Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristellaMad_Hatter

Ηeheheeheee, come my faithful apprentice (Sith Lord mode) let us spread the ultimate truth to the corners of this forum:kill4u:
Oct 14 2008 17:48
Photo

Mad_Hatteriristella

lol σχεδιο εξαπλωσης του narutardismou? agree agree agree!!!!!!!!
Oct 14 2008 17:38
Photo

Erisadesu → Phantom Duck

Mικρή μου χήνα... εγώ δεν επέστρεψα... γιατί απλά δεν έφυγα ποτέ... εγώ που και που μπαίνω.. έτσι είπα προχθες να κάνω κανα σπαμ να θυμηθώ τα νιάτα μου.
Oct 14 2008 17:30
Photo

Phantom Duck → Erisadesu

Ναι δεν μπορώ να πω, η καρδιά μου είχε γίνει σμπαράλια. Τώρα που επέστρεψες κι εσύ και ο ΡοΜ να δούμε πόσο ακόμα θα αντέξει.
Oct 14 2008 17:28
Photo

Six Winged Angel → SkullKaizer

Ela re Gattsu xD Vlepw exeis valei kai ta sxedia! Allright ante ta leme!
Oct 14 2008 17:24
Photo

iristella → dennisuke

Hey Dennisuke kun!!! Με γειά το νέο nickname!!! Τι κάνεις? Ελπίζω όλα καλά Για το πρόβλημα με τα visitors messages: Δεν ξέρω τι το προκαλεί ακριβώς αλλά μετά από πολύ κόπο και Messages στους admins (και αφού είχαν μαζευτεί τρια κολλημένα notifications) βρήκα τυχαία ένα κόλπο για να τα ξεφορτώνομαι όταν κολλάνε. Λοιπόν στο κουτάκι των vms σου δίπλα από την ώρα θα κάνεις check. Σε ένα τυχαίο δεν έχει σημασία ποιο είναι αυτό. Έπειτα θα πας κατω κάτω χαμηλά εκεί που λέει moderation και θα επιλέξεις unapprove messages. Στην συνέχεια θα πάς πάλι στο ίδιο vm και θα το ξαναεπιλέξεις. Ξανά πάλι στο moderation κουτάκι και αυτή την φορά θα επιλέξεις την επιλογή approve messages. Εγώ αυτήν την διαδικασία ακολουθώ και μέχρι στιγμής πιάνει πάντα. Αναφορικά με το group του one piece infiltration is complete. Τα πιο active μέλη τους μετατράπηκαν ήδη σε Narutards. Ήδη η αξία του Itachi sama έχει αναγνωριστεί πλήρως, και κανείς δεν τολμά να την αμφισβητήσει (εκτός ίσως από τον Zoro kun ο οποίος το κάνει καθαρά από αντιδραση επειδη λεω ότι ο Kami τον έχει τον συνωνόματο santouryuu για πρωινό, αλλά στο σημείο που βρίσκεται δεν τον έχει γνωρισει ακόμη οποτε δεν μετράει η γνωμη του). Για το group θέλω να ποστάρω συνταγές αλλα δεν ξερω αν θα φαινεται καλύτερα η συνταγή σκαναρισμένη ώστε να έχει και το τελικό αποτέλεσμα ή θα πρέπει να την ξαναγράψω. Μην ανησυχείς η αρχή να γίνει και να γλυκαθούν τα μέλη και μετά θα δείς πως θα αρχίσουν να κελαηδάνε και να ποστάρουν. Τι εννοείς δεν έχεις αρχίσει το Naruto? Το manga λογικά μέσα στον χρόνο τελειώνει.. Το πολύ πολύ να πάρει ενάμιση χρόνο ακόμη. Το anime με βάση εκεί που είναι θέλει τουλάχιστον 2,5 με τρία χρόνια να τελείωσει (είναι πιο πίσω και έχουμε και τα fillers βεβαίως βεβαίως)....Ι can wait for them to bring the sauce back[COLOR=White] (sasuke kun I mean)[/COLOR] [COLOR=Black]in the main story..... Για το Death Note εύχομαι να σου αρέσει πολύ και in Kiras name stay out of misa misa s influence...... Είδα και έπαθα για να συνεφέρω καπως τον Zoro (και πάλι όχι τελείως).... We dont wanna lose you to the stupid side of the force.... Kαι τέλος ναι είναι αλήθεια η επιρροή του zoro kun είναι παρά πάνω από εμφανής XDDD... Kαι έχει έρθει πλέον η ώρα για την δημιουργία group υπέρ των πολλών και μεγάλων ποστ (to all members of anime .gr team who see this post - i am just kidding, please dont ban me:hahaha::hihi2:) Let me know αν τελικά σου λύθηκε το προβλημα με τα vms!!! [/COLOR]
Oct 14 2008 17:23
Photo

