Jump to content

Community Status Updates

Photo

Casshern → Mad_Hatter

δυστυχος :(,i read that from the next chapter(rumours)that they are going serious,who knows??maybe bleach will be truly back
Oct 23 2008 10:26
Photo

hyuga → sleepless

ελα βρε.χαιρομαι που μπόρεσα να βηθήσω.//αντε άρχισε να γράφεις κόσμο...χαχαχαχα
Oct 23 2008 08:43
Photo

Cassiel → Radagast

Τίποτα.Πάντως εκεί θα βρεις πάρα μα πάρα πολλά ασιάτικα σε φοβερή ποιότητα.
Oct 23 2008 08:13
Photo

Radagast → Petran79

5-6 dvd το πολύ ρε συ, δε χρειάζονται παραπάνω. Άλλωστε τα "καλά" λίγα είναι. Μια μικρή αλυσίδα πάντως με τέτοιας σπανιότητας/αξίας shorts-έργα, θα ήταν ανεκτίμητη. Θα μπορούσες πχ να βάλεις μόνο stop-motion animation (kawamoto/trnka/jan svankmajer πχ 2-3 dvd για τον καθένα max) και να ονομαζόταν έτσι η αλυσίδα. Πάντως αυτά τα έργα είναι πολύ σπάνια, στο νετ τα βρίσκεις σε χάλια ποιότητα και συνήθως χωρίς μετάφραση. Τεσπά δε σε πιέζω, απλά είπα τις ευχές μου, ο άμοιρος μετά από πολύυυυ ψάξιμο στο νετ. :S Αν κάποτε ψηθείς να κάνεις τέτοια αλυσίδα πάντως θα είναι priceless.:wooi2::congrats::drink:
Oct 23 2008 06:34
Photo

red pyramid → LucyBR

To my favourite bishonen expert ^^ [url=http://www.youtube.com/watch?v=OziHKno6yHg&feature=related]YouTube - Legends Of Devilman (1998): The Devilman Song[/url]
Oct 23 2008 03:30
Photo

Petran79 → Radagast

απλα οταν εγινε η πρωτη αλυσιδα δεν τα ειχα αγορασει ή δεν ειχε γινει rip. Που να κανω τριτη αλυσιδα τωρα......θα παρασυρθω και θα βαλω πολλα DVD
Oct 23 2008 02:44
Photo

red pyramid → Adventurer

Εγωίστρια η θεά μου? Για λίγα τα λόγια σου νεαρέ -____- :P
Oct 23 2008 02:25
Photo

Ptomahawk → dennisuke

well, thx
Oct 23 2008 01:57
Photo

Radagast → Petran79

Να σου πω ρε συ, είδα πως έχεις όλα τα έργα του Kawamoto σε DVD ή καλά rips, ειδικά το DVD με τα shorts είναι κορυφή, αλλά και οι 2 ταινίες απίστευτες. (είδα πως έβαλες τη μια ταινία σε adn). Πως και δε τα έβαλες αυτά όλα μαζί σε μια αλυσίδα;; Εγώ πάντως θα σκότωνα για τα συγκεκριμένα. Ειδικά το DVD με τα shorts (που δε τα βρίσκω πουθενά σε καλό quality) :P
Oct 23 2008 01:36
Photo

iristella → Zoro

Ενταξει το να τις ποσταρεις τις Yaoi pics στο προφιλ μου να το καταλαβω....... Το να ζητας να τις ποσταρω στο δικο σου τι νοημα μπορει να εχει περα απο το ότι σου αρεσουν?
Oct 23 2008 01:14
Photo

Radagast → Cassiel

Χμμμ thanx έγινα και μέλος ευχαριστώ νά'σαι καλά. ^^
Oct 23 2008 00:28
Photo

Zoro → Scorpion

Τι λέει,είδα έβαλες στο thread τις μάχες με τον Crocodile και τον Mr.1,σ'άρεσαν δλδ ε? Επίσης,για να έβαλες avatar sanji,θεωρείσαι πια επίσημος fan της σειράς ε?:wooi2:
Oct 22 2008 22:17
Photo

Cassiel → Radagast

Αν δεν κάνω λάθος μάλλον από εδώ:wis:. [url=http://bt.avistaz.com/details.php?id=dfdc5e02965f96fca7fd87598a48a4ba0a4cfba5]Mushishi.2006.DVDRip.XviD-CHuMo - Torrent Details - AvistaZ Asian Torrents[/url] Με τόσα που έχω τα περισσότερα δεν ξέρω ούτε εγώ που τα βρήκα να σου πω την αλήθεια:knock-knock:.
Oct 22 2008 21:50
Photo

tsintori → GkLoc

Ωραία αν είναι να ξαναξεκινήσεις πήγαινε κατευθείαν στο manga.......
Oct 22 2008 21:48
Photo

GkLoc → tsintori

οχι,το παρατησα στα Φιλλερς,και ουτε καν πιστευω αξιζει να το συνεχισω,αμα καποια μερα μου ερθει θεια εμπνευση θα το συνεχισω... Τωρα εχω ακομα να δω Bleach,Gintama,Hajime No Ippo...οποτε στο μελλον ισως το ξαναπιασω παλι...
Oct 22 2008 21:47