Jump to content

Community Status Updates

Photo

red pyramid → himawarinosekai

No, sorry.....if I wanna listen to something old-that gives an lovely chill, I prefer this one [url=http://www.youtube.com/watch?v=6Hpc0qYGktw]YouTube - isaac hayes - Ike's Mood[/url] wish I had his voice ^^
Oct 04 2008 19:27
Photo

ichigo13 → Zoro

To manga πάει super as always!Ναι όντως η Boa είναι γαμάτη!Παίζει τώρα πια να είναι και η πιο όμορφη απ'όλες!Πάντως καλά έκανες και δεν είδες παραπάνω γιατί γενικώς τώρα μαθαίνουμε πολλές πληροφορίες για το κόσμο του op γενικώς,οπότε θα έτργες χοντρά spoiler!Σιγά-σιγά κάποια puzzle σε χαρακτήρες αρχίζουν να κλείνουν! Α..επίσης όσο αναφορά το anime σήμερα έχουμε το νέο opening και ανυπομονώ να το δω! Για να δούμε..... Τέλος αν γίνεται μπορείς και να μου βρεις ένα torrent με ιταλικά τραγουδιά σαν αυτά που διαφίμιζε η compact disk club?Ξέρεις με ti amo, ramazotti κ.α.! Sorry που σε πρήζω αλλά δεν έχω και πολλούς συνδέσμους από Ιταλία:orly: Μόνο μια κοπελιά καθαρά Ιταλή που είχα γνωρίσει στην Αγγλία σε ένα campus και την βρήκα μετά από 4 χρόνια στο facebook ενός φίλου μου:oo::hahaha: Και πάλι thanks Zoro-kun.Σου είμαι υπόχρεος:nod:
Oct 04 2008 19:24
Photo

Raven Princess → Lilia20

Ευχαριστω πολυ(τουλαχιστον καποιος τα θυμηθηκε!!!!Με συγκινεις!!!!)Τα νεα επεισοδια Vampire Knight την Δευτερα και ελπιζω να προλαβω να το δω εγκαιρως!!!Μολις μαθεις αν εγινε subbed ενημερωσε με σε παρακαλω!!!Και παλι ευχαριστω πολυ για τα happy birthday!!!
Oct 04 2008 19:08
Photo

Zoro → ichigo13

Ε μα,τέτοια πράγματα δεν γράφονται έτσι,τζίζους!!:frozen: Δεν είμαι ακόμη έτοιμος να άλλαξω κατεύθυνση προς χάρην σου:nanana: Anw ελπίζω να ήταν αυτό που έψαχνες;) Πάντως OP πως πάει το manga,μαμάτο as always?? Κάτι έπιασαν τα ματάκια μου χωρίς να το θελα από spoilers για μια γυναίκα DF user και πολύ kawai(μου θύμισε πολύ Robin <3),την Boa,με ικανότητες σαν φιδιού/μέδουσας από τις λίγες ματίες που έριξα..κάτι επίσης είδα για τον Luffy να πρέπει να γίνει πέτρινος...δεν το προχώρησα φυσικά,και πολλά είδα,απλά είχα περιέργεια...αλλά δεν μου φάνηκαν τρομερά από πλευρά ιστορίας... Εσένα πως σου φαίνονται??Διατηρούν την παλιά αίγλη του OP?? Γιιιααα πες....:orly:
Oct 04 2008 18:45
Photo

ichigo13 → Zoro

Eμεινες από το topic έτσι?:hahaha: Bασικά είχα σκεφτεί ότι θα αντιδρούσες όταν το έβλεπες αλλά λέω ας σπάσω λίγο πλάκα! :hahaha:
Oct 04 2008 18:12
Photo

Azathoth → QueenofHearts

=( not fair mas elipses =/ ke den kaname ke pics xoris esena mono mia poli hot mas ekane o speedgrapher :/
Oct 04 2008 17:49
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ακριβώς κοπελιά.... Θα μπαίνω μόνο Σαββατοκύριακα, άντε και για λίγη ώρα μες στη βδομάδα.... nice avatar btw!!!!!! Αλήθεια one piece που είσαι;;;;
Oct 04 2008 16:22
Photo

BarbasSs → Anyparktos

[url]http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=2827[/url] [url]http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=4558[/url]
Oct 04 2008 16:01
Photo

Tenshi → Dxs

Lol...το παλικαρι δεν καταλαβε οτι του το ειπες ειρωνικα....και ουτε επιασε το facepalm.... πολυ σπαμ και βλακωδες πεφτει στο τι σημαινει bleach!! :P
Oct 04 2008 15:47
Photo

louna22 → anime-dono

Καλησπέρα!!!Μια χαρούλα είμαι εσύ? Είμαι τελείως γουρουνίτσα αφού ακόμα δεν βρήκα τον χρόνο να σου απαντήσω στο pm σου!Ήθελα να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ για όλα αυτά!Είσαι πραγματικά ψυχούλα! Ευχαριστώ πολύ!!!!κ Ελπίζω να σου ΑΡΕΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!
Oct 04 2008 15:30
Photo

Seirios → iristella

καλημέρα!! όλα μια χαρά.καλά δεν κολάει το "καλημέρα" αλλά τώρα ξύπνησα. εύχομαι όλα καλά και εσύ...
Oct 04 2008 14:54
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → ssjchris

wakateru...το εχω πει εδω και καιρο XXD thx παντως, καιρος ηταν να δουμε και τιποτε ενδιαφερον...
Oct 04 2008 14:51
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

Καλά, αφού το κάνεις εσύ, θα ακολουθήσω το πρότυπο σου, ιρι-σαμα :) Εδώ διόρθωσα το "8" και το "3" σε ένα τόνο θα κολλήσω...
Oct 04 2008 14:44
Photo

ssjchris → °•πίΟu-πίΟu•°™

πιου-πιου στο bleach στις October 7th will be the last filler episode
Oct 04 2008 14:42
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

Oτι με το full moon wo sagashite δε σταματουσα να πεταω χαρτομαντηλα... Ολα καλα τσιντορι-kun εσυ πως πας? Λιωνεις φροντιστηρια και σε ψιλο χασαμε...
Oct 04 2008 14:41