LucyBR → a2a

un,un.. u do that! =w=b δοκιμασε να κοιμηθεις και καθολου αμα γινεται.. νομιζω βοηθαει.. και αν εχεις και πονολαιμο και σ αρεσει, δοκιμασε και μαυρο τσαι με γαλα! ειναι καταπραϋντικό.. [doc mode on] περαστικα σου nce again! *pats*
Oct 14 2008 17:01
Photo

tsintori → Glaurung

Λογικά αύριο ξεκινάμε...... Πάντως αν τα έχεις γράψει τέλεια τα άλλα κάτω από 17 δεν γίνεται να πέσεις Που είσαστε ακριβώς στη διοίκηση;;;;
Oct 14 2008 16:58
Photo

a2a → LucyBR

Thanks! Πρέπει να ειδοποιήσω και τις κοπελιές να μην πάνε και με περιμένουν τσάμπα. Πάω να χωθώ και να πιω κανά ζεστό...
Oct 14 2008 16:51
Photo

LucyBR → a2a

awww f*ck... εισαι πολυ χαλια δλδ i take it.. :/ καλα πώς ετσι στα καλα του καθουμενου?? κριμα ρε γμτ.. bad luck is bad..:frozen: περαστικα παντως.. <333 *sends Sho love and get well wishes*
Oct 14 2008 16:48
Photo

dennisuke → iristella

Θυμάσαι το πρόβλημα που είχες με τις notifications πάνω δεξιά, που το profile visitor message έμενε καρφιτσωμένο χωρίς να φεύγει; Το είχε και ο jimmare, το είχατε αναφέρει στα τεχνικά προβλήματα, δε θυμάμαι ακριβώς που. Ε, το ίδιο πρόβλημα εχω και γω τώρα. Τι έκανες για να φύγει; Lol, καλά και οι τρεις μας είχαμε κάνει profile post στη sakura_^^92. Λες να πρόκειται για ιταλικό ιό; :hahaha: Οκ, κάτι θα συμβαίνει, μάλλον το πνεύμα του φόρουμ δεν είναι δεκτικό σε ξένες χώρες :erk: και την πληρώνουμε εμείς. Μετά την ίδρυση του uchiha fan club, δεύτερου γκρουπ αναφορικά με το Naruto, ιδρύθηκαν πολλά άλλα naruto-based γκρουπς. Ο αρχικός στόχος επιτεύχθηκε. Η διασπορά των δυνάμεων του naruto έφερε αποτέλεσμα. Ακόμη και οπαδοί των πειρατών έγιναν μέλη σε περισσότερα από ένα naruto γκρουπς, με συνέπεια να γίνουν narutards :smokingg: Τώρα οι one-piece tards είναι περιορισμένοι σε ένα και μοναδικό και δεν βλέπουν τι τους έρχεται :hehehe: Kidding, kidding... Περιμένω για συνταγές στο chocaholics (-> δεν χρησιμοποίησα το όνομα γιατί ήδη υπήρχε, πάντως κάτι εμπνεύστηκα κι από κει) αν και παίζει να είσαι η μόνη που θα ανεβάσεις συνταγές εκεί.. δε βλέπω και πολύ ενδιαφέρον από τα μέλη περί αυτού :emptyonexg1: Από anime πότε τελειώνει το naruto να το αρχίσω; (απ'την αρχή without fillers) Για την ώρα το πρόγραμμα έχει death note. :terror2: Καλά δεν πιστεύω το μέγεθος των ποστ που κάνω πλέον. Πρέπει να κάνουμε ειδικό γκρουπ αφιερωμένο στο zoro-kun.
Oct 14 2008 16:45
Photo

a2a → LucyBR

Μάλλον έτσι φαίνεται... Ο πυρετός δεν πέφτει! Κρίμα δηλαδή γιατί το περίμενα πως και πως... Τ_Τ
Oct 14 2008 16:41
Photo

LucyBR → a2a

hey hey! :33 ειδα οτι εισαι αρρωστουλα.. no PuraTori δλδ??? ;___;
Oct 14 2008 16:37
Photo

Erisadesu → hananaki

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA τέλειο αβαταρ... σιγκ και profile pic... χαίρομαι χαίρομαι δεν είμαι η μόνη fun του!!!!
Oct 14 2008 15:54
Photo

SkullKaizer → Six Winged Angel

:hahaha:Γεια ο ψηλος ειμαι ^^ σε εκανα add τα λεμε αυριο ^.^
Oct 14 2008 15:51