Jump to content

Community Status Updates

Photo

dennisuke → DRAGONBALL1985

Βρήκα ένα καλύτερο link για την ταινία του Dragonball :) [URL="http://dbthemovie.com/"]Dragonball - The Movie[/URL] έχει και αντίστροφη μέτρηση μέχρι να αρχίσει η ταινία! Απ' ότι λέγεται μπορεί να μην είναι καθόλου καλή αλλά μπορεί και να είναι καταπληκτική. Ελπίζω να μας αρέσει, θα δούμε! Επί τη ευκαιρία, τώρα βλέπω το death note. Όταν τελιεώσω, τι προτείνεις να δω; Berserk, Claymore ή Rurouni Kenshin; Ποιο σου άρεσε πιο πολύ;
Oct 23 2008 14:55
Photo

Erebos → Mateus

Εμένα μου άρεσε πιο πολύ εκεί που διαφωνούσαν για το ποιο είναι το "κεφάλι" του choco cornet... :hahaha: Και ακόμα δεν έχεις δει τίποτα... :) Το anime έχει τρελό χιούμορ!!
Oct 23 2008 14:47
Photo

Franklin → *sivila*

Στο περιπου ναι :) Ελπιζω να τα λεμε
Oct 23 2008 14:42
Photo

Seirios → Sponis

α εντάξυ...άμα λαδώσω κανα αστυνομικό ίσως τη γλυτώσω με μια απλή κατάσχεση άδειας χρήσης υπολογιστη....
Oct 23 2008 13:55
Photo

Putin → AristidisK

Ψιτ. Αντί να βάζεις σε κάθε ποστ σου το ίδιο κείμενο και εικόνα, μπορείς να πας: User CP (πάνω αριστερά) -> Edit Signature -> Paste the links and the text -> έτοιμος.
Oct 23 2008 13:42
Photo

Seirios → Sponis

θα χριαστω δικηγορο???
Oct 23 2008 13:36
Photo

Glaurung → Anelis

πές μου οτι σου πέρασε και δεν είσαι ακόμα άρρωστη :congrats:
Oct 23 2008 13:35
Photo

Glaurung → Geutella

ευχαριστώ για το request , καλή χρονιά και καλή διασκέδαση :D τι σπουδάζεις ? εχτές είχε η δερφή μου την πρώτη της μέρα στο πανεπιστήμιο και ζηλεύω φοβερά !!! ΥΣ θα σου έστελνα το μήνυμα εχτές , όμως υπήρχε ενα πρόβλημα και δεν με άφηνε :P
Oct 23 2008 13:33
Photo

Sponis → Erisadesu

πόσο μεγαλύτερος; 26cm και βάλε δηλαδή;
Oct 23 2008 13:29
Photo

Seirios → Sponis

αχχαχαχαχ να ξέρεις πώς είναι μια δολοπλοκία εναντίον μου!!!πλεκτάνη! εγώ δεν έκανα τίποτα!! δεν φαντάζομαι το θέμα να έφτασε στα κυβερνητικά θέματα??
Oct 23 2008 13:27
Photo

Seirios → Sponis

καλησπέρα φανταστηκέ mod! να σου πω στα στατικς μου λεει Referrals: 1 ... τι είναι αυτο??
Oct 23 2008 13:19
Photo

olgidio → Batman D

Um... Ευχαριστώ...
Oct 23 2008 13:15
Photo

Barbara → gexion

Just to say hi my friend !!!
Oct 23 2008 13:06
Photo

Mateus → Erebos

Το ειδα και παραδεχομαι οτι το απολαυσα.Ειχε πολυ πλακα στο επ.1 οταν εξηγουσε η καθεμια πως ετρωγαν το γλυκο.
Oct 23 2008 12:08
Photo

Zoro → iristella

Τς,γυναίκα,για δείξε μου που ακριβώς ζητάω να ποστάρεις yaoi pics στο προφίλ μου,να καταλάβω κι εγώ:nosey: Κλασικά,προσπαθείς να χαλάσεις το rep μου στο site,got ya this time:bleh: fangirls:canthelp:,go scream kyaaa kyaaa somewhere else... (no proof=pwnt xP)
Oct 23 2008 10:56