Jump to content

Community Status Updates

Photo

saidwho. → iristella

[B]Κοριτσι γενικα θυμαμαι μια εκνευριστική χαζή και προσβλητική για ολόκληρο το γυναικείο φύλο ύπαρξη (και ειδικότερα για τις ξανθιες.) [/B]Για το γυναικείο φύλο ίσως... αλλά επίτρεψέ μου να πω το εξής : - She's hot - She's cute - She's loyal The vast majority of men approve...End of story woman! :P [B] Οποτε έπρεπε να θυσιαστεί στο ονομα της δικαιοσυνης[/B] Since when do we kill innocent people in the name of justice ;/ Βασικα τυχαίνει οι Rei fans να κάνουνε hurt τον L οπότε εξελίχθηκε σε πόλεμο L fans vs Rei fans.( Αν λάβεις και υπόψη ότι παρολίγο να μας την πεθάνετε μάλλον είστε περισσότεροι :P)
Oct 01 2008 18:04
Photo

Dante80GokuX

Παρακαλώ μην γράφετε με greeklish, έχουν απαγορευτεί στο forum μας. Μελλοντικά σας μηνύματα σε greeklish θα σβήνονται χωρίς προειδοποίηση...^^
Oct 01 2008 17:48
Photo

redarion → Kenny

ok σηγουρα θα το δω γιατη ο τυπας(στο avatar) με εχει κανει να γελαω ασταματητα με τη γκριματσα που εχει (θυμιζει luffy απο one piece ) χαχαχαχαχαχα
Oct 01 2008 17:40
Photo

saidwho. → iristella

oii I am not a meanie!! T_T Ο L πρέπει να πεθάνει και για την άθλια συμπεριφορά του προς το πιο όμορφο , γλυκό και αξιολάτρευτο κορίτσι της σειράς.. (Μην αρχίσω για τα γλυκά που καταναλώνει πάλι και γίνομαι κουραστικός) Maybe I am a meanie after all. XD
Oct 01 2008 17:32
Photo

Six Winged Angel → Lilia20

Yep! Αγόρασα μία πριν καιρό από το πλαίσιο! Βασικά ήταν η φθινότερη που βρήκα (50-60 euro) Αλλά δεν έχει τόση σχέση (η διαφορά είναι στο μέγεθος), την δουλειά σου την κάνεις άνετα! Αν και ακόμα δεν μπορώ να ζωγραφίσω με το tablet όπως μπορώ με το μολύβι (τουλάχιστον όχι ακόμα, bleh, I'm the pencil type xD) βοηθάει πολύ ιδιαίτερα κατά τον χροματισμό, γιατί έχει ευαισθησία πίεσης, anyway... plaisio it is, μάρκα wacom (bamboo series)
Oct 01 2008 17:08
Photo

dennisuke → Zoro

:nod2: 371 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :nod2: Δεν έχω αρχίσει την επίσημη παρακολούθηση της σειράς... μόνο κάτι σκηνές θυμάμαι από το alter στην έναρξή της, αν δεν κάνω λάθος θεώρησε ότι τοποθετούνται χρονικά ως το επεισόδιο 17. Όσο για τα site ξέρω και το [URL="http://www.realitylapse.com"]realityLAPSE[.com]__' - Your #1 source for Anime media[/URL] το οποίο δεν έχει το one piece αλλά είναι μεγάλος υποστηρικτής των rmvb. Θα νικήσουμε ρει:clap:!! Να δω τι θα λεν όταν οι προγραμματιστές εξισώσουν την ποιότητα των rmvb με αυτή των avi :hero: θα τρέχουν να κάνουν αλυσίδες με rmvb. Ήδη το narutofob είχε (και έχει) έναν από τους καλύτερους encoders ώστε η ποιότητα του αγαπημένου μας format να διατηρείται αψεγάδιαστη!!! Shadow of the day :whistling: Και το In the End πράγματι κορυφαίο, πάει με όλα, το soundtrack που έχει περιζώσει κάθε μορφής βίντεο:king: ανεπανάληπτο
Oct 01 2008 17:06
Photo

Erebos → Melkor

iie iie, εγώ σε ευχαριστώ, Melkor-san.
Oct 01 2008 16:22
Photo

iristella → kelborn3

Ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω........
Oct 01 2008 16:18
Photo

