Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristella → Zoro

And yet you keep talking to me......... That speaks for itself dont ya think?
Oct 23 2008 20:07
Photo

Zoro → iristella

[I][B][COLOR=Magenta]Σε περιπτωση που σβήσεις το vm εχω κρατησει αντιγραφο σε irfanview οπως επισης και αρχειο της συγκεκριμενης msn συζητησης... Αν εξακολουθεις να θες αποδειξεις μπορω να τα ποσταρωκαι τα δυο και ειδικα την συζητηση uncensored......... [/COLOR][/B][/I][COLOR=Magenta][COLOR=Black]iri,down girl,down:nanana:.....let me make you a basic question: Είσαι σίγουρη ότι πίσω από την οθόνη του pc κρύβετε μια 24χρονη κοπέλα?? Γιατί με βάση όσα άκουσα και είδα αυτούς τους μήνες (και ακούω καθημερινά) αρχίζω και σκέφτομαι κανέναν: [IMG]http://img241.imageshack.us/img241/1774/spfatguyrk0.jpg[/IMG] με εμμονή στι καταδιώξεις,την privacy,το pwning και to b-ing.....mostly male stuff....μήηηηηπως,λέω μήπως να αρχίσω να φοβάμαι ότι η iri έιναι iro τελικά?:hiding_something::whistling: (ήταν κι επίκαιρο στο thread με το internet^^) Επίσης,για να μην μου μείνεις παραπονεμένη,πάρε κι εσύ κομμάτι της συζήτησης σχετικά με τις φαντασιώσεις σου(κάτω κάτω,με τα φούξια): [URL="http://www.anime.gr/forums/members/iristella-page6.html"].aNiMe//GR Forums - View Profile: iristella[/URL] :ureshii: [/COLOR][/COLOR]
Oct 23 2008 20:05
Photo

Casshern → °•πίΟu-πίΟu•°™

απο ενα site με πολλες πληροφοριες κ σκανς για ολα τα ανιμε,αυτο π λεει οτι θα ειναι remasterd of whole series and it will be named as Shaman King Kanzen-Ban(Perfect edition). This release will reprint the entire series in 27 volumes complete with new clear image overlays on the covers while concluding with the never-before-published "true ending." The first 8 volumes of the manga have been released in Japan and is now being released every two months with the final volume expected to be released in Spring of 2009.Aυτα μεχρι στιγμης
Oct 23 2008 19:33
Photo

iristella → Zoro

Ξεχάστηκα λίγο να σου απαντήσω αλλα Anw...... Αν θες να σου θυμήσω τσέκαρε το παρακατω link........ [url=http://www.anime.gr/forums/members/zoro-page10.html].aNiMe//GR Forums - View Profile: Zoro[/url] Σε περιπτωση που σβήσεις το vm εχω κρατησει αντιγραφο σε irfanview οπως επισης και αρχειο της συγκεκριμενης msn συζητησης... Αν εξακολουθεις να θες αποδειξεις μπορω να τα ποσταρωκαι τα δυο και ειδικα την συζητηση uncensored.........
Oct 23 2008 19:32
Photo

Ame Warashi → Zoro

καλα ας εα λέμε,αν εξεραίσει; ότρι έφαγα μια τούμπα και χτύπησα το πόδι μου πολύ...αυτή η περίοδος είναι γεμάτη σούρτα-φέρτα,μετακόμισα κι όλασ σήμερα,οπότε είμαι συνέχεια στο τρέξιμο...όσο για σχολή,μου έχει φάει μπόλικο ελεύθερο χρόνο μιασ κι έχω 3 εργαστήρια αλλά ευτυχώσ έχουν ενδιαφέρον! :) εσύ ακόμα έξω?Αν ναι συνεχίζω να ζηλεύωωωωω! :P το nick μου βγαίνει από μια τύπισσα από το holic που λατρεύω το στυλάκι της (goth lolita κι έτσι)κι έχει και ωραίο νόημα (rain sprite) :D
Oct 23 2008 18:50
Photo

Glaurung → Anelis

αποτ το τίποτα , κάτι είναι και αυτό ... σε γιατρό πήγες ?
Oct 23 2008 17:38
Photo

AristidisK → Putin

Thanks!Για τη σημβουλή.
Oct 23 2008 17:28
Photo

AristidisK → Shikamaru

Και εγώ μαζί σου συμφωνώ!.
Oct 23 2008 17:25
Photo

Shikamaru → AristidisK

το λιγοτερο που περιμενω ειναι 18:Blissfull:
Oct 23 2008 17:07
Photo

AristidisK → Shikamaru

[COLOR=black]Λοιπόν πως τα πήγες;[/COLOR]
Oct 23 2008 16:57
Photo

iristella → Adventurer

Για σχέση πολεμικών τεχνών χορού........ Είναι κοινή αντίληψη στον τομέα αυτό το "move like a butterfly sting like a bee :hero:".... Σε δύσκολη κατάσταση έχω ήδη μάθει κάποια κόλπα και λαβές και φυσικά το κόλπο με τα κλειδιά σιδηρογροθιά (well this is actually kind of a dirty trick but who cares? :hiding_something:) Χεχε προς το παρόν οι μόνη εξάσκηση που έχω κάνει με πολεμικές τέχνες είναι κάτι συντομα μαθηματα αυτοάμυνας που μου έδωσε ένας ξαδερφός μου που είναι ειδικές δυνάμεις... Από την στιγμή όμως που το παράκανε σε ένα κεφαλοκλείδωμα -αυτό που σου ακινητοποιούν το κεφάλι και μπορουν είτε να σε λιποθυμίσουν είτε να στριψουν τη λαβή και να σου σπάσουν το λαιμό- και παραλίγο να με στείλει από ασφυξία:Crying2:, θεώρησα ότι μάλλον είναι καλύτερο για τη σωματική μου ακεραιότητα να διαβάσω τα αντιστοιχα βιβλία και να δω τα αντιστοιχα βίντεο:hot:....Για μάχη μαζί του έστω και για πλάκα δεν το συζητάω καν.... Me wants to live:beaten:.... (Είσαι πολύ τυχερός που μπορείς να παιζεις με άλλους) Τhankies για τα βιντεάκια:wooi2:..... Ξεκινάω να τα κατεβάζω και θα σου στείλω εντυπώσεις... Ψάχνω και για την ταινία που μου πρότεινες....... Eυχαριστώ και για την ειδοποίηση για την αλυσίδα ADN....:joyful: Πάω να ξαναδιαβάσω μία τους κανόνες τώρα και ανυπομονώ να πιάσω τα dvds στα χεράκια μου:ureshii::awww:
Oct 23 2008 16:38
Photo

Anelis → Glaurung

μου περναει σιγααααα σιγααααα!
Oct 23 2008 16:02
Photo

Anelis → Glaurung

ωχ ποσταριστικε 2 φορες!! σορι!!!
Oct 23 2008 16:02
Photo

Radagast → Cassiel

Ναι είναι πολύ καλό το site πράγματι το μόνο δύσκολο είναι το πως θα ανέβει το ratio εκεί, μιας και leechers γενικά δε πολυυπάρχουν... μόνο seeders...
Oct 23 2008 15:21
Photo

Etemon → iristeIIa

ωχ 2 iristelles:P:P
Oct 23 2008 15:17