Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kon_Okami → Sparda

Miku pwnd Lelouch >.<
Oct 14 2008 15:05
Photo

LucyBR → Kenny

totally... it's not fair... T____T *treats Kenny σκετο καφε της παρηγοριας*
Oct 14 2008 14:47
Photo

Sparda → Kon_Okami

[IMG]http://otonashi.akibakko-storage.net/image/81/0b/4jks.gif[/IMG]
Oct 14 2008 14:46
Photo

Kenny → LucyBR

Same goes for my Chiyo... άσε... I've lost faith to humanity with this game. :sadist:
Oct 14 2008 14:19
Photo

Zoro → dennisuke

Έτσι έτσι,τέτοια να ακούω πάντα:riiight: Να σου πω την αλήθεια χαίρομαι πολύ που ξαναγύρισες στον "ορθό δρόμο",με "την αποχώρησή σου" είχα αρχίσει να σκέφτομαι μήπως δεν έκανα καλά που ακολουθούσα αυτό το format και μήπως έπρεπε να υποκύψω κι εγω στα avi(κάποια άτομα με το που έιδαν το vm σου έσπευσαν να με προσυλητίσουν κι έμενα:hahaha:ευτυχώς αντιστάθηκα!). Η αλήθεια είναι ότι τυχαία ανακάλυψα αυτό το είδος format,αλλά από τότε που είδα πόση ποιότητα προσφέρει,για τα δεδομένα του χώρου που σου πιάνει το κάθε επεισόδιο,είναι ένα fair trade(σου γεμίζουν και πολύ λιγότερο δίσκο/DVDs μιας και τα ανιμέ είναι άπειρα!)^^ Σίγουρα τα avi υπερισχύουν σε ποιότητα,αλλά δεν μπορώ να πω ότι και τα rmvb είναι κάκιστα,διατηρούν και πάλι πολύ καλή ποιότητα και πρέπει να είσαι ειλικρινά πολύυυ ψείρας και τελειομανής για να πειράζεσε τόσο με αυτή των rmvb και να θες αναγκαστηκά τόση όση και των avi(έχω δει αρκετούς,εγώ ευτυχώς δεν είμαι και από όσο φαίνετε και εσύ :P) Καλώς Επέστρεψες λοιπόν,μου έφυγε ένα βάρος:drinks: Τελικώς μια και από όσο κατάλαβα είσαι αρκετά προχωρημένος στο θέμα των formats/ποιότητας/encoding και γενικώς net thingies(εγώ βασίζομαι στο τι βλέπει το μάτι:P)θα σου πρότεινα να ανοίξεις το γνωστό thread που λέγαμε για το avi vs rmvb vs the rest(mkv κλπ),ως προς το ποιό είναι το καλύτερο είδος format. Θα το έκανα εγώ,μιας και μ'αρέσουν κάτι τέτοια threads και πιστεύω θα έπεφτε καλή συζήτηση,χωρίς απαραιτήτως να αναδειχτεί και ένας νικητής,αλλά όπως σου πα δεν θεωρώ ότι έχω αρκετές γνώσεις για να φτάσω να γίνω ο creator του thread και να κάνω κάποια έντονη συζήτηση,το πολύ πολύ μερικά posts με την αποψή μου. Εσύ από την άλλη(δινοντάς μου και λίγο credit για την ιδέα και για το ότι είμαστε στο ίδιο μέτωπο:tensai:)θεώρω έχεις τα κατάλληλα προσώντα για να κάνεις κάτι τέτοιο. Σκέψου το λοιπόν,αυτό λέω μόνο(και τσέκαρε αν υπάρχει ήδη παρόμοιο thread:hahaha:). Όσο αφορά τις σειρές θα πω: -εντάξει,για μόνο το Death Note συγχωρείσε,άλλωστε όλοι σφάλλουμε έστω και μια φορά στην ζωή xD -για Berserk ναι κάνε ότι θες και ξεκίνα το όποτε θες φυσικά,μόνο ξεκίνα το(και σύντομα αν μπορείς) γιατί σου εγγυώμαι success^^....δες το ανιμε πρώτα καλύτερα κιώλας,θα σε βάλει πιο εύκολα στον κόσμο της σειράς από το manga θεωρώ. και όπως είπαμε,έχεις μεγα καμμένο της σειράς μπροστά σου,ότι χρειαστείς σε μενα:tensai: Όσο για το τελευταίο που λες,θα το δεις αν ανοίξεις το thread που λέω(μπας και βρούμε άλλους υποστηρικτές ή μυήσουμε κανέναν στην τέχνη των rmvb:P) Αυτά βασικά φίλε μου,keep it up και καλή συνέχεια με τις σειρές λοιπόν,δως μου νέα αν αρχίσεις Berserk/Death Note και πως σου φαίνονται αν είναι.:Blissfull: ΥΓ:Άχετο αλλά τι κόλλημα έχεις με τα ιαπωνικά γράμματα?:hahaha: Να υποθέσω γνωρίζεις αρκετά καλά την γλώσσα? Τα λέμε λοιπόν^^
Oct 14 2008 14:12
Photo

