Community Status Updates

kazmir → Glastenen
Ωωωω έχει κανονιστεί meeting?? Δεν το ήξερα... Δεν πολυμπαίνω τελευταία στο φορουμ, ναι θα με δείτε λογικά :)

hyuga
→
sleepless
Περίεργο μου φαίνεται κοτζάμ Αθήνα και να μην το βρίσκεις...΄κοίταξες σε όλα τα μαγαζιά σίγουρα????Εξάρχεια απο ότι ξέρω είναι ένα μαγαζάκι που πουλάει τέτοια..Τώρα δε θυμάμαι τη διέυθυνση..Αμα είναι θα πάω να ρωτήσω στο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη αν υπάρχει τρόπος παραγγελίας και θα σε ενημερώσω

zade → odin
To ποστ σου στο black hole σχετικά με το τι περιμένεις μετά την αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ είναι όλα τα λέφτα . Και φυσικά ισχύουν όσα λες . Σαφώς και πρόκειται περι συνομωσίας . :hahaha:

kelborn3 → Mad_Hatter
Agorina soy euxomai kalo mhna kalh ebdomada kai mia kalha rxhs to panepistimio!!!!!!!!

kelborn3 → iristella
Kalo μηνα και καλη εβδομαδα να εχουμε .Με υγεια και καλα αποτελεσματα εξεταστικης^^:tensai:

kelborn3 → Sacrous
Σου ευχομαι καλο μηνα καλο l2 καλο hero και αντε αμα σου κατσει kai kalo gm^^

kelborn3 → M.D.F.
Pαντως οτι και να κανεισ με το μουσι σου ελπιζω να σκεφτεις και εμας τουσ υπολοιπους και να βγαλεις μια photo να τη κρεμασεις στο cosplay να σε βλεπουμε να σε χαιρομαστε^^.Αντε ρε και καλο μας μηνα:congrats:

M.D.F. → kelborn3
Μαλλον τις νοσοκομες θες....:hahaha:
(Παντως το ξυρισμα αλλα Rayleigh το σκεφτομαι πολυ σοβαρα:oo:)

Erebos → °•πίΟu-πίΟu•°™
Stalker-sama desu... XDD
Λοιπόν, ο Kabamaru (aka Ninja Boy),
μέχρι το γυμνάσιο (ή Λύκειο, δεν είμαι σίγουρος) ζούσε με τον παππού του ο οποίος ήταν πάρα πολύ αυστηρός και τον εκπαίδευε σαν ninja από μικρό παιδάκι στην ύπαιθρο...
Πεθαίνει όμως ο παππούς και ο Kabamaru πάει να μείνει με τη γιαγιά του που μένει στο Τόκυο. Έτσι ξεκινάει το anime, και βλέπουμε τον Kabamaru να προσπαθεί να προσαρμοστεί στη ζωή της πόλης (με κωμικοτραγικά αποτελέσματα :P).
Όλα τα λεφτά (όπως θα έχεις ακούσει και από άλλους) είναι η ελληνική μεταγλώττιση... :hahaha:
EDIT: Και το [URL="http://www.animenewsnetwork.com/news/2008-06-02/vertigo-entertainment-developing-u.s-death-note-remake"]Death Note θα γίνει hollywood remake[/URL]... Άσχετοι... :P

pointman-aka-thenewguy
→
GokuX
εμ φιλος μια μικρη προειδοποιηση.εδω περα τα ελληνικα με αγγλικα γραμματα απαγορευονται.για αυτο για να μην σε κραξουν οπως και εμενα στην αρχη,γραφε μονο με ελληνικους χαρακτηρες οκ?για να μην γραφεις αδικα και για μην βλεπεις οσα γραφεις να διαγραφονται

Kenny → himawarinosekai
Γιατί είπες ότι δεν είμαι καλά; Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω; O.o

Kenny → redarion
Το avatar μου είναι από το επεισόδια 53 του Gintama, το καλύτερο parody anime όλων των εποχών. BTW, σου το προτείνω. Aν και είναι λίγο "δύσκολο" στην αρχή, αν δείς 10-20 επεισόδια σίγουρα θα κολλήσεις. :P

Franky_Super → °•πίΟu-πίΟu•°™
οχι live action ιαπονεζικο οπως το death note,hollywood κανονικα,αμερικανια δλδ....
[URL="http://www.worstpreviews.com/review.php?id=1106"]Dragonball at WorstPreviews™[/URL] check this out