Zoro → dennisuke

Χμμ αν και δεν μισησα το MtM για μένα έρχετε πάντα 3ο,μετά το Hybrid Theory και το Meteora...τα remixes δεν τα μετράω! Πάντως ναι,ειδικά το In the End είναι το αγαπημένο μου απ όλα,άλλα και σχεδόν όλα μην σου πω από HT {μόνο το Cure for the Itch ήταν κάπως :erk:} και Meteora επίσης...MtM πάλι δεν μ'αρεσαν τρομερά τα τραγούδια,χωρίς να σημαίνει ότι δεν ακούγονταν...βεβαια ξεχώρησα Leave Out All the Rest,In Pieces,Bleed It Out,Shadow of the Day και φυσικά What I've Done! Όσο αφορά τo site πλάκα κάνεις! Είναι ένα και μοναδικό πια{στο narutofob πήγαινα κι εγώ παλιά αλλά όντως σταμάτησε στο 226!},επίσης υπάρχει και ένα 2ο αλλά δεν κάνει πολύ καλή και γρήγορη δουλειά! Το πιο τοπ όλων,που σου είπα είχε κλείσει πρωσορινά,αλλά ξανάνοιξε ευτυχώς{τι θα κάναμε αλλιώς εμείς οι rmvb fans?:frozen:} ειναι [URL="http://www.iopcnet.com/ndemin/"]αυτό[/URL] για μέχρι το 320 και [URL="http://www.iopcnet.com/ndemin/"]αυτό[/URL] για τα υπόλοιπα! Πάντως χαίρομαι που τα υποστηρίζεις κι εσύ σαν μορφή γιατι το πολύ άλλα 1-2 παιδιά έχω δει να κατεβάζουν έτσι,εσύ κιώλας φαίνεσε ψαγμένος στο ζήτημα!:) Που έφτασες btw στην σειρά??
Oct 01 2008 16:17
Photo

dennisuke → Zoro

Πράγματι, στο άλλο φόρουμ είμαι ο dennisuke :frozen: κι όπως είπα και στο jimmare έχω διαφορετικά ονόματα σε όλα τα φόρουμ. So watch it!!! Εμένα πάλι κοίτα να δεις που μ' άρεσε περισσότερο το minutes to midnight, μάλλον προτιμώ ήπιων τόνων ήχους, αν και κάποια προηγούμενα τραγούδια -ο λόγος για τα forgotten, breaking the habbit, in the end και αρκετά άλλα- ήταν καταπληκτικά. Αγγίζουν συναίσθημα... Να σου κάνω μια ερώτηση; Ψάχνω το one piece σε rmvb, ένα site που να έχει και το τελευταίο επεισόδιο και να ενημερώνεται τακτικά. Εγώ τα κατέβαζα από [url=http://www.narutofob.com]NarutoFob - Naruto Anime and Manga Direct Downloads[/url] αλλά χρεωκόπησε ο τύπος που τα ανέβαζε και σταμάτησε στο 226. Thanks in advanvce :wis:
Oct 01 2008 15:40
Photo

dennisuke → jimmare

Finally, my identity was revealed :nod2:. Καλά ήταν εξάλλου δική μου επιλογή, στο κάτω-κάτω τα δύο φόρουμ είναι συγγενή. Πάντως εκπλήσσομαι που σπανίζει η εναλλαγή username από φόρουμ σε φόρουμ... Θα σου μιλήσω από μέσσεντζερ για να σου ξεκαθαρίσω την κατάσταση. Πάντως μπορώ να εφαρμόσω όποιον τρόπο θέλεις για να αποδείξω ότι είμαι ο dennisuke, π.χ. πες μου να κάνω ποστ σε συγκεκριμένο topic του άλλου φόρουμ. Είχε φάση η αντίδρασή σας :drink:, δε νομίζω να το γνώριζε κανείς, τουλάχιστον κανείς εκτός από τον Kenny...
Oct 01 2008 15:31
Photo

jimmare → Zoro

Μπηκες καθολου στο forum τωρα?(4:00 1/10/2008)
Oct 01 2008 15:25
Photo

Sacrous → Melkor

για τον seirio έλεγα αλλά κι εσύ δεν μου φαίνεσαι τόσο καλά.... :oo:
Oct 01 2008 15:23
Photo

jimmare → dennisuke

Eσυ εισαι ο dennisuke? Ναι καλα... Δλδ ολο αυτον τον καιρο,αυτον που χαιρομαστε να εχουμε ως μελος... [B]ΗΣΟΥΝ ΕΣΥ???[/B]
Oct 01 2008 15:03
Photo

Kokari

3/11-15/11. Μου φαίνονται λίγες.
Oct 01 2008 14:58