Community Status Updates
Kenny → °•πίΟu-πίΟu•°™
Δεν έχω διαβάσει το School Days manga... μόνο το anime έχω δει. :canthelp:
Πάντως αυτό που αξίζει είναι να παίξεις το visual novel (dating sim). Περιέχει γύρω στα 26 διαφορετικά endings. :terror2:
Oct 05 2008 01:44
anime-dono → kagemaru igano
Καλο ? με τι εχει σχεση ? Αμα ειναι απαντα και θα το δω αυριο γιατι παω για nani :gn2: τωρα . Οποτε τα λεμε αυριο, Oyashumi:byejg9:
Oct 05 2008 01:38
kagemaru igano → anime-dono
εγω μολις το τελειωσα ειναι παρα πολυ καλο...τωρα βλεπω hajime no ippo...
Oct 05 2008 01:28
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Kenny
Marvelous kenny-sama, could u dedicate a lil 5 mins of ur time, telling me school days manga's ending? (no greek in this pc sorry ) in a pm or something.. Onegai!!
Oct 05 2008 01:10
A οκ τοτε. Βασικα εγω βλεπω 4 χρονια (χωρις kabamaru,Dragonball κλπ) και βλεπω απ'ολα με εφεση στα ecchi comedy (βλεπε rosario+Vampire και Amaenaida). Αυτον τον καιρο βλεπω Code Geass. How about you?
Oct 05 2008 00:24
kagemaru igano → anime-dono
εχω δει απο ολλες τις κατηγοριες...βλεπω πολλα χρονια ανιμε αλλα αυτη που λατρευω ειναι τα ρομανσε...
Oct 05 2008 00:19
Friend request και αμα ειναι τα λεμε στο profile no need for private messages.
Oct 05 2008 00:12
red pyramid → QueenofHearts
Hope you are better
And I really hope to see you again soon
what will I do without my queen otherwise? :P
Oct 04 2008 23:13
Casshern → GkLoc
Φιλος το αβαταρ του μπλακσταρ π εχεις τα σπαει απλα,σολ ειτερ φαν κ εσυ ε?
Oct 04 2008 22:42
anime-dono → Adventurer
Καλησπέρα. Θέλω να με βοηθήσεις σε 3 πράγματα .
1.[URL="http://www.anime.gr/forums/%C4%E9%E1%EA%DF%ED%E7%F3%E7-%F4%F9%ED-anime/1289-dragonball-%E1%F0%EB%EF-reseed-31.html"]πηγαινε στο τελευταιο post μου.[/URL]
2.H Louna22 μου είπε οτι ξεκινά s-distro από βδομάδα όποτε την υπολογίζω κανονικά στην αλυσίδα μου σωστά???
3.Για να ξεκινήσω την αλυσίδα μου περιμένω να μαζευτούν 6 άτομα η γίνετε και με 4 ? Γιατί μερικές έχουν ξεκινήσει με 4 αλλά κοίταξα τους κανόνες και λέει για 6.
Ευχαριστώ για την βοήθεια.:nod2:
Oct 04 2008 22:23
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
thx...
εκει που ημουν τελευταια φορα. το βαρεθηκα και το διεκοψα για λιγο καιρο, βλεπω αλλα τωρα. ειδα το full moon, school days (ποοοολυ προστυχια!) και τωρα ξεκινησα shaman king.. αμα τελειωσει, ξαναξεκιναω one piece...
Oct 04 2008 22:22
Zoro → ichigo13
Χαχα τι μου θυμισες τωρα,κι ο αδερφος μου ειχε μανια με κατι τετοιες ξενες συλλογες και για να τα βρει τα κατεβαζε ενα ενα απο limewire..
Λοιπον θα στο ψαξω οποτε μπορεσω για να αποφυγεις αυτη την τακτικη γιατι ειναι ενοχλητικη,απλα να ξερεις πως αν δεν βρω τπτ μονο ετσι θα τα κατεβασεις:frozen:
Θα χεις νεα συντομα:thatsit:
Oct 04 2008 21:16
red pyramid → Dante80
Χρόνια πολλά, έστω και καθυστερημένα (αποχή απο το νετ, τι να κάνουμε :P ).
και επαναλαμβάνω την ευχή του morm :P
Oct 04 2008 21:02

This status update has reached the maximum number of replies allowed