Community Status Updates
GkLoc → endless_inspiration
γειαααααααααααααα!!!!
τελικα τι εγινε?κανατε και αλλες καταληψεις η μπα?
Ειλικρινα Soryyyyyyyyyyy,που αργησα τοσο πολυ να απαντησω,δεν εχω και καμμια καλη δικαιολογια,αλλα τεσπα,Gomeeeeeeeen...
Το σετακι μου ειναι απο Berserk k Avi k Sig,ειναι ψιλοspoiler η sig αλλα υγεια...
Επισης αρχισα παλι το Bleach,και τα σπαει φυσικοτατα,ολες αυτες οι μαχες με τα κυματα ενεργειας και καταστροφες τριγυρω ειναι φοβερες και τα σπανε αγρια,και ο φραουλας ειναι ολα τα λεφτα...
Επισης παλι αρωστησα[μα ειλικρινα ελεος πια],εχασα για σημερα σχολειο και φροντιστιρια[πολυ καλο αυτο],και γενικα τεσπα ηταν καλη η my day off,εκτος απτο τραβηγμα της μυτης καθε δευτερολεπτο φυσικα...xD
Αυτααααα,παλι συγνωμη για την καθυστερηση,και τα λεμε τριγυρω..^^
Oct 22 2008 21:43
Zoro → tsintori
Ε,με προδίδουν,νταξ,υπερβολές...επειδή κάνω χαρούμενη συμφορουμήτισσα με εικόνες του αγαπημένου της είδους animanga πάει να πει ότι μ'αρέσουν και μενα?
κουφή λογική:nosey:
Oct 22 2008 21:41
sleepless
→
hyuga
μου το φερανε σημερα!!! καλα ειναι απαιχτο! τα χει κ στα ιαπωνικα κ στα αγγλικα κ παλι thnx δεν θα το χα βρει ποτε χωρις την βοηθεια σου:riiight:
Oct 22 2008 21:32
GkLoc → Zoro
Nαι και βεβαια ρε συ,αφου και τα δυο οταν τα βλεπεις τα σπανε,αλλα δεν συγκρινονται με τιποτα με το αλλο ρε συ,τιποτα δεν ειναι μπροστα στο OP,
Oct 22 2008 21:28
Zoro → GkLoc
Ναι GK,τα ίδια μας έλεγες και για το Naruto,άντε,σειρά έχει και το Bleach τώρα για καλύτερη σειρά!:bleh:
Oct 22 2008 21:27
digitaltracker → sunday
Εγω ελεγα οτι θα την χρησιμοποιουσες και στην RL. Γιατι οχι? πολυ μουρατη και artistic? xe xe:Blissfull:
Oct 22 2008 20:27
M.D.F. → Serestrum
Το τελειωνω .....
Αισθανομαι λιγο χαζος τωρα....:uhh:
Αστο.....ξαναγραφω οταν παρω μπρος....:emptyonexg1:
Τουλαχιστον δεν ειμαι τοσο ηλιθιος οσο ο Luffy!:Blissfull:
Oct 22 2008 20:13
Serestrum → M.D.F.
μαλλον καταλαβες λαθος το προηγουμενο που εγραψα.
ο λουφη δεν εχει δει ποτε τα ο ορια γτ ποτε δεν χρειαστηκε να τα περασει.
ειναι ετσι και αλλιως ΠΕΡΑ απο τα ορια...
καταλαβες τωρα...?
Oct 22 2008 20:08
M.D.F. → Serestrum
Τι θα πει αυτο?
Και παλι!:erk::erk::erk:
Ο Luffy ειναι μεγαλυτερος βλακας!
Oct 22 2008 20:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed