Community Status Updates
Zoro → Amphilyki
Ρεεε αν και μετά το 25 δεν τον αντιπάθησες,πιστεψέ με και όλο το manga να διαβάσεις θα σ'αρέσει ακόμη....bishie fangirl δλδ huh??
Ts ts,προτιμώ πιο πολύ τους macho guys στυλ Guts,sry:canthelp:
(αλλά κι αυτός φοβερός για κακός βέβαια;))
Oct 17 2008 02:14
Amphilyki → Zoro
Griffith ftw! :blingeye2:Δεν έχω διαβάσει όλο το manga ακόμα για να τον αντιπαθήσω!
Καλός και ο Guts, τον πάω κι αυτόν πολύ, αλλά... Griffith.:oo:
Oct 17 2008 02:11
Zoro → Umi no Ossan
Ο Zodd ειναι πανω κατω στα ισα με τον Skull Knight σε δύναμη και ο Skull Knight είναι σίγουρα πιο δυνατός από τον armored Guts,άρα τον Zodd και στο manga αν τον νικήσει ποτέ ο Guts θα είναι μετά από πολύ αιματηρή μάχη και ίσως χασει και κάνα άλλο μέλος κιώλας :P
Άλλωστε δεν τον λένε για πλάκα The Immortal...φρόνημα λοιπόν θνητέ;)
Oct 17 2008 02:11
Umi no Ossan → Zoro
XAXAXA non armored ??? Why ??? Everyone with full abilities !!!!
Oct 17 2008 01:58
zade → Skiarxon
άντε μετά από όσα έχουμε πράσει μαζί (΄τιποτα δλδ ),να σε κάνω friend
Oct 17 2008 01:35
Adventurer → the_second_child
Ωπ, για δες ποια εμφανιστηκε! Πού χαθηκες τοσο καιρο εσυ; :P Θα μου πεις πως μου ηρθε και σε χαιρεταω. Προσφατα ξεκινησα μια νεα αλυσιδα, την [URL="http://www.anime.gr/forums/%C4%E9%E1%EA%DF%ED%E7%F3%E7-%F4%F9%ED-anime/5729-recapture-past.html"]Recapture the Past[/URL] , και ενω εκανα το thread σε σκεφτομουν γιατι θυμομουν τον ενθουσιασμο σου με τα ανιμε της αλυσιδας Romancing the 80s. Αν θες λοιπον ριξ'την κι αυτην μια ματια :)
Τα Maison Ikkoku και σια τα ειδες τελικα; Πώς σου φανηκαν; Εγω μονο το Kimagure Orange Road προλαβα να δω και μου φανηκε αρκετα καλο.
Oct 17 2008 01:16
Zoro → evaofadawn
OK ξεκινάω να το γράφω και,αν αντέχεις ακόμη λίγη ώρα,θα το δεις,εσύ στο ενδιάμεσο ξεκίνα One Piece:bleh:
Oct 17 2008 01:07
Zoro → Umi no Ossan
Simple,non armored Guts vs. Zodd the Immortal??
Sry,not a chance dear:yawn2:
Oct 17 2008 01:04
evaofadawn → Zoro
[B]
Και ναι,αν το δεις πάω στοίχημα ότι κι εσένα ο Zoro θα σ'άρεζε.....αυτός είναι το definition του cool[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/tensai.gif[/IMG]...και παράλληλα έχει και πολύ πλάκα ώρες ώρες,μου μοιάζει σε μερικά σημείαXD
[/B]xaxaxaxaxaxxaxxaxaxaxaxaxa
[B]Όσο για το ξενύχτι κρίμα,γιατί θέλω άκομη λίγη ώρα για να το τελειώσω[/B]
άντε, στείλε να δω τι θες να ρωτήσεις, έχω κ εγώ περιέργεια πια!!!!
Oct 17 2008 01:00
Zoro → evaofadawn
Φυσικά και μωρέ λέω!!
Δεν έχεις ακούσει για τις ικανότητες της πειθού που έχω στο forum?Ντροπή:smokingg:
Έχω βάλει αρκετά άτομα στο One Piece,άλλα το personal record μου είναι με την αγαπημένη μου σειρά,το Berserk,όπου πρέπει να πλησιάζω τα 10 άτομα που έχω "πορώσει".
Ναι λοιπόν,το one piece είναι shounenia,άλλα αν σ'αρέσουν οι (πειρατικές) ιστορίες με πολύ φαντασία,περιπέτεια,(επικά) γέλια,ωραίες μάχες και πολύ συγκίνηση σε μερικά σημεία θα σ'αρέσει πολύ,πιστεψέ με....μην ξεγελιέσαι από το σχέδιο,κι άλλοι/ες την πατήσανε έτσι και μετά τους άρεσε όταν του δώσανε μια προσπάθεια για τα πρώτα τουλάχιστον 20-30 eps(για τους δύσκολους αυτά,έχω και άτομα που τους άρεσε αμέσως,από το πρώτο επεισόδιο)
Και ναι,αν το δεις πάω στοίχημα ότι κι εσένα ο Zoro θα σ'άρεζε.....αυτός είναι το definition του cool:tensai:...και παράλληλα έχει και πολύ πλάκα ώρες ώρες,μου μοιάζει σε μερικά σημείαXD
Όσο για το ξενύχτι κρίμα,γιατί θέλω άκομη λίγη ώρα για να το τελειώσω,αλλά οκ μην σκοτώνεσε,μου απαντάς αύριο ή όποτε προλάβεις λοιπόν;)
Τέλος,sry...stalking is my hobby,you should't have messed with me first place:hahaha:
Oyasumi αν δεν ξαναμιλήσουμε,ως την επόμενη φορά:gn2:
Oct 17 2008 00:56
Umi no Ossan → Zoro
i don't have the will to change...But i can kick your ass as i am now !!!!!:try::try:
Oct 17 2008 00:42
evaofadawn → Zoro
δεν ξέρω τι έπαθα!! για να καταλάβεις, τώρα κοίταγα εικόνες κ μπλι-μπλι περί one piece στο googli! μωρε λες? πάντως, κατάλαβα γιάτι σου αρέσει ο Zoro... κ εμένα αυτός θα μου άρεσε!
όσο για το ξενύχτι, δεν το βλέπω! προσπαθώ (πολύ κ είναι δύσκολο) να κοιμάμαι νωρίς κ να ξυπνάω νωρίς, γιατί το 4πμ - 2μμ δεν πάει άλλο.........
τα λέμε!!
κ σταμάτα το stalking, it's creepy!!
Oct 17 2008 00:37
Anyparktos
→
Zauk-Lain-
Relax mate,είναι και μια η ώρα κανείς δεν αγχώνεται αν παρερμηνεύσει κάποιος κάτι. ;)
C ya around!
Oct 17 2008 00:23
Zoro → iristella
Learn???
You have already surpassed me,iri no kami:tensai:
(και υπάρχουν και πάμπολλες αποδείξεις)
Δεν νομίζω ότι είσαι σε θέση να μου την πεις μιας και κι εσύ σαν εμένα το βλέπεις το ζήτημα:try:
(αλλιώς θα λεγα "il bue che dice cornuto all'asino" XD,μάντεψε τι σημαίνει:whistling:)
Όσο για το HOF,εγώ ξέρω ότι ζήτησα έγκριση και 2 φορές μάλιστα και και στις 2 άκουσα ΟΚ,τώρα το τι νόμιζες εσύ δεν με αφορά....τωρά πια μπήκε...μπορούμε μόνο να γελάσουμε:himitsu:
Oct 17 2008 00:23

This status update has reached the maximum number of replies allowed