Jump to content

Community Status Updates

Photo

anime-dono → Animefrick

Εννοώ αν έχεις σύνδεση στο internet από forthnet.
Oct 30 2008 14:08
Photo

Adventurer → digitaltracker

Δεν υπαρχει προβλημα απο σενα, με προειδοποιησες οτι δε θα εχει μεγαλη αλλαγη οποτε ηξερα τι με περιμενε και πηρα οικιοθελως το ρισκο ;) Παντως εχεις δικιο οτι ειναι πιο σκοτεινη, αλλα σεναριακα εχει πεσει κι αλλο. Πες μου οτι δεν ξενερωσες απολυτα με το πως τελειωσε το arc με τα διδυμα και θα πεσω απ'το μπαλκονι!
Oct 30 2008 13:37
Photo

Animefrick → anime-dono

forthnet???
Oct 30 2008 13:30
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

ναι ρε ασε δεν μπορω να καταλαβω πως τα σκεφτηκε ολα αυτα!!!!Οι δημιουργοι ομολογω πρεπει να εχουν παρα πολλη φαντασια!!!! Rozen Maiden ειμαι στο επ 3 !!Ηρθε και η αγαπημενη σου!!!Προς το παρον η ηρωιδα σου δεν μου εχει κανει ιδαιτερη αντυπωση αλλα ειναι ακομα αρχη οποτε υποθετω οτι αργοτερα θα αλλαξω γνωμη!!!! Αληθεια τι σημαινει η φρασουλα κατω απο το username????
Oct 30 2008 13:03
Photo

AzathothZauk-Lain-

giaaa su re Zauk! stelno afto to post apo Vienni ! ke prepi na paradexto pos exun telios skata keyboards. ine telia edo pera :o telos padon ! na perasete kala tin paraskevi ke tha ta pume meta tin kiriaki :O:Ö
Oct 30 2008 10:52
Photo

kelborn3 → iristella

Woot ekana upload to naruto album mou kai update sto code geass asap ela kai pes apopseis^^
Oct 30 2008 09:32
Photo

kelborn3 → Yu_Kanda

Ela na deis ligo ta nea mou album kai an deis an sou aresoun^^
Oct 30 2008 09:30
Photo

kelborn3 → Mad_Hatter

E mlk ela na deis ti anebasa sta labum mou na pwrw8eis^^
Oct 30 2008 09:29
Photo

digitaltracker → Adventurer

Τελικα ισα που την παλευεις με το Black Lagoon ε?! :hahaha: Sorry ρε φιλε απλα εμενα μου φανηκε πιο καλη η 2η season για αυτο και σου το προτεινα.
Oct 30 2008 08:17
Photo

digitaltracker → a2a

Domo arigatou, will look them up.
Oct 30 2008 08:14
Photo

Seirios → Mad_Hatter

oxi,,,,,
Oct 30 2008 02:36
Photo

Seirios → Mad_Hatter

pame!!!! na swsoume ton kaiba!!!!!! oeo
Oct 30 2008 02:05
Photo

iristella → dennisuke

Χαιρομαι που σου αρεσει τοσο το Desu Note.... Σε ποιο επεισοδιο εισαι? Για το Light fan θα σου ελεγα να μην το βιαστεις . Κατσε να το τελειωσεις και μετα μου λες.... Για επιλογη αναμεσα σε Light και L δεν εχω καταφερει ακομη να κανω.... Ο ενας ειναι ο αντρας της ζωης μου( L) και ο αλλος το φρουτο το αμαρτωλο (Light)....... Aν και γι αυτο με το διπλο ταμπλω θα σου πω οτι 4 διαφορετικα τεστ με εχουν βγαλει Kira προς στιγμην..... 5ο δεν κανω.....την ξερω ηδη την μοιρα μου.....Οποτε καλα με ψυλιαστηκες.. Τα Shinigami ήταν all the money.... O ryuk ειδικα ηταν απιστευτος.. Για την Misa δεν θα εκφραστω.,Πηγαινε στο αναλογο thread Και θα την δεις την αποψη μου εκτεταμμενα ποσταρισμενη (sheet making FTW)..... Ευχαριστω για την ευχη και για την συμβουλη για το Profile.Θα το κοιταξω αυτο με τα Pms Καιθα σου πω.......
Oct 30 2008 01:36
Photo

dennisuke → iristella

Thanks για τα μήλα -> έχω μια γαβάθα δίπλα μου τώρα μόνιμα για να έχω τα νώτα μου καλυμένα από τα shinigami. Και μεγιά το καινούριο profile^^ Λοιπόν, απ'ότι φαίνεται θα τελειώσω το Death Note στο bleach φυτίλι. Ήθελα να σου πω για τα notifications. Τυχαία εντελώς κι εγώ, περιδιάβαινα το User CP, και πήγα μια βόλτα από τα Options όπου η επιλογή 'Show New Private Message Notification Pop-up' made my eyes bling like this :blingeye2:. Δεν το δοκίμασα βέβαια, ισχύει μόνο για τα pm και δεν είμαι σίγουρος αν εκεί κοντά υπάρχει και το ανάλογο για τα vm αλλά η επιτυχία είναι πάνω από 70 % σίγουρη [L mode on]. Δηλώνω από τώρα Yagami Light (και πιο συγκεκριμένα Kira) fan. Θα κάνω join και στο αντίστοιχο γκρουπ. Απ' ότι βλέπω εσύ είσαι και στα δύο αν και απαγορεύεται ρητά να είσαι μέλος στο ένα αν είσαι στο άλλο. Αυτό που παίζεις σε διπλό tableau με κάνει να υποθέσω ότι είσαι κι εσύ Kira fan^^ Τα λέμε :) Υ.Γ. Τα λάτρεψα τα shinigami, ντάξει, τη Misa-chan όχι και τόσο αλλά δεν της κρατώ κακία^^ Matsuda ftw!
Oct 30 2008 01:09
Photo

Mad_Hatter → Yu_Kanda

οεο thanks Για το request
Oct 30 2008 00:56