Community Status Updates
anime-dono → AquaLayzeR
Για τα Jak, τα εχω παίξει όλα και μπορώ να πω ότι το Jak3 είναι από τα καλύτερα στο είδος του ειδικά οι αποστολές στην έρημο με τα buggy οχήματα (ναι εχω πάρει και το Jak X). Όσο για Dynasty και Samurai Wariors καλά και τα δυο ( προτιμώ το δεύτερο όμως)
Oct 28 2008 22:51
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Tidus12
Φιλτατε uchiha εχω να πω οτι η 5η ταινια ναρουτο δεν εχει βγει ακομα αλλα αναμενεται να βγει το καλοκαιρι μεταγλωτισμενη. Παρολα αυτα νομιζω μπορεις να δεις το raw της.
Υπαρχουν 81 επεισοδεια συνολικα στα shippuuden και αναμενουμε το 82 την παρασκευη.
Α ναι. Επισης, αν τα βλεπεις Online τα επεισοδεια και δεν τα κατεβαζεις, οριστε μερικα καλα site για να τα δεις
[url=http://www.animecrazy.net/category/more-running-anime/naruto/naruto-shippuuden/]Naruto Shippuuden | Watch Naruto Shippuuden Anime Show Online[/url]
και μπορεις να πας veoh.com να κανεις αναζητηση ns episode x
και megavideo.com (αλλα δεν μπορεις να δεις πανω απο 82 λεπτα video)
και animefuel.com (αυτο εχει ακομα περισσοτερα ανιμε για να δεις απο το animecrazy.net)
Οτι θες αλλο πες μου
Σορρυ αν σου απαντησαν ηδη, τωρα ειδα το Thread που ανοιξες.
Oyasumi!
Oct 28 2008 22:50
AquaLayzeR → anime-dono
Εγώ πάλι είμαι του platform (Jak and Daxter, Ratchet and Clank κτλ) ειδικά αυτά τα δύο και τα sequel τους .Επίσης τα παιχνίδια Dynasty Warriors και Samurai Warriors τα έχω μάθει απ'έξω...
Oct 28 2008 22:46
Sparda → red pyramid
Merry Birthday^^
[IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/0/00/KK_Yukino.jpg/150px-KK_Yukino.jpg[/IMG]
Oct 28 2008 22:42
anime-dono → AquaLayzeR
Κάνα racing τύπου Burnout να βγάλω το άχτι μου, κάνα ξυλίκι για τον ίδιο λόγο και πολύ σπάνια κάνα adventure με γρίφους και λοιπά.
Oct 28 2008 22:33
anime-dono → AquaLayzeR
Δεν το εχω απλός ακουστά :tensai: το εχω τερματίσει κιόλας:hahaha:, το είχα παίξει μαζί με όλα τα άλλα της Level 5 που έχουν γραφικά anime και τα σπάνε:burningbe3: (Dragon Quest VIII, Rogue Galaxy)
Oct 28 2008 22:20
AristidisK → Damaged.Rose
[B][I][U][COLOR=black]Μια χαρά!8):drink:[/COLOR][/U][/I][/B]
Oct 28 2008 22:16
AquaLayzeR → anime-dono
Ένα άλλο rpg που έπεζα το καλοκαίρι και μου άρεσε είναι το dark chronicle αν το έχεις ακουστά...
Oct 28 2008 22:13
AristidisK → Shikamaru
[U][I][B][COLOR=black]:drink:Ενημέρωσέ με αύριο τότε.OK;(για τα επεισόδια):riiight:[/COLOR][/B][/I][/U]
Oct 28 2008 22:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed