Jump to content

Community Status Updates

Photo

Sparda → room302

[url=http://www.youtube.com/watch?v=BbgHMNQpZG0]YouTube - Silent Hill 2 Parody: CE[/url]
Oct 15 2008 19:00
Photo

Phantom Duck → Zoro

Αν στο "One Piece openings" αλλάξω την επιλογή σε multiple, τότε δεν υπάρχει λόγος για την τελευταία επιλογή, μιας και ο καθένας θα επιλέγει όσα και όποια θέλει. Επομένως μπορείς να κρατήσεις και την έκδοση της 4kids. Έχε υπ' όψιν σου όμως πως για να γίνουν αυτά θα μηδενιστεί το πολλ και θα ξαναρχίσει από την αρχή. Αν ενδιαφέρεσαι ακόμα, στείλε ένα ΠΜ με τις 15 επιλογές που θέλεις και θα το κανονίσω. P.S. RMVB sucks quality, σαν να βλέπεις Youtube είναι. Είμαστε στην High Definition εποχή ppl, τα rmvb τα κατεβάζαμε με την 56k.
Oct 15 2008 18:59
Photo

sleepless → °•πίΟu-πίΟu•°™

np :kakashithumbup: o, ti help borw g to death note :wooi2:
Oct 15 2008 18:58
Photo

Samuryan → Marilou

nia nia nia nia!!! how you doin? ETOIMASOU MARILOU TO ALLO SAVVATO! AYTO SOU LEW MONO! ETOIMASOU!
Oct 15 2008 17:21
Photo

samurai_pizza_dora → Namida

Αφου έδωσες το πιο σημαντικο hint βρε με το κομπιουτερακι. :P Δεν εχω διαβάσει το manga, αλλα μετα το hint δεν χρειαζοταν ετσι κι'αλλιως.
Oct 15 2008 17:12
Photo

Namida → samurai_pizza_dora

Έχεις δίκιο, εγώ έκανα λάθος στα αινίγματα. Πως βρήκες την απάντηση; Έχεις διαβάσει το μανγκα ή μόνη σου το σκέφτηκες;
Oct 15 2008 14:33
Photo

iristella → Scorpion

Εγώ στο one piece κάνω μια μικρή παύση προς το παρόν. Είναι κάποιες σειρές που θέλω να παρακολουθήσω οπωσδήποτε οπότε προηγούνται αυτές. Θα το πιασω λίγο αργότερα πάλι πιθανότατα όταν ξεμείνω από επεισόδια naruto.......
Oct 15 2008 14:15
Photo

Scorpion → iristella

Ενταξει αντεχω για μια βδομαδα χωρις Bleach.Μεχρι να βγει το καινουργιο θα κατσω να πωρωθω με One piece, ειμαι στο 147.
Oct 15 2008 14:12
Photo

iristella → Scorpion

Ναι ήταν αρκετά ξενερωτικό το θέμα των flashbacks αλλά έτσι όπως είχαν κόψει την ροή της υπόθεσης επιβαλλόταν να γίνει η αναδρομή για να ξαναμπούνε οι θεατες στο κλίμα της σειράς. Και εμένα μου άρεσε πάρα πολύ το νέο Οpening αλλά και το νεο ending. Aπό όσο ξέρω bleach θα έχουμε κάθε τρίτη πλεον και υποτιτλισμένο τετάρτη πρωί δηλαδή. Νομίζω την επόμενη εβδομάδα έχουμε κανονικά επεισόδιο....Δεν είδα καμία ανακοίνωση για το αντίθετο... Οποτε υπομονή 7 μερούλες.
Oct 15 2008 14:08
Photo

Scorpion → iristella

Iristella χτες τελειωσα τα fillers του bleach και σημερα ειδα το 190,φοβερο το opening δεν συμφωνεις;Αυτο που μου την εσπασε περισσοτερο στο 190 ειναι οτι στο μεγαλυτερο του μερος ξαναδιχνει τη μαχη ichigo και grimmjow που ειχε γινει στο 167. ΥΓ Ξερεις ποτε βγαινει το 191;
Oct 15 2008 14:02
Photo

zade → Cassiel

Ευχαριστώ ρε (εγώ άργησα ακόμα περισσότερο να απαντήσω XD) . Βασικά κα ιεγώ το είχα ξεχάσει , ο Kenny μου το θύμισε στο κανάλι στο IRC !
Oct 15 2008 13:56
Photo

anime-dono → Animefrick

no prob. then :drink:
Oct 15 2008 12:38
Photo

Animefrick → anime-dono

μην ανυσηχείς μου ήρθε χτες το χαρτάκι αλλα δεν έχω πάει να τα πάρω ακόμα! Όταν τα παραλάβω θα ιδοποιήσω!
Oct 15 2008 10:50
Photo

d.neko-angel → MitHuNa

ε! όχι και φίλτατε κοπελιά είμαι και εγώ. Συν ότι 23 είμαι, δεν είμαι και καμιά γιαγιά με την μαγκουρίτσα της :P Και δεν χρειάζεται να με ευχαριστείς για κάτι τόσο απλό
Oct 15 2008 10:42
Photo

Zoro → iristella

Ναι,αλλά το L mode έκανε την χρήση του για σήμερα,που θα πάει,θα καταρρεύσεις σε λίγο:hiding_something: Έγω τρέχω επειγώντος για μάθημα,αλλα αφού γυρίσω.....payback time:kill4u: Αυτά,have sweet L dreams in the meanwhile:yawn2::gn2:...and cya soon^_^ ΥΓ:Μην χάσεις να ξεκινήσεις κι άλλες 2 σειρές,τι 10 τι 12 ταυτοχρόνως!Multitask freak!:bleh:
Oct 15 2008 10:25