Community Status Updates
tsintori → iristella
Ένα 360 σου λείπει:hehehe::hehehe:.
Αλήθεια στο site των db μπορείς να μπεις γιατί έχω προσπαθήσει πολλές φορές αλλά τζίφος.....
Oct 04 2008 12:22
iristella → tsintori
Χεχε....... Και εγω ηθελα (και την πηρα XD)...... Ναι παιζω video games..... Σε PC η Play2..... Aρκετα αλλα μην φανταστεις οτι ειμαι και καμμενη..
Oct 04 2008 12:19
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Άσχετο αλλά το "κλάμα full moon" που κολλάει;;
Κατά τ' άλλα καλά;;;;;
Oct 04 2008 12:18
tsintori → iristella
Θέλω και εγώ 42άρα!!!!!!!!!!!!!!!!:nanana::nanana::nanana::nanana:
Αλήθεια video games παίζεις;;;;;
Oct 04 2008 12:17
Namida → Konata
Gomen, κάτι έτυχε και δεν μπόρεσα να περάσω χθες τελικά. Θα τα πούμε από βδομάδα
Oct 04 2008 11:29
Daf_Chan → the goblin
καλά μωρέ..μόλις γύρισα απο φροντιστήριο και ειμαι πτώμα...:deadga6:
εσύ τι κάνεις?
Oct 04 2008 10:58
djmv → Dante80
sygnomh alla den blepo na exete postarei ta episodia ton digimon 1st season Greek Dub
Oct 04 2008 10:49
djmv → Phantom Duck
sygnomh alla den blepo na exete postarei ta episodia ton digimon 1st season Greek Dub
Oct 04 2008 10:47
djmv → _GaARa_
Oct 04 2008 10:45
Glaurung → Anelis
έτσι έτσι , είμαστε πολύ :hahaha: Χρόνια πολλά , να τα εκατοστήσεις :cake::hbd:
Oct 04 2008 10:42
Glaurung → the goblin
ναι re c , με αυτό άρχησα τα anime ! τώρα με τα filler δεν βλέπω, περιμένω να τελειώσουν :(
Oct 04 2008 10:39
iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™
Πίου πίου μου σε ασήμαντα θέματα όπως είναι ένα πλήκτρο παραπάνω κατά την πληκτρολόγηση, δεν με πειράζει να κάνω μια παραχώρηση από την στιγμή που και εμένα μου αρέσει το αισθητικό αποτέλεσμα και είναι και καλή εξάσκηση στην δακτυλογράφηση.... Όταν κάτι με εκνευρίζει και με πειράζει πραγματικά (και έχω δίκιο εννοείται) πίστεψε με δεν υποχωρώ ακόμη και αν γυρίσει ο κόσμος ανάποδα,,,, Τα υπόλοιπα για μένα είναι λεπτομέρειες.
Btw δεν εγινε εξαιτίας του ποστ που άρχισα να βάζω τόνους. Απλά ήταν η αφορμή να σκεφτώ ότι έτσι ίσως φαίνονται πιο ωραια τα ποστ μου και ίσως δώσω ένα καλό παράδειγμα στα άτομα τα οποία γράφουν με τον τρόπο που προανέφερες.......
Oct 04 2008 09:51
Xa0s → °•πίΟu-πίΟu•°™
θα σε κάνω αδδ στο μσν και να στα βάλω εκεί σε έναν κοινόχρηστο φάκελο να τα πάρεις? Τα έχω βάλει... Είναι εκεί κ σε περιμένουν .... Are u ready to go '' kawaiiiii '' :awww: :kawaii: :wooi2: :kawaii: :awww:
Oct 04 2008 09:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed