Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Amphilyki

Έτσι ακριβώς,κρίμα να χαλαστείς να τα διαβάζεις online,τα κατεβάζεις και τα βλέπεις με την ησυχία σου;) Πάντως σου προτείνω να διαβάσεις όλη την ιστορία που είδες στο ανιμε ξανά και από το manga,γιατί σε μερικά σημεία διαφέρουν και είναι κρίμα να μην τα δεις κι αυτά μιάς και προσφέρουν αρκετά,απλώς πρωχόρα γρήγορα όσα είναι ακριβώς ολόιδια με το ανιμε. Και μετά απ αυτό θα δεις την συνέχεια που τόσο αναμένεις,που είναι τόσο καλή όσο και τα προγούμενα...:P Κι εγώ έβαλα rez τον L,αλλά δεν τον βλέπω να ξανανασταίνεται δυστυχώς:sigh2:...παραέβαλαν πολλοί τον/την osaka και αμφιβάλλω αν θα ξαναδούμε τον φίλο μας πίσω...:emptyonexg1: Anw αυτά,χάρηκα που σε βοήθησα λοιπόν και όποτε ξαναχρειαστείς,στην διαθεσή σου:tensai:
Oct 14 2008 10:59
Photo

endless_inspiration → the goblin

αναλογα με τα κεφια μου(οχι rap)....αλλα περισσοτερο rock Και metal(soft)
Oct 14 2008 08:45
Photo

Zoro → Dark_Venus

Όλα καλά κι εγώ,ξενερώνω με το ξεκίνημα της πανεπιστημιακής χρονιάς,αλλά τι να κάνω,πρέπει να παλέψω:P...ευτυχώς βέβαια μένω κοντά στο πανεπιστήμιο(αν και και πάλι αργώ καθημερινά xD). Ελεύθερος χρόνος σχετικά λίγος,αλλά όποτε βρω είμαι πάντα ή στο forum ή για vampire knight/monster....ευτυχώς βρίσκω χρόνο και γι αυτά^^ Αυτά βασικά maria-chwan και thankies για το γάλα και τα bows,πάντα ευπρόσδεκτα:wooi2::Blissfull: Καλά να περνάς και πάνοτε,όποτε θελήσεις κάτι,όπως να ανταλλάξεις κάποια κουβέντα πχ έλα σε μενα,your sensei ^_^ Τα λέμε λοιπόν:bath:
Oct 14 2008 05:21
Photo

Zoro → Robin

Μην ανησυχείς,το ότι με θυμήκες ήταν αρκτετό *hugs back*;) Σε ποια ongoings αναφέρεσαι btw,one piece/naruto??? Kαταλαβαίνω για το νετ,είναι κι αυτό ένα πρόβλημα,θα μπορούσες να γραφτείς σε κάποιες από τις αλυσίδες του site αν ήθελες πάντως,για να παίρνεις έτοιμα τα DVDs με τα επειδόδια και να πρέπει απλά να τα αντιγράψεις...καλό είναι να ενημερωθείς αν ενδιαφέρεσαι για κάτι τέτοιο:) όσο για το chat,όπως είπα,δεν ήμουν,αλλά τώρα πια με τόσα άτομα που γνώρησα εδώ στο forum ανοίχτηκα αρκετά! Αυτά βασικά robin-chan,καλή συνέχεια σε όλα εύχομαι...θα τα πούμε μόλις ξαναμπείς ^_^
Oct 14 2008 05:10
Photo

Zoro → dennisuke

Καταρχάς μην απολογείσαι για την αλλαγή του ονοματός σου,no big deal;) Πάντως σαν να σου πηγαίνει καλύτερα αυτό το όνομα στην τελική,ακούγετε πιο ωραία από τα προηγούμενα πιστεύω,nice^^ Death Note ναι,να το αρχίσεις με τα 1000 γιατί παίζει να είσαι από τους λίγους πια που δεν το χουν δει και πιστεύω θα σ'αρέσει. Για το Berserk manga επίσης,μετά το Death Note σου προτείνω να στραφείς εκεί και ότι χρειαστείς σε μενα. Τέλος......ε όχι ρε συ:hahaha: ακόμη και ο τελευταίος μέγας υποστηρικτής των rmvb πέρασε στην άλλη μεριά δλδ τώρα??Αυτό σίγουρα δεν το περίμενα!!:frozen: Και τι εννοείς όταν λες "εγώ θα επανέλθω όταν η ποιότητά τους εξισωθεί με των υπολοίπων",αυτό δεν το πιασα βασικά:nanana: Πάντως ναι,σίγουρα κι εγώ έχω μερικά επεισόδια σε avi,αλλά αυτό γίνετε κυρίως όταν δεν μπορώ να βρω το ίδιο σε rmvb και επομένως δεν έχω τρομερά πολλά τέτοια,αλλά όχι και να παρατήσεις εντελώς τα rmvb και να υποκύψεις σε φίλο σου,κρίμα!!!xD Anw,οκ ότι σ'αρέσει εσένα εννοείται,δεν υπάρχει κάποιος κανόνας που να λέει να προτιμάς rmvb αντί avi,εγώ καθαρά για πλάκα προωθώ την διαμάχη;) Αν βέβαια κάποια στιγμή επιστρέψεις στα rmvb θα χαρώ αρκετά. Αυτα βασικά dennis-kun,χάρηκα που τα παμε και παλι,καλή συνέχεια με τις σειρές λοιπόν και ότι χρειαστείς έλα ρώτα >_<
Oct 14 2008 04:58
Photo

Nightm4r3 → Phantom Duck

m8 do you know anything about the anime Guilty Gear???
Oct 14 2008 02:18
Photo

Nightm4r3 → _GaARa_

file mipws kses tpt sxetika me to anime guilty gear????
Oct 14 2008 01:59
Photo

Geo Kouk → DrSpook

Έλα ρε που είσαι κάνε κανα post.
Oct 14 2008 01:45
Photo

Geo Kouk → Zoro

Ναι κατάλαβα οτι το είπες στο Shanks Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα, τα λέμε ξανά σε κάποιο thread!
Oct 14 2008 01:43
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → sleepless

Α, να σαι καλα!! (NICE prof pic)
Oct 13 2008 23:22
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Kenny

οκ, το κανω edit. η αληθεια ειναι πως δεν παρακολουθω το παιχνιδι, τα κανω ολα απλα και μονο για να σωσω τον L :P Heal: Chiyo Hurt: Manami [B][COLOR=Red][-03 Spike] [/COLOR][COLOR=Purple]Rez:[/COLOR][/B] L αντε, ειμαι μεγαλοκαρδη σημερα.
Oct 13 2008 23:21
Photo

Kenny → °•πίΟu-πίΟu•°™

Γιατί ρε °•πίΟu-πίΟu•°™ μου το κάνεις αυτό; Γιατί βαράς την Chiyo; Δεν έχεις κάτι άλλο να χτυπήσεις; :nanana:
Oct 13 2008 23:19
Photo

Amphilyki → Zoro

Γειά και πάλι Zoro! Ευχαριστώ για τα links. Πολύ καλύτερα από το να το διαβάζω κατευθείαν από το Internet. Κατεβαίνουν και γρήγορα, μια χαρά. Προς το παρόν έχω διαβάσει το πρώτο volume, όταν προχωρήσω κι άλλο θα σου πω πως μου φαίνεται! Ανυπομονώ να φτάσω στο σημείο μετά την έκλειψη. Το anime με άφησε σε φοβερή αγωνία! :nanana: Παρεπιπτόντως, σήμερα είναι rez day. Έβαλα για τον L, αλλά φοβάμαι και πως να αναστηθεί θα τον σκοτώσουν σε 2-3 γύρους... :zetsubou: Θα στενοχωρηθώ πολύ αν τον δω να ξαναπεθαίνει... Όταν βιώσα το θάνατό του στo anime για 2-3 μέρες υπέφερα από κατάθλιψη... Τέλος πάντων, θα κάνουμε πάλι αγώνα να μείνει στο ζωή αν αναστηθεί! Τα λέμε! Arigato και πάλι για τη βοήθεια!:gotit:
Oct 13 2008 23:17
Photo

Kenny → digitaltracker

Ναι, θα γίνει αυτό στο επόμενο site update. :)
Oct 13 2008 23:01
Photo

digitaltracker → Kenny

yo 'ssup dawg? Ρε συ νομιζω οτι θα ηταν καλη ιδεα να υπηρχε ενα λινκ για το irc στην μπαρα κατω απο banners.
Oct 13 2008 22:55