Jump to content

Community Status Updates

Photo

Namida → Konata

Gomen, κάτι έτυχε και δεν μπόρεσα να περάσω χθες τελικά. Θα τα πούμε από βδομάδα
Oct 04 2008 11:29
Photo

Daf_Chan → the goblin

καλά μωρέ..μόλις γύρισα απο φροντιστήριο και ειμαι πτώμα...:deadga6: εσύ τι κάνεις?
Oct 04 2008 10:58
Photo

djmv → Dante80

sygnomh alla den blepo na exete postarei ta episodia ton digimon 1st season Greek Dub
Oct 04 2008 10:49
Photo

djmv → Phantom Duck

sygnomh alla den blepo na exete postarei ta episodia ton digimon 1st season Greek Dub
Oct 04 2008 10:47
Photo

djmv → _GaARa_

Oct 04 2008 10:45
Photo

Glaurung → Anelis

έτσι έτσι , είμαστε πολύ :hahaha: Χρόνια πολλά , να τα εκατοστήσεις :cake::hbd:
Oct 04 2008 10:42
Photo

Glaurung → the goblin

ναι re c , με αυτό άρχησα τα anime ! τώρα με τα filler δεν βλέπω, περιμένω να τελειώσουν :(
Oct 04 2008 10:39
Photo

konous → sakura_^^92

niceeeeeeeeeee.........^^ ^^
Oct 04 2008 09:57
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Πίου πίου μου σε ασήμαντα θέματα όπως είναι ένα πλήκτρο παραπάνω κατά την πληκτρολόγηση, δεν με πειράζει να κάνω μια παραχώρηση από την στιγμή που και εμένα μου αρέσει το αισθητικό αποτέλεσμα και είναι και καλή εξάσκηση στην δακτυλογράφηση.... Όταν κάτι με εκνευρίζει και με πειράζει πραγματικά (και έχω δίκιο εννοείται) πίστεψε με δεν υποχωρώ ακόμη και αν γυρίσει ο κόσμος ανάποδα,,,, Τα υπόλοιπα για μένα είναι λεπτομέρειες. Btw δεν εγινε εξαιτίας του ποστ που άρχισα να βάζω τόνους. Απλά ήταν η αφορμή να σκεφτώ ότι έτσι ίσως φαίνονται πιο ωραια τα ποστ μου και ίσως δώσω ένα καλό παράδειγμα στα άτομα τα οποία γράφουν με τον τρόπο που προανέφερες.......
Oct 04 2008 09:51
Photo

Xa0s → °•πίΟu-πίΟu•°™

θα σε κάνω αδδ στο μσν και να στα βάλω εκεί σε έναν κοινόχρηστο φάκελο να τα πάρεις? Τα έχω βάλει... Είναι εκεί κ σε περιμένουν .... Are u ready to go '' kawaiiiii '' :awww: :kawaii: :wooi2: :kawaii: :awww:
Oct 04 2008 09:34
Photo

gexion → GkLoc

[B]κρίμας Captain ,γτ μας έλειψες:if::if:[/B] [B]ελπίζω να πάνε ολα καλαα ριι!εσυ πως τα περνας κατα τ'αλλα?:ureshii:[/B]
Oct 04 2008 08:49
Photo

GkLoc → gexion

Hi Gexion Chwaaaan... αντιμετοπιζω προβληματα με το msn και για αυτο δεν μπορο να σου απαντησω.. Gomen Gomen
Oct 04 2008 08:42
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

wtf δεν δημιουργουν προβλημα! Τζιζους! προβλημα δημιουργει ενα ποστ σαν το παρακατω : Ημε βαθιταττα σειγκηνοιμαινως απω τω ταιλεφτεο επισοδοιο ναρουτω. αυτο ειναι ενοχλητικο! και τα greeklish μου φαινονται τωρα πια ενοχλητικα, αλλα ελεος οχι και οι τονοι... Ουτε κανονας δεν ειναι! Εφοσον αυτα που λες εχουν σωστη συνταξη, στιξη, ορθογραφια και βγαζουν νοημα, τα ποστ σου δεν ειναι προβλημα Ιριστελλα μου.. Kusooo σπαζομαι, μην υποκυπτεις ετσι ευκολα στα γουστα του καθε "ειμαι ο ντελικατος-sama" ...
Oct 04 2008 03:00
Photo

Seirios → iristella

γειαααα...! τι κάνεις iristella chan? έβλεπα παλι το τοπικ σου με τις ζωγραφιές. ενα θα πω. ο Ελ τα σπαει :)
Oct 04 2008 02:38
Photo

MoRmEnGiL → Dante80

Χρόνια πολλά mate, κ εύχομαι να σε βρεί μια μέρα [URL="http://bp3.blogger.com/_Zhnhq_exYt0/SBUcUHAoGII/AAAAAAAAAGM/CROZXqaOIK0/s400/peace+bust.jpg"]ετούτη[/URL]
Oct 04 2008 01:52