Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

anime-dono → kagemaru igano

A οκ τοτε. Βασικα εγω βλεπω 4 χρονια (χωρις kabamaru,Dragonball κλπ) και βλεπω απ'ολα με εφεση στα ecchi comedy (βλεπε rosario+Vampire και Amaenaida). Αυτον τον καιρο βλεπω Code Geass. How about you?
Οκτ 05 2008 00:24
Φωτογραφία

kagemaru igano → anime-dono

εχω δει απο ολλες τις κατηγοριες...βλεπω πολλα χρονια ανιμε αλλα αυτη που λατρευω ειναι τα ρομανσε...
Οκτ 05 2008 00:19
Φωτογραφία

anime-dono → kagemaru igano

Friend request και αμα ειναι τα λεμε στο profile no need for private messages.
Οκτ 05 2008 00:12
Φωτογραφία

red pyramid → QueenofHearts

Hope you are better And I really hope to see you again soon what will I do without my queen otherwise? :P
Οκτ 04 2008 23:13
Φωτογραφία

sakura_^^92 → konous

^^^^ are you a grafic about fourum ?
Οκτ 04 2008 22:43
Φωτογραφία

Casshern → GkLoc

Φιλος το αβαταρ του μπλακσταρ π εχεις τα σπαει απλα,σολ ειτερ φαν κ εσυ ε?
Οκτ 04 2008 22:42
Φωτογραφία

anime-dono → Adventurer

Καλησπέρα. Θέλω να με βοηθήσεις σε 3 πράγματα . 1.[URL="http://www.anime.gr/forums/%C4%E9%E1%EA%DF%ED%E7%F3%E7-%F4%F9%ED-anime/1289-dragonball-%E1%F0%EB%EF-reseed-31.html"]πηγαινε στο τελευταιο post μου.[/URL] 2.H Louna22 μου είπε οτι ξεκινά s-distro από βδομάδα όποτε την υπολογίζω κανονικά στην αλυσίδα μου σωστά??? 3.Για να ξεκινήσω την αλυσίδα μου περιμένω να μαζευτούν 6 άτομα η γίνετε και με 4 ? Γιατί μερικές έχουν ξεκινήσει με 4 αλλά κοίταξα τους κανόνες και λέει για 6. Ευχαριστώ για την βοήθεια.:nod2:
Οκτ 04 2008 22:23
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori

thx... εκει που ημουν τελευταια φορα. το βαρεθηκα και το διεκοψα για λιγο καιρο, βλεπω αλλα τωρα. ειδα το full moon, school days (ποοοολυ προστυχια!) και τωρα ξεκινησα shaman king.. αμα τελειωσει, ξαναξεκιναω one piece...
Οκτ 04 2008 22:22
Φωτογραφία

Zoro → ichigo13

Χαχα τι μου θυμισες τωρα,κι ο αδερφος μου ειχε μανια με κατι τετοιες ξενες συλλογες και για να τα βρει τα κατεβαζε ενα ενα απο limewire.. Λοιπον θα στο ψαξω οποτε μπορεσω για να αποφυγεις αυτη την τακτικη γιατι ειναι ενοχλητικη,απλα να ξερεις πως αν δεν βρω τπτ μονο ετσι θα τα κατεβασεις:frozen: Θα χεις νεα συντομα:thatsit:
Οκτ 04 2008 21:16
Φωτογραφία

red pyramid → Dante80

Χρόνια πολλά, έστω και καθυστερημένα (αποχή απο το νετ, τι να κάνουμε :P ). και επαναλαμβάνω την ευχή του morm :P
Οκτ 04 2008 21:02
Φωτογραφία

ichigo13 → Zoro

I knew I could count on you! [URL="http://www.compactdisclub.gr/content/209/7302/3/1/product.html"]Ορίστε[/URL] τι εννοώ!
Οκτ 04 2008 20:57
Φωτογραφία

ichigo13

I knew I could count on you! [URL="http://www.compactdisclub.gr/content/209/7302/3/1/product.html"]Ορίστε[/URL] τι εννοώ!
Οκτ 04 2008 20:55
Φωτογραφία

samanosuke → Geutella

Hi Geutella. Βλέπω ότι σου αρέσει η Candy Candy. Πολύ καλό anime και πίστεψέ με στην αυθεντική έκδοσή του στα ιαπωνικά με αγγλικούς υπότιτλους είναι μακράν καλύτερο...
Οκτ 04 2008 20:52
Φωτογραφία

Zoro → ichigo13

Λοιπον 1)Ωραια,χαιρομαι που το manga ειναι ακομη σε καλο επιπεδο..αλλα εννοειται οτι πληροφοριακα ρωτουσα..μενω με το ανιμε>.> [Berserk θελω να βγει αλλα τζιφος :/] 2)Πωωω,νεο opening..επιτελους!! Ειχα βαρεθει το Jungle P,δεν παλευονταν αλλο! Ελπιζω τπτ σε We Are,Kokoro no Chizu ή Brand New World quality! 3)Σπουδασες κι αγγλια δλδ ε??:orly: [ειδες τι σου κανει το facebook??το χω ξανακουσει αυτο,αλλα μονο εγω δεν εχω λογαριασμο φαινετε!:nosey:] Anw πες μου λιγακι αν ξερεις τπτ παραπανω γι αυτο που μου ζητας...κανα ονομα για την συλλογη,καναν καλλιτεχνη ακομη,ποτε βγηκε,τι ειδος μουσικης ειναι κλπ Και να μην ξερεις κατι θα στο ψαξω και παλι βεβαια,απλα οσα περισσοτερα ξερεις τοσο καλυτερα! Δεν ξερω ποτε θα μπορεσω ομως..ισως σημερα ισως αυριο...αλλα μην ανυσηχεις,θα το ψαξω σιγουρα^^
Οκτ 04 2008 20:38
Φωτογραφία

Xa0s → °•πίΟu-πίΟu•°™

I am honored for the ----> arigatou goizaimashita[COLOR=Red][I][U][B] chopper-sama!!! [/B][/U][/I][/COLOR]<------ Now i will go [IMG]http://www.anime.gr/forums/members/xa0s-albums-real-one-piece-picture5762-133.gif[/IMG]
Οκτ 04 2008 19:46