Jump to content

Community Status Updates

Photo

Mateus → ZeLiGa

Α οκ τοτε.Ετσι κι αλλιως ειναι ολοι τους συμπαθητικοι.
Oct 22 2008 13:46
Photo

ZeLiGa → Mateus

Δεν υπαρχει καποις συγκεκριμενος μ' αρεσουν ολοι.
Oct 22 2008 13:45
Photo

Mateus → Erebos

Οντως ακου καλα σχολια για το Lucky Star,αλλα ξεχναω συνεχεια να το δω.Χαριτωμενοι οι χαρακτηρες του Lucky Star.Μου θυμιζουν περισσοτερο chibi.
Oct 22 2008 13:38
Photo

Erebos → Mateus

Ρίξε μια ματιά πάντως και στο [URL="http://anidb.net/a5932"]OVA του Lucky Star[/URL], έχει ένα ξεκάρφωτο 10λεπτο που παίζουν volley και έχει πολύ πλάκα! :) Αν και σου προτείνω να δεις και την κανονική σειρά που έχει πολύ γέλιο!! Anyway, καλά είμαι και εγώ, σπίτι-δουλειά-σπίτι...
Oct 22 2008 13:33
Photo

Robin → Zoro

Χαχαχα καλόοοοο!!!! Άσε βρε, βαρέθηκα πια! Είσαι πολύ γλυκός, σ'ευχαριστώ πολύ Zoro-kun!! Φιλιά και να περνάς καλά, ε? ^__^
Oct 22 2008 13:27
Photo

Mateus → Erebos

Μεχρι στιγμης δεν το βρηκα εκεινο αλλα ναι,γνωριζω ηδη οτι ειναι δεκαετιας του 80'.Απλα επιδη μου αρεσε πολυ οταν ημουν μικρη και ειχαμε βγαλει τα κατοικιδια μας οπως λεγαν και τους πρωταγωνιστες του συγκεκριμενου εκεινου anime.Ευχαριστω για το link,θα το ψαξω μπας και τυχει και το βρω. Ολα καλα μεχρι στιγμης απλως πολυ απασχολημενη με το σχολειο αυτη την στιγμη,ασε που αρχιζουν και τα διαγωνισματα απο αυριο. Αυτα για μενα.Εσυ?Ολα καλα?
Oct 22 2008 13:07
Photo

tsintori → Zoro

"well done,tsi-kun,iri 'll make you see some of her favourite series now[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/07baa27a.gif[/IMG]" Ότι να 'νε μετάφραση mode on: Crazy παπάς baptised you. Δεν θα υποκύψω τόσο εύκολα όσο εσύ ero-Zoro:tongue2:.
Oct 22 2008 13:00
Photo

Adventurer → Radagast

Κανε την ιδια ερωτηση στον Cassiel, αφου αυτος ειναι που την κατεβασε ;)
Oct 22 2008 12:14
Photo

Erebos → Mateus

You're welcome! :) Σορρυ για την καθυστερημένη απάντηση... :P Πώς τα περνάς? Όλα καλά? btw, το anime με volley που έψαχνες το βρήκες?? Έψαχνα και εγώ κανένα της προκοπής αλλά δεν βρήκα τίποτα... Στο anidb πάντως τα μόνα που έχει είναι [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=animelist&catid.147=100"]αυτά[/URL], από τα οποία τα περισσότερα είναι δεκαετίας '80 και δεν υπάρχουν πουθενά... :emptyonexg1:
Oct 22 2008 11:46
Photo

dennisuke → Ptomahawk

Καταπληκτικό avatar αλλά αυτό που πραγματικά θαυμάζω είναι το username :if: See ya^^ :byejg9: Υ.Γ. Βασικά σε είχα δει στο τρίτο παγκάκι στην Καμάρα :oo: αλλά που να με γνωρίσεις δε συχνάζω σε anime meetings πάντως θα φροντίσω να έρχομαι πιο συχνά από δω και πέρα :)
Oct 22 2008 11:37
Photo

pointman-aka-thenewguyFingolfin

ρε συ Φιν μια απορια εχω.οχι οτι με νιαζει(γκουχ γκουχ) αλλα τωρα τελευταια βλεπω οτι αυτα που γραφω δεν πιανονται(τα ποστ που εχω κανει).εκανα κατι και γινετε αυτο Η εχει προβλημα το συστημα?
Oct 22 2008 10:09
Photo

Cassiel → Cursed blade keeper

OK σιγά :P
Oct 22 2008 08:09
Photo

Radagast → Phantom Duck

Είχα κάνει misspel το Wake of gods σαν Wrath of gods καλά τα πήγα. ^^ Ελπίζω να το βρήκες το site του. :) (πάντως αν θυμάμαι καλά έχει και ένα τεράστιο pdf manual μέσα, για να διαβάσεις πιο λεπτομερώς για όλα όσα αλλάζουν.) Καλά το game είναι σαν να είναι καινούριο μετά, καμία σχέση... Και πολύ κάψιμο για multiplayer...
Oct 22 2008 03:06
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

Α, ειπα μηπως!
Oct 22 2008 01:57
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Oχι προτιμω αυτό χιλιες φορες XD
Oct 22 2008 01:56