Jump to content

Community Status Updates

Photo

Kirenahana

ευχαριστώ!
Oct 29 2008 19:33
Photo

Pastor_Of_Muppets → zade

ειμαι μπετα τεστερ ειπαμε.
Oct 29 2008 19:22
Photo

Raven Princess → Lilia20

HI!!!!!Ευχαριστω πολυ!!!Μολις προλαβω θα τα δω!!!!^___^
Oct 29 2008 19:08
Photo

Zoro → Hatake Kakashi

Soka!:tensai: Καλά,θα πω μόνο περίμενε και ήλπιζε,γιατί χλώμο το βλέπω να βγει season 2 αν δεν τελειώσει το manga πρώτα,το οποιο μια πεναταετία το λιγότερο την θέλει ακόμη. Άσε που δεν έχει ανακοινωθεί τπτ για το ανιμε και και να βγει season 2 το βλέπω να το ξαναπαίρνουν ριζικά από την αρχή και άσε που το manga δεν είναι κακό,ίσα ίσα τα σχέδια και η ιστορία είναι top πράμα,o mangaka είναι κορυφαίος στο είδος. Τέσπα,απλώς είπα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια να σε μεταπείσω,αλλά από κει και πέρα επιλογή σου το τι θα κάνεις,απλά να ξέρεις ότι το manga είναι κορυφή σε όλα,πέρα από το ότι αργούν πολύ οι νέες κυκλοφορίες,αλλά πιστεψέ με μέχρι να φτάσεις στο τέλος θα σου πάρει αρκετό καιρό,ειδικά αν το πας με αργούς ρυθμούς. Anw,αυτά από μένα pal,καλή συνέχεια σε όλα;)
Oct 29 2008 18:44
Photo

Strange Loop → Orion19

εσυ εισαι η orion19 που βλεπει μαζι με την μητερα της supernatural?? παντα στο gtvs περιμενω την γνωμη σου για τα επεισοδια...και της μητερας σου...XD
Oct 29 2008 18:03
Photo

ZeLiGa → kith

Ελα ρε σεπολιοτη και εγω στα σεπολια μενω.Πηγαινα παλια στο 53 αλλα εκανα μεταγραφη στο 54(πιο καλο λυκειο)
Oct 29 2008 17:25
Photo

noname → moonheart

gomen gomen my mistake XD
Oct 29 2008 16:19
Photo

Anyparktos → amaya3

:riiight: Αν και τα περισσότερα που έχει θα μας τα μαθει η Tamaki-sensei!Αλλά είναι ότι πρέπει για να μάθεις καλα hiragana&katakana! じゃ,またね!
Oct 29 2008 16:18
Photo

Hatake Kakashi → Anyparktos

Να εισαι καλα φιλε μου δεν πειραζει :D
Oct 29 2008 15:47
Photo

Zoro → Ephialtes

Θενκ γιου μαη φρεντ:riiight: Το υποψιάστηκα ότι ήταν από αυτό το ανιμε γιατί το έχω ακούσει/δει πολλές φορές και έχω συνηθίσει το σχέδιο....κι εγώ πάντως το χω αρκετή περιέργεια να το δω(κυρίως για να μάθω τι το τόσο φοβερό έχει αυτός ο Stein που ακούω συνεχώς!)και όταν βρω χρόνο θα το ξεκινήσω κι εγώ. Εσύ btw you should really consider starting Berserk,τουλ το ανιμε να δεις αν θα σε βάλει στο κλίμα(είναι μόνο 25 eps,μετά διακόπικε) και αν σ'αρέσει απαραιτήτως περνάς και στο manga,που είναι από τα πιο top και epic που υπάρχουν...αν ποτέ θελήσεις infos,ρώτα με,είμαι υπερκαμένος της σειράς;) Αυτά φίλε μου,τα λέμε:drink:
Oct 29 2008 15:42
Photo

the goblin → dbgoku

ρε συ θα πας Νεα Σμυρνη:tensai:
Oct 29 2008 15:22
Photo

moonheart → noname

eleos.... to post auto htan eironiko pros tis mlks p elege o rori ;_; den blepo shounenies T_T k to nge to exo dei edo k arketo kairo
Oct 29 2008 15:19
Photo

Damaged.Rose → AristidisK

Καλά είμαι μωρέ...Εδώ καίγομαι...
Oct 29 2008 15:17
Photo

Erisadesu → Sponis

ελάτε ελάτε!!!
Oct 29 2008 14:58
Photo

Sponis → Erisadesu

δε σε χάλασε.... ^_^ 15 ΝΟΕ θα είμαστε πάνω μάλλον τώρα θυμήθηκες να απαντήσεις ή τον μετρούσες τόσο καιρό;
Oct 29 2008 14:52