Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anyparktos → Hatake Kakashi

Thanx for the invite αδερφε αλλα επειδη εν τελει δεν ασχολουμαι και πολυ με naruto κι επειδη το group ειναι μια αποπειρα σοβαρης συζητησης καλυτερα να μη μεινω μεσα. C ya around ;)
Oct 29 2008 14:47
Photo

Erisadesu → Sponis

α να χαθείς σάτηρε
Oct 29 2008 14:33
Photo

zade → Pastor_Of_Muppets

Re inhuman being ,πυο διάολο κατέβασες το "Νεκρό διάστημα" και το παίζιες κιόλα ; Εγώ δεν το βρήκα κάπου . Για μαρτύρα .
Oct 29 2008 14:28
Photo

ZeLiGa

Ρε τι ειναι αυτες οι εικονες :P
Oct 29 2008 13:34
Photo

Hatake Kakashi → Zoro

Aloha man. μετα απο τρομερη προσπαθεια καταφερα να μην το συνεχισω,ο λογος ειναι οτι ελπιζω στο μελλον να συνεχιστει το ανιμε,και αν δεν συνεχιστει στο αμεσο μελλον τουλαχιστον θα εχω περισσοτερα τσαπτερς για διαβασμα :D
Oct 29 2008 13:31
Photo

Zoro → Hatake Kakashi

Heyz Kakashi-kun,τώρα που μας επέστρεψες για λίγο,να σε ρωτήσω:το Berserk,που με ρωτούσες παλιά για το manga,το ξεκίνησες τελικά?
Oct 29 2008 13:08
Photo

Casshern → kelborn3

nice album pal,if u want checkare κ το δικο μ
Oct 29 2008 13:04
Photo

kelborn3 → iristella

Ανεβασα καινουργιες pic στα αλβουμ μου πες αν σου αρεσουν please^^:nod2:
Oct 29 2008 11:24
Photo

kelborn3 → Mad_Hatter

ELA NA DEIS TH NEA MOY SELIDA KAI TIS NEES PICS MOU OEO^^IM BACK^^:hahaha::burningbe3:
Oct 29 2008 08:59
Photo

amaya3 → Anyparktos

Hey Συμμαθητή!XP thankies για το πρόγραμμα~~will enjoy~~
Oct 29 2008 06:47
Photo

Seirios → DRAGONBALL1985

γειαααα :)
Oct 29 2008 04:57
Photo

red pyramid → himawarinosekai

We miss ya grandma *snif* [url=http://www.youtube.com/watch?v=yfbFP_jLMk0]YouTube - Kyou Kara Maou Opening with Lyrics[/url]
Oct 29 2008 02:57
Photo

Adventurer → red pyramid

Βεβαιως, αν και μεχρι να τελειωσω τη σειρα μπορει να εχω αλλαξει γνωμη :hahaha: Για τη Juri παντως ειναι καθαρα υποκειμενικο, εχει ισως το καλυτερο character background, απλα ειμαι αντιθετος στην ιδεολογια της :P (και δεν την εχει δειξει και παρα πολυ μεχρι τωρα)
Oct 29 2008 02:50
Photo

red pyramid → Adventurer

Cool, άλλωστε μου άρεσε και η φώτο που είχες πάρει τότε :D Να ελπίζω σε ποστ ανάλυση της σειράς στο αντίστοιχο τόπικ? ακόμη και αρνητικό να είναι (προσωπικός δε μπορώ να καταλάβω τι δε σου αρέσει στο χαρακτήρα της Utena ή της Juri, οπότε θέλω πολύ να διαβάσω τη γνώμη σου).
Oct 29 2008 02:36
Photo

Adventurer → red pyramid

Ωχου μωρε, ακομα για την Utena νοιαζεσαι; Τωρα που μεγαλωσες και εγινες 20 χρονων, καιρος να αποκτησεις πιο ωριμα ινδαλματα... οπως την Konata! ^_^ :P Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω συμπαθησει κανεναν χαρακτηρα απο τη σειρα, αλλα το σημαντικο ειναι οτι εξακολουθει να μου αρεσει να τη βλεπω - εχω και μια καποια αγωνια για το τι θα γινει στο τελος (τι θα δει στο καστρο, τι ειναι το End of the World, τι παιζει με τον ασπρομαλλη πριγκηπα κτλ). Καλα εκανα και σε ακουσα :) Κατα τ'αλλα πανε οντως 5 μηνες απο τοτε που ειχατε ανεβει. Αν ξαναρθετε απο τα μερη μας πολυ ευχαριστως να κανονισουμε μια συναντηση ακομα οπως την προηγουμενη φορα. Σε προειδοποιω οτι θα βγαλω περισσοτερες φωτογραφιες ομως :P
Oct 29 2008 02:30