Community Status Updates

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Sorry που δεν σου απαντάω νωρίς αλλά δεν μπαίνω σχεδόν καθόλου.
Έχω δει και εγώ ένα light ecchi με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ γέλιο. Σίγουραθα το δω αλλά όχι τώρα.
Bye,bye

Hikari-sama → Dark_Venus
Vampire Knight εεε? Είναι απ'τα must see anime στην λίστα μου, αλλά να δω πότε θα προλάβω να το δω !!

digitaltracker → Kenny
Moλις διαβασα το πρωτο μου manga! Το bakuman. Πολυ γελιο ρε φιλε! Τι αθλιοι τυποι! Μου το ειχες προτεινει και συ και ειδα χθες τον αδερφο μου να το διαβαζει και λεω wtf τι εχω να χασω? (brain cells = already burned out) Τελικα καταλαβα οτι εκανα μεγαλη μλκια που δεν ασχολουμουν τοσο καιρο με manga.

Raven Princess → °•πίΟu-πίΟu•°™
λοιπον επειδη το θρεντ δεν ηταν το καταλληλο για τη συζητηση.....Παρομοιο με το Full Moon οσον αφορα στα τραγουδια εμαθα απο εγκυρη πηγη οτι ειναι το kirarin revolution .εγω προσωπικα δεν το εχω δει ακομα αλλα δεν χανεις τιποτα να το δοκιμασεις!!!! Αν το δεις περιμενω με ανυπομονησια εντυπωσεις!!!!!^___^

Hikari-sama → Raven Princess
Παρακαλώ γλυκιά μου !!!Να σε χαιρόμαστε !!
Λοιπόν, υπάρχει ένα ανιμε, το Tsubasa Reservoir Chronicles, που είναι κατά κάποιον τρόπο συνέχεια της Sakura,αλλά σε άλλο σύμπαν. Η Sakura είναι πριγκίπισα, όπως και η Tomoyo. Δεν έχω ιδέα τι άλλο γίνεται, αλλά η σειρά επικεντρώνεται κυρίως στον Shaoran. Μιας και είσαι φαν, είπα μπας και ήθελες να το δεις. Τι άλλα νέα,έχεις κανένα άλλο ανιμε να δεις ?

himawarinosekai → red pyramid
Μ' αρέσει αυτο που μου βαλες αλλά επειδή έχω πολλλλλλλλά νεύρα θα ανταποδώσω με κάτι νευρικό!:burningbe3:
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=GSKL5E3zSjs"]YouTube - "The RIde of the Valkyries" from Die Walkure[/URL]

Yunancy → Lilia20
βασικα εχω κολισει να δω το vampire knight και την ταινια του death note.....
btw εχεισ δει την ταινια του death note?
δηλαδη κσερεισ κανενα site που να κατεβαζεισ οποιαδηποτε anime episodes τηελεισ και απο οποιο ανιμε?[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/003-1.gif[/IMG]

Raven Princess → Hikari-sama
Ευχαριστω πολυ Σοφακι!!!!Τουλαχιστον εσυ με θυμηθηκες οχι κατι αλλοι που τους βλεπω καθε μερα και μαλλον με εχουν γραμμενη!!!!!
Ναι τις ειδα τις ταινιες.Η πρωτη δεν ελεγε και πολλα δηλαδη και να μην την εβλεπα δεν θα γινοταν και τιποτα.
Αλλα η δευτερη ηταν ολα τα λεφτα!!!!! Καλα που μου το ειπες και τις ειδα αλλιως θα εμενα για παντα με την απορια ''Τι εγινε τελικα με την Sakura και τον Shaoran''????
Να σαι καλα!!!!^__^ και παλι ευχαριστω και για τα γενεθλια και για τις ταινιες!!!!

Lilia20 → Yunancy
It's ok!! ^o^ To avatar μου βασικα τυχαια το βρηκα xDD δν ειμαι σιγουρη αν ανηκει σε καποιο ανιμε >,<
Site μπορω να σου πω, αν μου πεις το ανιμε που θες να κατεβασεις, αλλιως, υπαρχει ενα προγραμμα το realplayer, που σου επιτρεπει να κατεβαζεις eps απο οποιοδηποτε site ^^
Εκτος αν θες βρες καποιο site που να γραφτεις και να κατεωαζεις οποιο anime θες!!
Αν ειναι θα ψαξω κι εγω να σου βρω ;33

iristella → mono
Xεχε...... Χαιρομαι.Eλπιζω να πηγες καλα στα μαθηματα.. Κι εγω μια απο τα ιδια... Ευχαριστιεμαι ξεκουραση προς το παρον και μετα παλι τρεξιμο.... Και εγω τωρα εχω ξεκινησει αρκετες σειρες παραλληλα και εχω καει ελαφρως.... Και μου τελειωνει και ο σκληρος δισκος και ειμαι ελαφρως σε απογνωση (εναλλακτικη εκφραση για το εχω φρικαρει που δεν μπορω να κατεβασω ολο το ιντερνετ απο anime Και ξενες σειρες στο Pc μου).....

Yunancy → Jiraiya
sorry μωρε αλλα ειναι η πρωτη φορα που ειμαι σε ελληνικο forum και προσπαθω να μπω στο κλιμα
οκ θα μικρινω τη sig μου[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/ths_nto.gif[/IMG]

Yunancy → papadevil
σορι για την αργη απαντηση...αλλα σημερα μπηκα στο κομπιουτερ....
οποτε θα συνεχισω απο εκει που μιλαγαμε την τελευταια φορα...^^αν δε σε πιραζει
kαλα ειμαι....βασικα διαβζω,γιαυτο δεν μπαινω συχνα στο υπολογιστι
ετσι οπωσ εχουν κανει το συστημα.....σκατα
ρε συ ειναι πολλυ δυσκολο να περασεισ στισ πανελλινιεσ πλεον...ασε...
ενω πριν λιγα χρονια....περναγαν και παιδια που ειχαν γραπσει 7 στα διαγωνισματα..τωρα για να εισαι σιγουροσ οτι εχεισ περασει πρεπει να γραπσεισ το λιγοτερο 14...>.>
ναι και εγω τρελενομαι για death note ...ηταν φοβερο μεχρι τον θανατο του L αλλα μετα δεν μου αρεσε τοσο...βασικα δεν μου αρεσε το γεγονοσ οτι επρεπε να πεθανουν οι 2 πρωταγονιστεσ..δηλαδη ο Light και ο .L.....
εσενα σου αρεσε?
εχω ακουσει οτι εχει βγει και 1 ταινια αλλα ακουσα οτι ειναι *******,εσυ την εχεισ δει?[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/ths_nto.gif[/IMG]