Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Erebos → ZeLiGa
Αφού δεν έχει αδερφια η Moka-san...
btw, το manga δεν το έχω διαβάσει.. :P

Hikari-sama → Dark_Venus
Καλά, το οτι θα το δω είναι σίγουρο(μιας και έχει να κάνει με vampires !!) To πότε δεν ξέρω =/

red pyramid → himawarinosekai
Ένα bishonen που βολοδέρνει εδώ και 'κεί :P
Είναι ο ''κακός'' του Silent Hill 2 που κυνηγά τον ήρωα και προσπαθεί να τον σκοτώσει όλη την ώρα΄. Αλλά έχει απίστευτα συμβολικό χαρακτήρα και πρέπει να το παίξεις να το τελειώσεις για να καταλάβεις τι εννοώ. Σπόιλερς δε δίνω :P

himawarinosekai → red pyramid
ωραίο ωραίο! πρέπει να με ενημερώσεις και για το παιχνίδι κάποια στιγμή! ποιος είναι τελικά ο red pyramid?:hmmm:

himawarinosekai → odin
lol! το request ξέχνα το αλλά να μην ξέρεις το μανιταράκι; Σε φάγαν τα yaoi!:hahaha::hahaha:
(μανιταράκι = η μικρή λευκή μάζα που βγαίνει απ' το στόμα άνιμε-ήρωα όταν αυτός/ή ξεφυσάει με ανακούφιση):frozen:

IlPalazzo → Kamui-da
YUME DE AETARAAAAAAAAAAAAA!!!! ΕΤΣΙΙΙ! ΩΡΑΙΙΙΟΟΟΟΣ!
Λοιπόν... Το Yume de Aetara υπάρχει σε μεγάαααλη αφθονία σε manga, ψαξ' το στο Google. Ή ζήτα μου λινκ.
Άλλο romance που έχω να σου προτείνω, που θα σε κρατήσει απασχολημένο για πολύυυυυν καιρό, είναι το Maison Ikkoku.
Τέλος, πέρνα μια βόλτα κι απ' το romance-comedy fan desuuuu social group...

papadevil → Yunancy
και εσυ 3η λυκειου ???
ωωωχχχ καλα αστα δεν παλευεται με το ******* που εχει γινει ...... δεν μπορω καν να το σκεφτομαι οτι σε λιγοτερο απο 9 μηνες θα δωσω 6 ****χαρτα που θα καθορισουν το μελλον...αστα......μεγαλα βασανα....αλλα θα τελειωσουν....
κοιτα εγω παντα με τν L ημουν οποτε δεν με πειραξε ιδιετερα ο θανατος του light μονο τα 2 κωλοπαιδια που βγηκαν μετα και μου το επεζαν L :P
την ταινια την εχω δει αστην καλυτερα....εκτος αν δεν εχεις ΤΙΠΟΤΑ καλυτερο να κανεις .....τωρα ποιες σειρες βλεπεςι ????εγω απο τι βλεπεις απο το αβαταρ μου εγινα soul eater φαν xD

Zoro → ichigo13
Ελα ichi σου βρηκα αυτο που σου χα πει,μην μου βγει το ονομα οτι δεν κραταω υποσχεσεις!
Λοιπον,σου βρηκα 2 links καλου κακου...το 1ο μου φανηκε καλυτερο απο το 2ο,αλλα δοκιμασε τα αν ειναι και τα 2.
[URL="http://torrents.sumotorrent.com/download/976167/2008-04-01/Compact+Disc+Club+-+Made+in+Italy_ST1289187.torrent"]1[/URL]
[URL="http://www.torrentportal.com/download/3179905/Compact+Disc+Club+-+Made+in+Italy.torrent"]2[/URL]
Πες μου το αν δεν σου κανανε,να δω αν μπορω να σου βρω τπτ αλλο...παντως το πρωτο μου κατεβαινε με 45 kbps περιπου και ειχε estimated download time 2 ωρες και 20 λεπτα,που για 350 mb μια χαρα ειναι αν οντως ειχε βγαλει σωστα υπολογισμους το torrent...
Anw,ελπιζω να σε βοηθησα...οτι αλλο χρειαστεις σφυριξε;):wis:

samurai_pizza_dora → ichigo13
Και εμείς έχουμε ξεκινήσει απο την προηγούμενη εβδομάδα! Κατα παράξενο τ΄ροπο διαβάζω καμια φορα και εγω και εχω πάει σε όλα τα μαθήματα! Ο_ο (αν και τα drama δεν τα κόβω)
Αντε τα λεμε αυριο στο msn αν έχεις χρόνο.^^(γιατι τωρα παω να κοιμηθω, μπας και ξυπνήσω για να πατήσω στη σχολη)

ichigo13 → samurai_pizza_dora
Ελα ρε Δώρα τι γίνεται ολα καλά βρε?Εχετε ξεκινήσει?
Ασε εμείς έχουμε μπει για τα καλά στο νέο εξαμηνο και γενικά είμαι πολλύ φορτομένος!
Ελίπω να είσαι μια χαρά φιλενάδα ^_^

red pyramid → himawarinosekai
Και εγώ προσπαθόντας να σε ηρεμήσω, θα βάλω ένα απο τα αγαπημένα μου κομμάτια ενός απο τους 5 αγαπημένους μου μουσικούς ever.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=Xs6x452hqtE]YouTube - Akira Yamaoka - Promise (cover by JC)[/url]
υ.γ. όποιος και αν είναι ο λόγος που έχεις νεύρα, ο πυραμίδας εύχεται να περάσουν γρήγορα και ανόδυνα^^