Community Status Updates
RiDeLub → Kurosaki_Angellust
Φίλε δεν έχει αναφερθεί ούτε το όνομα του Pein ούτε κάποιος άλλος που να κινεί τα νήματα στο Naruto anime.
Διόρθωσετο post πριν σου την πέσουν για spoiler
Oct 30 2008 00:23
a2a → digitaltracker
Από τα καινούργια ε; Οι υπότιτλοι αργούν για τα περισσότερα αλλά προτείνω ανεπιφύλακτα τα Bloody Monday (χάκερ vs τρομοκρατική οργάνωση) και Ryuusei no Kizuna (αδέρφια αναζητούν το δολοφόνο των γονιών τους για εκδίκηση με πολύ χιούμορ και περίεργες καταστάσεις). Για Bloody Monday πρέπει να περιμένεις λίγο αλλά στο Ryuusei no Kizuna οι υπότιλοι βγαίνουν γρήγορα!
Oct 29 2008 23:59
digitaltracker → a2a
Οmedetou για το πρωτο σου project! Να σε ρωτησω κατι σαν πιο ειδικη στο θεμα? Εχεις να μου προτεινεις καποιο jdrama απο τα καινουρια?
Oct 29 2008 23:05
Ephialtes → Zoro
i really consider watching Berserk, but I have no fucking time
Thanks για την προταση, θα το αρχισω εστω και αν βλεπω ενα επεισοδειο την μερα
Oct 29 2008 22:17
zade → Pastor_Of_Muppets
Σιγά μην είσαι και lead programmer .
Δεν το χα δει . Τώρα που το λες το δα .
Oct 29 2008 22:07
dennisuke → The_Champion
Join date στις 26-10-08, μόνο και μόνο για τα arcade, υποθέτω και σε άλλα forum. Πρωταθλητής σε 3 αρκετά δύσκολα arcade τις επόμενες 2 ώρες (last activity 17:26) σε χρόνους αδιανόητους για τον άνθρωπο και την τεχνολογία του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα:
Maeda Path: 15:59, 114 sec, score 1001099
Railway Line: 16:24, 363 sec, score 9000200
Fishing the Sea: 16:35, 321 sec, score 1000066
Τη διαφορά μεταξύ των δύο τελευταίων (11 sec) μπορώ να την εξηγήσω μόνο υποθέτοντας ότι τα έπαιζες ταυτόχρονα. Και πάλι κουφό :confused:. Από 15:59 μέχρι 16:24 είναι 25 λεπτά. Έλεος, τόση ώρα σου πήρε να βάλεις τους κωδικούς;;;
Βλέπω προνόησες και για το username και το avatar, αστειάκι; :smokingg:
Τουλάχιστον πριν hackάρεις το σύστημα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις περισσότερο αληθοφανείς αριθμούς. Αν ποτέ αξιωθείς να απαντήσεις [και αν βέβαια ποτέ θυμηθείς να περάσεις από το φόρουμ ξανά] απάντησε μόνο σε αυτό: γιατί το κάνεις; τι πιστεύεις ότι κερδίζεις με αυτό; δεν είναι άδικο για τους άλλους που προσπαθούν;
Κι επειδή δε σε κόβω για Έλληνα, what you are doing doesn't make you champion, but loser in our eyes, so stop it. I won't translate the rest, you can do it by yourself learning Greek, but I'm sure they make sense through keywords [sorry, using trans. programs (sorry again, hacking, it's faster)]. Surfing the internet, known as The_Champion, with a cup for avatar, winning all arcade games using inappropriate methods, you could be anyone, but for the time you are a man that enjoys stealing people's happiness just to please yourself for some minutes. Pretty sad, huh? Okay, you might were disappointed from something, but that's not the way to deal with it. What I want you to do is to realize the mistake you have been doing and that's the end of it.
Well done though for being first :clap:... at failing :bahhh:
Oct 29 2008 21:17
Strange Loop → Orion19
επρεπε με το orion19 να το καταλαβω οτι εσυ εισαι...αλλα τιποτα..επρεπε να δω οτι βλεπεις monster κ εχεις βαλει και την μανα σου να βλεπει για να το καταλαβω...
και η σκηνη με την γατα ηταν 8εικη....τι τσιριδα ηταν αυτη?!!!
eye of the tiger μετα ελιωσα...
τα καλυτερα ερχονται ομως σε αυτη τη σεζον πιστευω
Oct 29 2008 21:15
lana_fey → Blademaster_X
έχω την ίδια απορρία με τον Soul Eater... από ποιό manga είναι η signature? η πρώτη pic...
Oct 29 2008 20:59
Orion19 → Strange Loop
Χε χε. Ναι, εγώ είμαι. Καλά, με το τελευταίο ακόμα γελάμε! Respect to Jensen! Ειδικά η φάση με το σκυλάκι με το φιόγκο της άρεσε πάρα πολύ! Και οι θεατρινισμοί του Jensen στο τέλος βέβαια! Χα χα! Τον προσκυνάμε σε όλη τη σεζόν! Σε όλη τη σειρά δηλαδή:canthelp:
Αυτή την εβδομάδα είμαι στοιχιωμένη σα το Dean! Λόγο Halloween μάλλον! Έσπασε ένα σφράγισμα και ταυτόχρονα έπαθα γερή ίωση!:deadga6:
Oct 29 2008 20:59
Hikari-sama → Raven Princess
Hello ^___^ !!!
Τι κάνεις Μαριαννούλα ?? Πώς τα πας με το Rozen Maiden ??
Εγώ είμαι στο επ.5 του Death Note. Ο Light γίνεται όλο και πιο σπαστικός, αλλά είναι πραγματικά πανέξυπνος. Να οργανώσει ολόκληρο σχέδιο με τον ναρκομανή στο λεωφορείο για να αποδείξει οτι δεν είναι ο Kira...
Oct 29 2008 20:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed