Community Status Updates
iristella → Zoro
[B]Θα σε κάνει [COLOR=SeaGreen]κι [/COLOR]εσένα yaoi fan στο τέλος,άρα μακριά από τέτοιες fangirls και τα nbleeds τους
[/B]
Ηehe [COLOR=Black]αυτό και η pic στο προφιλ μου σημαινουν ότι ο δικος προσλητισμός ήταν επιτυχής????? Χαιρομαι που το παραδεχεσαιXDDDD[/COLOR]
Oct 21 2008 20:34
Raven Princess → Hikari-sama
γλυκια μου εχω τοσο διαβασμα που δεν προλαβαινω να βαρεθω!!!!!Οταν φτασεις στη θεση μου αν δεν αλλαξει το συστημα θα με καταλαβεις!!!!
Oct 21 2008 20:27
°•πίΟu-πίΟu•°™ → phm
Οσο για αυτο που λεγαμε χθες, δεν μπορει η καθε Σακουρα να πεταγεται και να λεει ξαφνικα ααα naruto suki dayo τη στιγμη που η ΘΕΑ χινατα τον παλευει ποσα χρονια.. Ο,τι κ να κανει ειναι καταδικασμενη να ειναι παντα μια σιχαμερη χλαπατσα.
Oct 21 2008 20:22
Hikari-sama → Raven Princess
Γιατί καλέ,πώς γίνεται να μην βαριέσαι ??
Μμμ, βασικά δεν είναι τόσο θέμα βαρεμάρας, απλά είχα όρεξη να φτιάξω AMV (Anime Music Videos) στο WIndows Moviemaker και να τα ανεβάσω στο Youtube. Έτσι δεν πρόλαβα να δω ανιμε, και βαριόμουν και λίγο.
Oct 21 2008 19:46
ΟΚ.πως και βαρεθηκες να δεις ανιμε???Μακαρι να ημουν στη θεση σου!!!!Θελω και εγω να βαριεμαι!!!Εχω κι εγω δικαιωμα στη βαρεμαρα αλλα ποιος με ακουει????
Oct 21 2008 19:42
Ame Warashi → zade
να σαι καλά! :D ψήνομαι να το τσεκάρω αυτό μπας και τελικά υπάρχει μια ελπίδα...Αλήθεια,τον kienzan απο που τονε ξες? ^^
Oct 21 2008 19:39
Nα σου πω την αμαρτία μου, αυτό το Σαββατοκύριακο δεν είδα καθόλου. Όχι γιατί είχα διάβασμα ή κατι τέτοιο, απλά βαριόμουν.Είδα μόνο ενα επ. Code Geass.
Oct 21 2008 19:33
Καλα παει .πλησιαζω στο τελος !!!Αντε να τελειωνει να πιασω το τοσο αγαπημενο σου Rozen Maiden!!!!Εσυ???Πως πας απο ανιμε???
Oct 21 2008 19:30
Zoro → iristella
semiRANDOM {yaoi} pic spam-[COLOR=Magenta]enjoy[/COLOR]^^
[been a while since last time,missed the good old days]
[IMG]http://img91.imageshack.us/img91/8286/lxl5ws7.jpg[/IMG]
For your (fangirl) eyes only....even if I'm not (yet) a fan,anything that pleases iri-hime:bleh:
PS:You might wanna check tsi-kun's profile too...I bet you'll find being pwnt once again....amusing!:kill4u:
Oct 21 2008 19:18
Άντε, περαστικούλια !! Εγώ μια χαρά είμαι,όλα καλά !! Πώς πάει με το Death Note ?
Oct 21 2008 19:10
HI!!!!Δεν εχω αναρωσει πληρως αλλα προσπαθω και ειμαι καλυτερα!!!Ευχαριστω για το ενδιαφερον!!!!εσυ????
Oct 21 2008 19:06
Zoro → tsintori
tsi-kun it's a trap!!!:hahaha:
Δες [URL="http://www.anime.gr/forums/239208-post14.html"]εδώ[/URL] όπως και [URL="http://www.anime.gr/forums/245817-post16.html"]εδώ[/URL] ποιά έκανε αυτά τα posts γύρω από μια yaoi σειρά,το joujou romantica.
Και την προκαλώ να βάλει αντίστοιχα posts που έκανα έγω γύρω από μια παρόμοια σειρά;)
Είναι εμφανές πια ποιά είναι η (yaoi) fangirl εδώ πέρα....να προσέχεις τα kyaaaaa και kukuku της.....είναι μεταδωτικά!!!!:hihi2:
Θα σε κάνει κι εσένα yaoi fan στο τέλος,άρα μακριά από τέτοιες fangirls και τα nbleeds τους:bleh:
Oct 21 2008 18:53
Noitora → anime-dono
αχα..θα το εχω κατα νου.
και γω αλλαζω ολο την pic δεν ξερω τι να βαλω..
θα αφησω για τωρα τον kiba τον lonely wolf γιατι πρεπει να φυγω..
τα λεμε:byejg9:
thnx για την βοηθεια και παλι.
Oct 21 2008 18:00
anime-dono → Noitora
Αρκετά αν και το ενδιαφέρον μειώνετε σε κάποια σημεία οι μάχες και το story είναι πολύ καλά.
Also about the pic i am going to change again επειδή δεν μου αρέσουν:p
Oct 21 2008 17:58

This status update has reached the maximum number of replies allowed