Community Status Updates

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Erebos
αμαν με κατασκοπευεις? xD
Τι ειναι ο kabamaru? Ενα μικρο αγορακι που κανει τι?

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Franky_Super
Ναι το ξερω.. Live action Κι ετσι.. Κοιτα.. δε ξερω.. αμα κανουν καλη δουλεια οκ, αλλιως θα ηταν μλκια να χαλασει η εικονα του db πο υεχω στο μυαλο μου εξαιτιας μερικων καραγκιοζηδων..

Scorpion → endless_inspiration
Nα σου πω την αληθεια εμενα τα fillers ,μου αρεσαν,τα θεωρω μια ευχαριστη και αναλαφρη διεξοδο απο το hueco mondo.

Adventurer
→
Zauk-Lain-
Πως μπορεσαν οι ακαρδοι, πως!!!!:sadist::sadist:
Και τωρα μειναμε εμεις οι δυο πιστοι ακολουθοι της για να σκορπιζουμε το φως της διδασκαλιας της ενω περιμενουμε την επιστροφη της:chigau:

kelborn3 → M.D.F.
Εγω δε λεω ειμαι γενικοτερα καμμενος με τα ανιμε και τα μανγκα αλλα οπως το ειπες το one piece ειναι στα8ερη αξια.Μας βλεπω να καταληγουμε σαν τον whitebeard me ton ορο και τις νοσοκομες (ελπιζω μουν#$%) να μασ φροντιζουν και μεις να βλεπουμε το luffy να φτανει στο τελος Grand Line και απο κατω ολο το πληρωμα να φωναζει kampai!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nai eimai spoileras!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:hahaha:

konous → mihalakis21
file mou sorry kai pali!sou apantaw meta apo kana 2mhno sxedon k dn nommizw kan na me 8umase!alla to 8ema einai oti empaina spania sto forum kai malista os episkepths...elpizw na katalavaineis k pali sorry!

redarion → Kenny
καλα φιλε το avatar σου ειναι ολα τα λεφτα οχι οτι ξερω τι ειναι αλλα εχει πολυ πλακα.....

jimmare → sakura_^^92
I'm fine thanks.My favourite anime?
Naruto
One piece
Kenichi
GUngrave
Bleach
and others!
Can i ask you something?(i don't know that's why asking...)
Can you speeak Greek?Because i see all the time you write in English...
You know to write greek,don't you?

M.D.F. → kelborn3
Kαλα....
Ι ΑΜ ΤΗΕ ΜΑΝ WHO IS GONNA SEE TILL THE END!
Οταν τελειωσει ποσο θα ειμαι....30?:oo:
Εγω θα το βλεπω!
Το βλεπω τοσο καιρο(δεν εχω δει αλλο anime/manga) και δεν ειναι "τρελα" που θα περασει....
Με βλεπω να ξυριζομαι αλλα Silver style! ^^

sakura_^^92 → konous
HI HI ^^ Hw Are y ? What'sanim d you like? anwer mìin my profile ^^

kelborn3 → M.D.F.
Ε ναι ειμαι παππους αλλα τι να κανω?Αφου ειμαι κολλημενος απο τι 1 στογμη που τοδα και 40 χρονων να μουνα η γνωμη μου δεν αλλαζει Απο τις καλυτερες ιστοριες και απο τα ανιμε που αξιζουν οσο λιγα πραγματικα Gear 3... to everyone else....^^

sakura_^^92 → iristella
HI ^^ how are you ? ^^ do you viw my frum ? do youlike it ^^