Community Status Updates
Daf_Chan → Glaurung
ναι πράγματι..αλλά ποια είμαι εγώ για να μιλάω και εγώ Δεκέμβριο εχώ γενέθλια.. xD
ααα,τόσο καλά... όχι ρε, δν παρεξηγώ έτσι κι αλλιώς χειρότερος απο μένα δεν παίζει να είσαι.. :P
(Kοπανάς το κεφάλι σου σε πόρτες ε..χμμ, καλή ιδέα...:orly:)
Oct 24 2008 23:41
Glaurung → Daf_Chan
μάλλον είχες αυτή την εντύπωση λόγο της ηλικίας που γράφει , 16 .
Συμβουλές ? καλά , σώθηκες τώρα :'D . Σπάνια αγχώνομαι . Νιώθω να θέλο να τα παρατησω όλλα , αλλά όχι άγχος . Όταν με πιάνει αυτό ,βρίζω τον καθηγητή απο μέσα μου ( χωρίς να το ενοοώ βέβαια ) ή κοπανάω το κεφάλι μου σε πόρτες :wallbash: . Οπότε τι συμβουλή να σου δώσω :'D?
ΥΣ κατα βάθος είμαι φυσιολογικό παιδί , μη με παρέξηγήσεις :'D
Oct 24 2008 23:35
Glaurung → 1oneiromono
χεχεχεχε το φαντάστηκα :'D
όχι , έχω δει μέχρι την πρώτη στη τηλεόραση . άμα προλάβω θα δω και τις άλλες ... αξίζουν ή αρχίζει και χαλάει ?
Oct 24 2008 23:25
1oneiromono → LexKuro
καλα,ειχα αργα; φροντιστηριο σημερα για αυτο δν μπηκα σκυπε να σου απαντησω.Το ναρουτο το ειδα,κοιτα καλουτσικο ηταν απλος δν 3ερω δν με ενθουσιαζει ποια τοσο ,ισως επειδη περιμενο καθε βδομαδα το chapter αλλα απο την αλλη το παρατραβανε .Αργησες το bleach(?) ωραια
Oct 24 2008 23:24
Seraphimon-T.K. → 1oneiromono
Mια χαρα,εσυ? Ναι σταματησα το μανγκα :Ρ Για το δικο μου καλο...Αλλα βλεπω ακομα το ανιμε :Ρ...
Oct 24 2008 23:24
1oneiromono → Seraphimon-T.K.
πως παει seraphimon?ειδα σταματησες το naruto manga?
Oct 24 2008 23:20
1oneiromono → Glaurung
nope το 6 επ απο την 3 season :P μηπως εχεις προλαβει να τα δεις???
θα κανω edit και το post να το διευκρινισω
Oct 24 2008 23:16
Daf_Chan → Glaurung
:dazed:αλήθεια; εγώ γιατί είχα την εντύπωση ότι πας 2α;
:hahaha:περίεργα πράγματα...έλα ντε; τι θα κάνω ;;:terror2: εσύ τι κάνεις πχ όταν αγχώνεσαι και λες ότι δν αντέχεις άλλο; πες καμια συμβουλήηη..!!:congrats:
Oct 24 2008 23:16
Glaurung → Daf_Chan
εγω πάω όμως Γ Λυκείου ... απο την μια να λάμπει απο χαρά η αδερφή μου και εγω να βυθίζομαι στη δυστυχία με την προοπτική των πανελληνίων ( το παρατράβηξα με την δραματικότητα , ε ? :P) Εσύ αλήθεια γιατί έχεις χαθεί απο την Β και δεν χαλαρώνεις λίγο ? τι θα κάνεις στη Γ δηλαδή ? :P
Oct 24 2008 23:10
Daf_Chan → Glaurung
χαχα,σε νιώθω και μενα ο αδερφός μου φοιτητής είναι και μια χαρά περνάει...πωπω, δεν την παλεύω μια και σκέψου, πάμε ακόμα Β Λυκείου......*sigh*
Oct 24 2008 23:00
Glaurung → 1oneiromono
το 6 επεισόδιο της 1ης σεζόν ? αν ναι ,και δεν σου έχει καλύψει κανείς την απορία σου , πιθανόν να μπορέσω να σε βοηθήσω :D
Oct 24 2008 22:39
Glaurung → Daf_Chan
Εμείς γράψαμε αρχαία ( μας το είχε πεί , αλλά το είχα ξεχάσει και μου ήρθε ξαφνικό) και υπολογίζω γύρο στο 13 :bahhh:
Μεγάλη απόλαυση αυτό το 4ήμερο , έχουν φύγει και οι γονείς μου οπότε χαλαρά :wis::bath: ( μου έχει βάλει ο μαθηματικός επειδή είναι 4ήμερο 20 παλούκι ασκήσεις :uhh:) Καλά τα πάω μωρέ , ρουτήνα είναι (χάλια είναι !) ... έχω και την αδερφή μου να γυρνάει απο το πανεπιστήμιο να μου λέει τι απίθανα που είναι και εγω να ζηλεύω του θανατά :uhh:
Oct 24 2008 22:30

This status update has reached the maximum number of replies allowed