LucyBR → Kenny

*poke poke* Kenny.... why is everyone hurting my Medicine Seller..?? is it a trend or something?? [IMG]http://i63.photobucket.com/albums/h124/Mistwalker666/000bwah4.gif[/IMG][IMG]http://i63.photobucket.com/albums/h124/Mistwalker666/000bwah4.gif[/IMG]
Oct 14 2008 13:55
Photo

LucyBR → Tea-chan

dou itashimashite! :3
Oct 14 2008 13:51
Photo

Tea-chan → LucyBR

Ohhhh, Perfect Girl Evolution! Γι'αυτό το έψαχνα στο onemanga και δε τό'βρισκα! Arigatou once again! ^^:nod2:
Oct 14 2008 13:40
Photo

LucyBR → Tea-chan

ohayo! ^^ sure it does! :3 εκτος απο τα γνωστα και μη εξαιρετεα onemanga και mangafox οπου μπορεις να το βρεις, try [URL="http://chunilla.livejournal.com/2294.html"]here[/URL] as well, αν προτιμας να το κατεβασεις.. υπαρχει και στην θαυματουργη community του λατρεμενου ivejournal [url=http://community.livejournal.com/free_manga]Free Manga @ livejournal.com[/url] (join required and all that jazz..) for the record, αν δεν το βρεις ως yamato nadeshiko, ψαξτο και ως perfect girl evolution, it's the exact same thing with an english title.. hope i helped a bit και καλη αναγνωση ο,τι κι αν διαβασεις τελικα! =w=
Oct 14 2008 13:16
Photo

Tea-chan → LucyBR

Καλημέρα Lucy, Mina here! *fails at humor*:frozen: Ας πω το λόγο που σου στέλνω μηνυμα... μήπως υπάρχει το manga Yamato Nadeshiko Shichi Henge σε scanlations; Arigatou!
Oct 14 2008 13:01
Photo

Glaurung → tsintori

δεν είχα προλάβει να μάθω ( παπαγαλία) τη λειτουργία δημόσιας εικόνας και αυτό έπιανε 25 μόρια (:OMG3:) το έργαψα στο περίπου , να δώ τι θα πάρω ... τις άλλες όμως τις έκανα άψογες:tensai: . Εσείς πότε αρχίζεται πάλι μάθημα ? Προσέχω όσο μπορώ με τις απουσίες , δημιουργούνται όμως πολύ εύκολα !1 μέρα να λείπεις , 7 απουσίες:erk:
Oct 14 2008 12:56
Photo

dennisuke → Zoro

Zoro-kun τα λόγια σου με συγκίνησαν :nanana: Πώς μπόρεσα να αμφιβάλλω έστω και για μία μέρα για το σωστό file format; Επιστρέφω γονυπετής στην παρέα των rmvb :nod: Μόνο για το death note θα κάνω μια εξαίρεση αφού με πίεσε τόσο. Δίκιο έχεις, πως έβαλα τους φίλους μου πάνω από τα rmvb; :nosey: Το καλό της υπόθεσης είναι ότι τον έπεισα να δει κάποιες σειρές σε rmvb για αντάλλαγμα :huh: Είδα κι ένα ποστ του Kenny που έλεγε ότι αν είναι να αυξηθεί κι άλλο το file size για να βελτιωθεί η ποιότητα των αγαπημένων μας anime, τότε να γίνει... και τσατίστηκα φυσικά :erk: Εδώ χαροπαλεύουμε να εξισώσουμε την ποιότητα και αυτοί μας ανεβάζουν κι άλλο το μέγεθος! Κοίτα, για να σου δώσω να καταλάβεις, εδώ στα dvdάδικα η τιμή των dual layer (=8,5 gb) έπεσε στην τιμή των dvd με 4,7 gb και μου έλυσε τα χέρια, χώρια που έλεγε αυτός ότι θα αδικηθώ όσο δεν φαντάζομαι αν δω το death note σε rmvb από άποψη εικόνας, αν και δεν έπρεπε να γενικεύσω και να πω ότι θα το κάνω από εδώ και πέρα σε όλα. Το file format του μέλλοντος, τουλάχιστον για τα anime, είναι το rmvb :drink: Back again, sooner than expected ... +1 οπαδό το φίλο μου :hahaha: Και αφού έχω τα .avi episodes του death note να κατεβαίνουν με torrent (φαντάσου πόσο τα υποτίμησα, εγώ δεν ασχολούμαι με torrents καθόλου) και βρίσκονται ακόμη σε πρώιμο στάδιο πάω να δω το berserk ή το blood+ σε rmvb πριν αλλάξω γνώμη :stubborn: Το blood+ το έχω ήδη ενώ το berserk όχι άρα μάλλον blood+, not sure yet. Α, εσύ προχωρείς για πλάκα τη διαμάχη, εδώ καίγεται ο κόσμος!! Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα δω αυτό RMVB>avi με τα χίλια :if::if::if:
Oct 14 2008 12:47
Photo

Glaurung → Anelis

περαστικά σου και καλά αποτελέσματα :blingeye2:
Oct 14 2008 12:46
Photo

Erisadesu → Kenny

είναι πραγματικά βλαμμένη...
Oct 14 2008 12:18
Photo

Erisadesu → Phantom Duck

έλα μικρό παπάκι πρέπει να το παραδεχθείς ότι σου έλειψα.
Oct 14 2008 11:51