Community Status Updates
Nixar
Επιτέλους!Μπράβο στα παιδιά που τα κατάφεραν και επαναφέρανε το forum και ενα μεγάλο ευχαριστώ κι απο μένα :Δ !! AquaLayzeR, αν γίνεται μπορούμε να βρεθούμε, αλλά αργότερα επειδή προς το παρόν έχω αρκετα για αντιγραφές :Δ Να σου στείλω το κινητό μου αν θές να κανονίσουμε. ty :Δ
Nov 13 2008 23:01
ZeLiGa → sickdrummer
Συνηθως σε τοπικ.Τεσπα μπορεις να μου δώσεις κανα λινκ γιατι τα ψάχνω πολύ καιρό...Η ανέβασε τα σε τοπικ στο thread anime search downloads
Nov 13 2008 22:47
sickdrummer → ZeLiGa
Αληθεια?Δεν το περιμενα.Εσενα προσωπκα στα ζηταγανε η γενικα σε topic?
Nov 13 2008 22:09
Camus → anime-dono
Ummm…
Τι μου θύμησες τώρα!!!! :hahaha: Το μόνο που μου λείπει από το Λύκειο πλέον είναι οι πλάκες που έκανα στους καθηγητές!!!!!!!!! :wis:
Anyway… καλό κουράγιο!!! Θα σου πω εντυπώσεις!!!!Hehehe…
Nov 13 2008 21:49
Raven Princess → Hikari-sama
Μα τι λες καλε???????????????
Συγγνωμη αλλα κατα τη γνωμη μου το Vampire Knight ως ανιμε εχει απο τα καλυτερα σχεδια!!!!!!!!!!!!
Εκτος και αν ειδες σχεδια απο το μανγκα που δεν λενε και πολλα σε σχεση με αυτα του ανιμε!
Οσο για το xxxHolic ιδου μια περιληψουλα
ο Watanuki Kimihiro μαθητης λυκειου βασανιζεται συνεχως απο πνευματα τα οποια τον ακολουθουν παντου και μονο ο ιδιος μπορει να τα δει και να τα αισθανθει.Μια μερα μπαινει σε ενα μαγαζι που πουλα και χορηγει ευχες οποτε και η ζωη του θα ανατραπει εντελως.Το καταστημα ανηκει στην Yuuko Ichihara μια μυστηριωδη και ομορφη μαγισσα.Εναντι αμοιβης προτεινει στον Watanuki (του οποιου το ονμα σημαινει 1η Απριλιου οπως αναφερετει ατο ανιμε) να πραγματοποιησει την ευχη του και να ξεφορτωθει τα πνευματα .Η τιμη πρεπει να ειναι ισαξια με την ευχη και μεχρι να βρεθει κατι τετοιο ο Watanuki δουλευει part-time στο μαγαζι της Yuuko.Εκει θα συναντησει διαφορους πελατες και διαφορα περιστατικα θα περιπλεξουν την πρωην απλη ζωη του!!!!!
Ελπιζω να σε καλυψα με τα βασικα!!!Προκειται για ενα ανιμε που εχει αρκετα στοιχεια φιλοσοφιας η οποια ομως δεν ειναι βαρετη καθως παρουσιαζεται με τετοιο τροπο που ουτε το καταλαβαινεις!!!Αλλο ενα εξαιρετικο δημιουργημα των CLAMP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nov 13 2008 21:43
Serestrum → RiDeLub
παρακαλαω να γινει μια εκρηξη και μετα ετσι χωρις λογο το ΟΡ να το κανει η Del Rey που κανει το Fairy Tail Και αλλα και ειναι ισως η καλυτερη εταιρια στο χωρο μαζι με την dark horse...
tokyopop & Viz και γω για καποιο λογο της βλεπω με μισο ματι αλλα τις χρεαζομαι οσο ναναι...απο τους 85 τομους της συλλογης μου οι 70 ειναι viz...οι αλλοι dark horse και 2 tokyopop...και φυσικα τα αψογα Blade της Anubis...
ειναι γεγονος ομως πως ολο νεες σειρες πιανει η Viz και κανει τις παλιες να αργουν...ή ακομα χειροτερα για τις νεες βγαζει τομο καθε 6 μηνες...
Nov 13 2008 21:42
anime-dono → Camus
Δυστυχώς όχι μιας και αρχίσαμε και τα διαγωνίσματα τώρα η κατάσταση είναι ...:uhh:. Το χειρότερο είναι ότι εξ'αίτιας της κατάληψης γράφουμε πολλά μαζί, αφού για να δω ανιμε θα πρέπει να το δω αργά το βράδυ και επειδή είμαι :deadga6: από το διάβασμα δεν μπορώ να δω πάνω από 2 επ. Μέχρι και την Δεύτερα που έλεγα θα καθόμουν κάνουμε μάθημα 3 ώρες οπότε δεν... (σκέφτηκα πολλές φορές να σκοτώσω τον καθηγητή μέσα στο μάθημα γιατί δεν άντεχα :nanana: αλλά δεν το εχω κάνει ακόμα). Πάλι καλά που δεν γράφω και τίποτα αύριο και χαλάρωσα λιγάκι σήμερα.
Nov 13 2008 21:38
RiDeLub → Serestrum
Δεν έχω εντρυφήσει πάνω στην δουλειά της Viz και συνήθως δεν τα προσέχω αυτά, πάντως για κάποιο λόγο δεν μπορώ να συμπαθήσω αυτή την εταιρία.
Βασικά εγώ το σκέφτομαι για το Ελληνικό, γιατί έχω ένα γενικότερο πρόβλημα με τον χώρο και τα περιοδικά, πάντως και μόνο αν διόρθωναν το κακόγουστο Zolo θα ήταν αρκετό για να αγαπήσω το Ελληνικό.
Ας το φέρουν με το καλό και βλέπουμε.
Πάντως σε σχέση με το "ξεκαθάρισμα" του Naruto, πολλοί θεωρούν ότι αν "τελειώσει" με αυτό η Viz θα επισπεύσει με τα υπόλοιπα. Για κάποιο λόγο αμφιβάλλω για το αν θα επισπεύσει το OP.
Nov 13 2008 21:34
Camus → Adventurer
Hello Mr. Adventurer!!!! :hi:
Ελπίζω να τα πούμε το άλλο Σάββατο που θα κάνω βόλτα από τα μέρη σου!!!! :P
Nov 13 2008 21:31
Camus → anime-dono
Hehehehehe… και γω, πάλι καλά που έχω το PSP στη δουλειά και βλέπω κάνα anime να περνάει η ώρα…
Θα έρθεις το Σάββατο????
Nov 13 2008 21:28
kelborn3 → iristella
Aπλα τα σπαει αυτο το μανγκα διαβασε το δε 8α χασεις.Αρχισα και το trinity blood καλο μεχρι στιγμης ^^οεο^^
Nov 13 2008 21:22
anime-dono → Camus
Καλά ,εκμεταλλεύτηκα την απουσία του anime//gr και είδα κάποιες σειρές που είχα βάλει στο μάτι καιρό τώρα:kill4u:, επίσης διανύω τις πιο βαρετές μέρες της ζωής μου στο σχολείο:dazed: (πάλι καλά που εχω το media player :hehehe:).
Nov 13 2008 21:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed