Jump to content

Community Status Updates

Photo

M.D.F. → kelborn3

Σωστα.... Και 19 χρονων! Τωρα το προσεξα....
Sep 30 2008 21:32
Photo

Zoro → dennisuke

Χαχα εγινα κιωλας γνωστος οτι ειμαι και εκει!!XP Καλα θα ρηξω μια ματια στο review σου οποτε προλαβω{καιρο ειχα να μπω,ολο εδω καθομαι :S}..χαρες που θα κανει ο jimmare... Κοιτα κι εγω τρελαινομαι με LP,σκεψου οτι ακομη και τωρα που θεωρειτε οτι πεσανε με το τελευταιο τους,εγω τους ακουω ακομη! Βεβαια σαν το Hybrid Theory κανενα!:head: {meteora 2ο!} Ασε εχω μεγαλο κολλημα μ'αυτους..ολα τα λυκειακα μου χρονια μ'αυτους ημουν και ακομη ειμαι! Και αλλα συγκροτιματα οπως soad παω πολυ,αλλα σαν αυτους κανεις! Συγκινιση και πωρωση at the same time! Anw,δεν ξερω γιατι λες ζωτικης σημασιας αλλα θα του ριξω μια ματια!^^ Ναι αστα κι εγω ξεκιναω σοβαρα απο αυριο διαβασμα...μην μου το θυμιζεις... και ναι,rmvb ftw!στο One Piece ειχε διακοπει για λιγο καιρο το site που τα παρεχει και τρομαξα...ευτυχως το ξανανεβασαν! Και οτι αλλα ανιμε βλεπω ετσι τα βλεπω...μικρα και θαυματουργα! Αν δεις στο thread του monster εβαλα μερικες εικονες και προερχοντε απο rmvb επεισοδιο μολις 30 mb!! Και ειχε απιστευτη ποιοτητα για τον χωρο του...ολοι τα αγνωουν ομως....χανουν:canthelp: [ποσος χωρος γλιτωνετε απο δισκους/DVD...ασε!και τα βλεπεις μια χαρα κιωλας!] Anw,αυτα φιλε μου,θα παω να δω το review σου οποτε μπορεσω...byezzz:bye:
Sep 30 2008 20:21
Photo

jimmare → Uchiha_Tina

Γεια σου Ματινα!Καλοσηρθες στο forum! Μπορω να ρωτησω κατι?Τι ταξη πας? (ελπιζω να μην γινομαι αδιακριτος.) Κατι ακομα...Εαν χρειαζεσαι βοηθεια σε κατι,here i am!!!
Sep 30 2008 20:19
Photo

dbgoku → GkLoc

Τα σπαει ο Haku αλλα και του Lee fifth gate manipulation +lotus μετα μαμει...
Sep 30 2008 20:03
Photo

endless_inspiration → GkLoc

Gaara's fαn now;;;;; nice set!!!!!!
Sep 30 2008 19:47
Photo

dennisuke → Zoro

Μπες στο anime accelerator να κρίνεις την εργασία μου πάνω σε Linkin Park! Ζωτικής σημασίας η άποψή σου!! Πάσα πρόταση για διόρθωση-βελτίωση αποδεκτή!!! Κατά τα άλλα αύριο αρχίζουν τα μαθήματα στη σχολή και ζήτω τα rmvb. Καλά μιλάμε συγκινούμαι μ' αυτή τη μουσική (και γενικά).
Sep 30 2008 19:23
Photo

Dark_Venus → zade

ωφειλω να πω οτι τωρα αγγιζει τη τελειοτητα!!!! ;)
Sep 30 2008 18:05
Photo

Zauk-Lain- → Adventurer

Μας εφαγαν την KONATA....
Sep 30 2008 18:03
Photo

the goblin → GkLoc

ωραιο avatar:tensai:
Sep 30 2008 17:08
Photo

zade → Dark_Venus

Τώρα όμως είναι η ώρα να την αλλάξω με κάτι καλύτερο
Sep 30 2008 15:39
Photo

jimmare → Kenny

Hey,Kenny...Μπορεις να διαγραψεις το double post στο black hole?Πατησα πισω το mozilla και βγηκε δυο φορες:(
Sep 30 2008 15:29
Photo

Erebos → °•πίΟu-πίΟu•°™

Τον Kabamaru τον έχω εγώ και μάλιστα έχω κάνει convert τα επεισόδια σε DVD-video ώστε να παίζει και σε επιτραπέζιο DVD player... :)
Sep 30 2008 15:15
Photo

clampman17 → redarion

redarion βαζε κανενα spoiler σε αυτα που γραφεις γιατι ο dread Kenny καραδωκει! Για καλο στο λεω....
Sep 30 2008 15:06
Photo

kelborn3 → M.D.F.

Παντα απλα μου τη σπαει οτι ολοι νομιζουν οτι το One Piece ειναι 1 απλο παιδικο παραμυ8ι ............:erk: και δε προσφερει τπ
Sep 30 2008 15:01
Photo

Tora-sama

κκ.Λοιπον,θα ποσταρω τωρα ενα μεετινγκ.Ποιος ξερει,μπορει και να βρουμε κανεναν αρτιστ!!!Μπα,θα ποσταρω αυριο.
Sep 30 2008 14:52