Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

wakateru αλλα ηθελα να σε πειραξω (μιας και ημουν σιγουρη οτι θα το βλεπες, ακομα κι αν σε ανεφερα στο πιο ακυρο Thread).. Η μηπως θα προτιμουσες το all-time-classic-misa teasing?
Oct 22 2008 01:54
Photo

Radagast → Adventurer

Ερωτησούλα. Είδα σε μια αλυσίδα σου το Mushishi live action. Που στην ευχή το βρήκες ρε σε τέτοια ποιότητα? :OOO Αν έχεις κάνα λινκ μίλα thnx. ^^
Oct 22 2008 01:46
Photo

Melkor → Ody

ασε τις εξυπναδες το εκανα σε λαθος θεμα. διορθωσε με το edit button το δικο σου ποστ
Oct 22 2008 00:54
Photo

*sivila* → Franklin

thnx!!να φανταστω οτι κινησαι κ εσυ σε παρομοια μουσικα μονοπατια?
Oct 21 2008 23:48
Photo

Zoro → tsintori

Άκυρο,με το look my hime εννοούσες εμένα τελικά,το πήγες σαν να ήμουν εγώ που ρωτούσα??Τώρα μου πέρασε από το μυαλό η σκέψη! Ή καλά το πα πριν?? Άσε μπερδεύτηκα λίγο...anw,μια πλάκα είναι,ότι και να εννοούσες...μπήκες στο κλίμα μας...well done,tsi-kun,iri 'll make you see some of her favourite series now:hehehe:
Oct 21 2008 23:24
Photo

Kenny → LucyBR

¯\(°_o)/¯ Ikiteru ka? Έμπα σε κάνα MSN. :bleh:
Oct 21 2008 23:19
Photo

tsintori → iristella

Ναι sorry διάβασα τα τελευταία μνμτα λίγο γρήγορα και κατάλαβα άλλα. Αλλά ο κύριος επειμένω να απαντήσει....:hahaha:
Oct 21 2008 22:44
Photo

iristella → tsintori

Μα δεν σου ζητησα εγω ποτε να μπεις σε κάποιου τέτοιου είδους δίλημμα. ^^ Αν θυμάμαι καλά ο Zoro σου άνοιξε συζήτηση για το όλο ζήτημα.... Εγώ απλά τόνισα ότι για να μιλάει για κάποια θέματα με τόση σιγουριά αυτό είναι ενδεικτικό προσωπικής εμπειρίας στο είδος :hahaha:... Μάλλον άλλος πάει να σε προσυλητίσει ύπουλα και όχι εγω :orly:
Oct 21 2008 22:41
Photo

Zoro → tsintori

Την 2η φυσικά,είπαμε,είπα ποτέ ότι άλλαξα σεξουαλική κατεύθυνση και δεν το ξέρω?:hahaha: [μα ποιός/α σπεύδει τέτοιες φήμες θα θελα να ξερα XDDD] Άλλο όμως να σχολιάσω,τι πάει να πει my hime?:roar:....don't steal my quotes dammit:chigau: EDIT:iri got ya first,maybe next time:bleh:
Oct 21 2008 22:40
Photo

tsintori → iristella

Look my hime. Ανάμεσα σε αυτό [IMG]http://th87.deviantart.com/fs18/300W/i/2007/231/2/e/L_and_Light__yaoi__by_Gaby_Aya.jpg[/IMG] και σε αυτό [IMG]http://img509.imageshack.us/img509/8531/ecchi28429hv4.jpg[/IMG] εσύ τι λες ότι θα επιλέξω;;;(unfortunatelly όλες οι άλλες pic που βρήκα ήταν πολύ ακάλυπτες οπότε είπα να μην τις βάλω καλύτερα.) Ζoro περιμένω απάντηση σου. Προσοχή τι θα απαντήσεις........
Oct 21 2008 22:36
Photo

phm → °•πίΟu-πίΟu•°™

Δεν έχω κάτι με την Hinata αλλά δεν μου αρέσει... Τώρα ως προς το τι θα γίνει θα δούμε. Το πιο πιθανόν, να μην γίνει τίποτα πάντως για να μην μήνει κανένας παραπονεμένος :emptyonexg1:
Oct 21 2008 21:31
Photo

mihalakis21 → °•πίΟu-πίΟu•°™

στην ελλαδα ειναι ψιλο μαμησε τα αλλα το ευρωπαικο ποδοσφαιρο ειναι απολαυση. εμεις ειχαμε καμια 50 αρια κατα στην καταληψη αλλα αυτο που μου την εδωσε ειναι οτι καποιοι δεν παταγαν το ποδαρι τους καθολου. ειμασταν καμια 30αρια ατομα που πηγαιναμε καθημερινα και οι υπολοιποι ξυναν πατσες. η τριτη μονο ειχε δικαιολογια λογο πανελληνιων. δεν γινεται να αφησεις ενα match στο pro ατελειωτο. ειναι ντροπη lol :)
Oct 21 2008 21:19
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Πιου πιου chan..... Μου αρέσει που βάζεις εμένα υπερμαχο των Shounen Ai/ Yaoi και είσαι αρχαιότερο μέλος στο fan club του συγκεκριμένου είδους από εμένα......:hahaha::hahaha::hahaha:
Oct 21 2008 21:02
Photo

Zoro → iristella

Damn youuuu,unpwnable once again:deadga6: Well,at least you admitted being the master in the matter and me the {innocent} student:bleh:
Oct 21 2008 20:40
Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Κατάλαβα...Αυτό το σχολείο.....Αλλά τι να κάνουμε, το έχουμε ανάγκη !!
Oct 21 2008 20:38