Community Status Updates

hyuga
→
sleepless
καλησπέρα...πήγα και ρώτησα και μπορεις να το παραγγειλεις..τελικα΄ειναι 15 ε με τα εξοδα αποστολης θα σου βγει κανα 20ρικο .εχει και ενα με 17 ε με αφισα και ΄ένα μενταγιον./τεσπα θα σου πει αυτος.παρε τηλ .στο 2310222433 ή στειλε εμαιλ στο [EMAIL="info@cineshop.gr"]info@cineshop.gr[/EMAIL] φίλε ειναι καταπληκτικό///έχει και αυτά που έγραψε ο ραιτο μεσα...

Etemon
Nice to meet you too ^_^
@M.O.S Εμένα προσωπικά δεν θα με ενοιαζε η προεδρια γιατι λιγο πολύ ξερεις οτι θα με βρυζανε(ετσι κανουν σε ολους οσους βγαινουν προεδροι.)Αρα αντι να φαω δουλεμα...χεστω.Οπως εχω ξαναπεί και εγώ τα ιδια σκατα θα εκανα,μην νομιζεις οτι έχω μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μου!!!Προτειμω να μην μπω ποτε σε 5 μελές και να κατσω να απολαύσω λιγο το Net~!

zade → Leon
Ενδιαφέρεσαι ακόμα να συμμετάσχεις στο κόμικ ; Είμαστε ακόμα ενεργοί οπότε ένα ενδιαφέρεσαι ενημέρωσέ με.

Raven Princess → Hikari-sama
Προς το παρον ξεκλεβω λιγο χρονο τα σαββατοκυριακα για να βλεπω Death Note το οποιο ενω αρχικα μου φανηκε περιεργο τελικα αποδειχθηκε φοβερο!!!ειμαι στην αρχη ακομα αλλα ανυπομονω να δω το επομενο επεισοδιο!!!!Εσυ????

Erebos → Yunancy
απείρως... (βλ. signature) :tensai:
Και εσύ, αν και βλέπω ότι είσαι φρέσκια στο φορουμ, έχεις δει αρκετά, μου φαίνεται... :congrats:

Azathoth
→
QueenofHearts
Neeeeee na kanume gallery :D
this week o kirios speedgrapher ekane mia ali poli hot emena ke tu zauk :D
iparxi katholu periptosi na erthis tin paraskevi? :O

M.O.S(Master of Shuriken) → Etemon
εσυ τι θα εκανες με το προεδριο και τα σχετικα...

ichigo13 → Zoro
Thanks mate!Βασικά μου κατέβηκαν τα περισσότερα τραγούδια,απλώς μου σταματάει το torrent στο 99.1%!But it's ok!