Jump to content

Community Status Updates

Photo

kazmir → Glastenen

Ωωωω έχει κανονιστεί meeting?? Δεν το ήξερα... Δεν πολυμπαίνω τελευταία στο φορουμ, ναι θα με δείτε λογικά :)
Oct 01 2008 09:13
Photo

kazmir → hyuga

hey... Thanks για το friend request :)
Oct 01 2008 09:11
Photo

hyuga → sleepless

Περίεργο μου φαίνεται κοτζάμ Αθήνα και να μην το βρίσκεις...΄κοίταξες σε όλα τα μαγαζιά σίγουρα????Εξάρχεια απο ότι ξέρω είναι ένα μαγαζάκι που πουλάει τέτοια..Τώρα δε θυμάμαι τη διέυθυνση..Αμα είναι θα πάω να ρωτήσω στο μαγαζί στη Θεσσαλονίκη αν υπάρχει τρόπος παραγγελίας και θα σε ενημερώσω
Oct 01 2008 08:43
Photo

zade → odin

To ποστ σου στο black hole σχετικά με το τι περιμένεις μετά την αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ είναι όλα τα λέφτα . Και φυσικά ισχύουν όσα λες . Σαφώς και πρόκειται περι συνομωσίας . :hahaha:
Oct 01 2008 08:25
Photo

Glastenen → kazmir

θα σε δούμε στο new smyrni meet? :P
Oct 01 2008 08:10
Photo

kelborn3 → Mad_Hatter

Agorina soy euxomai kalo mhna kalh ebdomada kai mia kalha rxhs to panepistimio!!!!!!!!
Oct 01 2008 07:50
Photo

kelborn3 → iristella

Kalo μηνα και καλη εβδομαδα να εχουμε .Με υγεια και καλα αποτελεσματα εξεταστικης^^:tensai:
Oct 01 2008 07:48
Photo

kelborn3 → Sacrous

Σου ευχομαι καλο μηνα καλο l2 καλο hero και αντε αμα σου κατσει kai kalo gm^^
Oct 01 2008 07:46
Photo

kelborn3 → M.D.F.

Pαντως οτι και να κανεισ με το μουσι σου ελπιζω να σκεφτεις και εμας τουσ υπολοιπους και να βγαλεις μια photo να τη κρεμασεις στο cosplay να σε βλεπουμε να σε χαιρομαστε^^.Αντε ρε και καλο μας μηνα:congrats:
Oct 01 2008 07:44
Photo

M.D.F. → kelborn3

Μαλλον τις νοσοκομες θες....:hahaha: (Παντως το ξυρισμα αλλα Rayleigh το σκεφτομαι πολυ σοβαρα:oo:)
Oct 01 2008 06:24
Photo

Erebos → °•πίΟu-πίΟu•°™

Stalker-sama desu... XDD Λοιπόν, ο Kabamaru (aka Ninja Boy), μέχρι το γυμνάσιο (ή Λύκειο, δεν είμαι σίγουρος) ζούσε με τον παππού του ο οποίος ήταν πάρα πολύ αυστηρός και τον εκπαίδευε σαν ninja από μικρό παιδάκι στην ύπαιθρο... Πεθαίνει όμως ο παππούς και ο Kabamaru πάει να μείνει με τη γιαγιά του που μένει στο Τόκυο. Έτσι ξεκινάει το anime, και βλέπουμε τον Kabamaru να προσπαθεί να προσαρμοστεί στη ζωή της πόλης (με κωμικοτραγικά αποτελέσματα :P). Όλα τα λεφτά (όπως θα έχεις ακούσει και από άλλους) είναι η ελληνική μεταγλώττιση... :hahaha: EDIT: Και το [URL="http://www.animenewsnetwork.com/news/2008-06-02/vertigo-entertainment-developing-u.s-death-note-remake"]Death Note θα γίνει hollywood remake[/URL]... Άσχετοι... :P
Oct 01 2008 01:24
Photo

pointman-aka-thenewguyGokuX

εμ φιλος μια μικρη προειδοποιηση.εδω περα τα ελληνικα με αγγλικα γραμματα απαγορευονται.για αυτο για να μην σε κραξουν οπως και εμενα στην αρχη,γραφε μονο με ελληνικους χαρακτηρες οκ?για να μην γραφεις αδικα και για μην βλεπεις οσα γραφεις να διαγραφονται
Oct 01 2008 01:11
Photo

Kenny → himawarinosekai

Γιατί είπες ότι δεν είμαι καλά; Ξέρεις κάτι που δεν ξέρω; O.o
Oct 01 2008 00:55
Photo

Kenny → redarion

Το avatar μου είναι από το επεισόδια 53 του Gintama, το καλύτερο parody anime όλων των εποχών. BTW, σου το προτείνω. Aν και είναι λίγο "δύσκολο" στην αρχή, αν δείς 10-20 επεισόδια σίγουρα θα κολλήσεις. :P
Sep 30 2008 23:45
Photo

Franky_Super → °•πίΟu-πίΟu•°™

οχι live action ιαπονεζικο οπως το death note,hollywood κανονικα,αμερικανια δλδ.... [URL="http://www.worstpreviews.com/review.php?id=1106"]Dragonball at WorstPreviews™[/URL] check this out
Sep 30 2008 23:38