Jump to content

Community Status Updates

Photo

sleepless → Neuro

[email]sleeplessL@hotmail.com[/email] add sxetika me to manga
Oct 14 2008 22:01
Photo

anime-dono → Animefrick

τι έγινε με την αλυσίδα ήρθε η ακόμα ? Αν είναι πες μου για να σου στείλω τον αριθμό συστημένου να πας να ρωτήσεις άμα αργήσει.
Oct 14 2008 21:46
Photo

1oneiromono → OnePiece4Ever

καλοσορισες ,νομιζω αν πατησεις forum rules που ειναι στις επιλογες θα μπορεις να κανεις accept .Αλλα αν εχεις κανει ηδη ενα post συμαινει πως τους εχεις δεχτει....
Oct 14 2008 21:41
Photo

anime-dono → neeTHREE

Yo can I ask something :hmmm: απο πιο anime ειναι το avatar και sig σου??? thanks for the info:nod2:
Oct 14 2008 21:39
Photo

dbgoku → the goblin

Wops sorry που αργω να απαντησω αλλα δεν ειχα μπει καθολου αυτες τις μερες....Αληθεια τι βλεπεις αυτον τον καιρο???
Oct 14 2008 20:42
Photo

RCkiller → Warchief

τον παίρνεις
Oct 14 2008 19:57
Photo

Hikari-sama → °•πίΟu-πίΟu•°™

Το ξέρω, κουκλί δεν είναι:nbleed::nbleed: ?? Είναι ο Lelouch-sama, ο main character απ' το Code Geass: Lelouch of the Rebelion
Oct 14 2008 19:38
Photo

Zoro → GkLoc

GK δες [URL="http://ps2full.blogspot.com/2008/02/berserk.html"]εδώ[/URL],όπως σου είπα είναι με rapidshare το link και αν θυμάσαι πως το αντιγράφουμε με το DVD Decrypter μια χαρά θα σου έρθει αφόυ το κατεβάσεις. Είναι 39κάτι rar αρχεία αν θυμάμαι καλά και αφού τα κατεβάσεις όλα τα βάζεις να ενωθούν σε 2 και τα αντιγράφεις(θα σου πάρει μπόλικες ώρες όμως,να ξέρεις,εγώ κάθισα μια ολόκληρη νύχτα για να το έχω αμέσως,λίγο καμμένος xD)... Αν πάλι δεν το θυμάσαι πως το κάνουμε με DVD Decrypter,τότε έχω έτοιμο ένα παλιό pm που είχα στείλει σε ένα άλλο παιδί και εξηγώ όλη την διαδικασία της αντιγραφής,αν το χρειστείς πες μου το και στο στέλνω. Αυτά φίλε μου,σαν το κατεβάσεις και όλα πάνε καλά,πες μου πως σου φάνηκε το παιχνίδι^_^
Oct 14 2008 19:18
Photo

Melkor → Phantom Duck

με σκλαβωνεις Παπιε... thanx man
Oct 14 2008 19:05
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Hikari-sama

Ρε συ, να σε ρωτησω κατι? Απο ποιο ανιμε ειναι αυτο το μαναρι? :p[IMG]http://i154.photobucket.com/albums/s255/jillvalentine24/lelouch.jpg[/IMG]
Oct 14 2008 18:43
Photo

Glaurung → tsintori

στις λειτουργίες , μέχρι την λειτουργία των Δημοσίων σχέσεων (και οχι της δημόσιας εικόνας ,φαντάσου πως την έμαθα για να μην θυμάμε πως ακριβώς την λένε :'D)
Oct 14 2008 18:37
Photo

iristella → dennisuke

Για το Mario ιδέα δεν έχω. Και εγώ από σπόντα το είχα ακούσει και προς το παρόν δεν το έχω ψάξει πιο πολύ. Το Naruto μάλλον θα το ξαναδώ και εγώ καποια στιγμή από την αρχή. Πάντως μετά τα fillers η ποιότητα του anime ανέβηκε κατακόρυφα και σε σεναριο και σε animation. Πραγματικά καιρό είχα να πορωθώ ετσι με επεισόδιο. Οπότε μετα το 73 ξαναξεκίνα τα... Χαίρομαι που λυθηκε το πρόβλημα ^^... Πραγματικά με το συγκεκριμένο μου είχαν σπάσει τα νεύρα και τελικά την λύση την βρήκα τυχαία.
Oct 14 2008 18:17
Photo

dennisuke → iristella

Ναι μια χαρά είμαι. Έπιασε το κόλπo με το moderation για τα notifications, ευχαριστώ :nod2: Α, όσο για το άλλο, εννοούσα να ξαναρχίσω* το naruto (-> second time indeed, είχα μπερδευτεί όμως και είχα χάσει τη ροή του σεναρίου με τα οn-going fillers), δεν ξέρω αν θα αντέξω να τα δω από την αρχή πάντως φάση θα 'χει χωρίς τα fillers. Άντε να βλέπουμε το Mario τώρα. Τι πράγμα είναι κι αυτό του λόγου του; :fromabove: Αχ ρε Kishimoto τι θα μας κάνεις Feels good being narutard :drink:
Oct 14 2008 18:09
Photo

Mad_Hatteriristella

yes your highness!!!!!!(suzaku mode :P)
Oct 14 2008 17:53
Photo

GkLoc → Zoro

Zoro για το Berserk Game for ps2 εχεις κανενα Megaupload Link? αμα ναι Please δωστο μου,βαζω τσιπακι και θελω να ειναι το πρωτο παιχνιδι που α παιξω.. Επισης κανω Format στο PC,α πουνε αντιο ολα τα αρχεια μου,DAMMIT...T_T
Oct 14 2008 17:52