Community Status Updates
Camus → Adventurer
Hehehehehe...
Που να φανταστώ ότι θα ήμασταν γειτονάκια!!!!
Και στη Θεσσαλονίκη να ήτανε θα μπορούσα να κάνω το delivery την Κυριακή γιατί ήμουν εκεί όλη τη μέρα!!!
Express ταξίδι!!!! :P
Oct 27 2008 19:14
iristella → Zoro
[COLOR=SeaGreen][B]για το τι ενδέχεται να πάθουν μαζί σου(μιλάει θύμα):ureshii:
[/B][B]BEWARE ALL WHO VISIT THIS PROFILE,iri WILL YAOI YOU!![/B][/COLOR]
So you admit it finally........ You are yaoi too!!!:hahaha::hahaha::wooi2::wooi2::wooi2:
Oct 27 2008 18:52
Casshern → Mad_Hatter
Kenshin ftw xd,btw look in my album some images i have pal:smokingg:
Oct 27 2008 18:42
AristidisK → Shikamaru
[U][I][COLOR=black]:emptyonexg1:Ευχαριστώ ρε φίλε!!!!!!!!!!!:if::bahhh::respect:[/COLOR][/I][/U]
Oct 27 2008 18:20
Zoro → iristella
Σκέφτηκα αυτή την ιδέα στο άλλο forum,βάζοντας ταμπελίτσα εδώ προειδοποιούνται όσοι γράφουν στο προφιλ σου για το τι ενδέχετε να πάθουν μαζί σου(μιλάει θύμα):ureshii:
[IMG]http://img220.imageshack.us/img220/103/warningyaoifangirlsru8.jpg[/IMG]
Η καθημερινή μου καλή πράξη για το καλό της φορουμιακής κοινότητας,[COLOR=Magenta]enjoy[/COLOR]:bath:
[B]BEWARE ALL WHO VISIT THIS PROFILE,iri WILL YAOI YOU!!![/B]:terror2:
Oct 27 2008 18:10
QueenofHearts → Glastenen
Ελπίζω να καταλαβαίνεις πως λείπω τόσο καιρό γιατί ηχογραφώ το album μου...
Κάνω τα όνειρά σου πραγματικότητα!
Oct 27 2008 18:08
AristidisK → Shikamaru
:emptyonexg1:[I][COLOR=black]Sorry αλλά δεν ξέρω πολύ από αυτά αν ήξερα έστω και κάτι θα σου το έλεγα.:sigh2::unlucky::sadist::Crying2::nanteee::cry::wallbash::despair::rip:[/COLOR][/I]
Oct 27 2008 17:50
anime-dono → Animefrick
Ok το βρήκα τελικά το power stone από torrent γιατί από irc δεν βρήκα τίποτα. Κρίμα πάντως που δεν υπάρχει το γνήσιο jap dub, also forthnet έχεις?
Oct 27 2008 17:29
Shikamaru → AristidisK
μπορεις να με βοηθησεις ρε συ παλι;:congrats:
κατεβασα την ταινια του full metal και τωρα δεν κανει καθολου seeding τι φταιει:dazed::bahhh:
Oct 27 2008 17:20
Kenny → Adventurer
Καλά, πέρα από την πλάκα, δες το Mononoke αν δεν το έχεις κάνει ακόμα γιατί είναι ένα απο τα καλύτερο anime του 2007, και πιστεύω θα συμπαθήσεις τον Medicine Seller.
Oct 27 2008 16:58
Adventurer → Radagast
Δε σε θελουν τελικα τα animation shorts :hahaha: Σου προτεινω να κανεις ενα thread στο Request section του ADN μηπως και καποιος φιλοτημηθει να κανει νεα αλυσιδα :)
Oct 27 2008 16:34

This status update has reached the maximum number of replies allowed