Jump to content

Community Status Updates

Photo

Franklin → Kirenahana

Γεια σου! Ευχαριστω παρα πολυ για το friend request :) Ωραιο προφιλ.
Oct 21 2008 15:16
Photo

Franklin → zade

Eιιιι για ποιο μαγαζι μιλααας? Θελω κι εγωω :)
Oct 21 2008 15:13
Photo

Erisadesu → Sponis

θείε, θείες, είδες μπήκε στο φόρουμ και άλλο μέλος που ειναι μεγαλύτερο απο εσένα. Πες μου πως νιώθεις τώρα που δεν είσαι ο μεγαλύτερος;?
Oct 21 2008 15:13
Photo

zade → Ame Warashi

Βασικά δεν ξέρω αν γίνοται όντως προβολές εκεί ή πρόκειται περί urban Legend. Η οδός δεν θυμάμαι πως λέγεται ,αλλά ξέρω που είναι. Ξέρεις που είναι τα video blue ? Κοντά στην Μητρόπολη ρε παιδί μου. Ε φαντάσου τώρα ότι κοιτάς τα video Blue και έχεις την μητρόπολη ακριβώς πίσω σου.Δηλαδή στο αριστερό σου χέρι είναι η οδός Αβέρωφ κάθετα που διαστευρώνεται με την ανεξαρτησίας (πλακόστρωτη) . Αμα κατάλαβες ως εδώ που σου λέω με ξαναρωτάς.Αν όχι πάλι με ξαναρωτάς για να σου εξηγήσω ξανά . Τώρα όσον αφορά τα Γιαπωνέζικα , δεν έχω ιδέα , αλλά μπορώ να σου πώ κάτι που ίσως σε βοηθήσει . Κοντά στο Γυαλί καφενέ είναι ένα ωδείο . Κάποια στιγμή λοιπόν το Σεπτέμβριο που μας πέρασε ( μπορεί να κάνω και λάθος και να ήταν πέρσι ) έβγαλε μια ανακοίνωση ότι διδάσκονται κινέζικα. Δεν γνωρίζω εάν διδάσκονται και Ιαπωνικά αλλά λογικά άμα πας να ρωτήσεις όλο και κάποιος θα ξέρει (επλίζω δηλαδή) . Αμα έχεις κάποια άλλη απορία μου λες.
Oct 21 2008 15:12
Photo

zade → Franklin

Kατάλαβα ποιό λες , ββλιοπωλείον " Κουμπλομάτης" Οταν περάσω απο κει θα το ψάξω. Οσο για την αργία εγώ μέσα είμαι , απλά ενημέρωσε με , έτσι κι αλλιώς το κινητό μου το έχεις .
Oct 21 2008 15:04
Photo

zade → odin

Nαι ρε καλά έκανες . Ηταν λίγο τραβηγμένο και αφού εσύ θεωρείς ότι πρέπει να σβηστεί , οκ . No harm done .
Oct 21 2008 15:01
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → kelborn3

Χαλαρωσε βρε..αισιως τα 400! Ενα μηνα εισαι μεσα... Προσεξε μη σε κατηγορησουν για spam.. Φιλικα παντα, ε..
Oct 21 2008 14:56
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Mad_Hatter

request accepted! Ασε ρε, περιμενω πως και πως την Ανοιξη να δω τη συνεχεια.. Σπαστηκα με το τελος που δεν ηταν τελος..
Oct 21 2008 14:55
Photo

Cassiel → Cursed blade keeper

Εννοούσα αν σε ξέρω από πριν βρε συ από πουθενά γενικά μιας και έστειλες friend request out of the blue XD
Oct 21 2008 14:54
Photo

Shikamaru → AristidisK

αν θελεις ποτε καμια βοηθεια μην διστασεις να μου πεις οτι και να΄ναι:riiight:
Oct 21 2008 14:51
Photo

AristidisK → Shikamaru

Καταλαβαίνω πολύ καλά.
Oct 21 2008 14:47
Photo

odin → zade

Black hole post deleted.Sorry mate,έχουμε ήδη πέσει αρκετά χαμηλά τις τελευταίες μέρες,δεν θα αρχίσουμε και flames περί του μεγέθους:smokingg:
Oct 21 2008 14:37
Photo

Shikamaru → AristidisK

αυτη τη στιγμη βαριεμαι αγρια γιατι πρεπει να κατσω να διαβασω για αυριανο διαγωνισμα ιστοριας :sleepy::sleepy::sleepy:
Oct 21 2008 14:36
Photo

AristidisK → Shikamaru

Πώς τα πας;
Oct 21 2008 14:31
Photo

Shikamaru → AristidisK

thanks for the request
Oct 21 2008 14:29