Jump to content

Community Status Updates

Photo

Raven Princess → Hikari-sama

Παναγια μου!!!!!γιατι καλε να την φαει την μικρη φραουλιτσα(αυτο σημαινει το ονομα της Hina Ichigo)?????Καλα τρελη ειναι???? απο ανιμε πως παμε??? Εγω μεχρι να κατεβει το ΟVA βλεπω το xxxHolic το οποιο ειχα κατεβασει και προς το παρον με εχει τραβηξει!!!
Nov 13 2008 20:34
Photo

iristella → kelborn3

Τπτ ρε συ....^^ Απλα ειδα ότι δεν το είχατε πάρει ακόμη ειδηση και ειπα να σας το προωθησω.
Nov 13 2008 20:30
Photo

Shikamaru → BurZuM666

στειλε μου τα στοιχεια σου για να σου στειλω τα dvd (vampires megapack)
Nov 13 2008 20:27
Photo

Camus → anime-dono

Hello... :joyful:
Nov 13 2008 20:20
Photo

Orion19 → Strange Loop

Διπλό.. Σόρυ. Χα χα
Photo

Orion19 → Strange Loop

Εγώ δε το είδα το promo ακόμα! Τρέχω!
Photo

kelborn3 → iristella

Ma οπως και να το κανεισ αμα δεν εκτονω8ουμε για τι1.5 βδομαδα που ηταν κατω πως 8α συνελ8ουμε^^.ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ ΤΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ BERSERK ΕΙΣΑΙ 8ΕΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ^^:nod:
Nov 13 2008 20:19
Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Το email μου είναι [email]sophia_is_crazy@hotmail.com[/email] (πολύ πρωτότυπο, το ξέρω!!) Την Megu άλλοτε την συμπαθώ,άλλοτε με εκνευρίζει !! Απ'την μια στενοχωριέμαι επειδή πιστεύει οτι είναι βάρος για τους γονείς της, απ'την άλλη μ'εκνευρίζει που όλο λεέι "Αχ Suigin Tou, χρησιμοποίησε την ζωή μου !!) Ναι, η καλή μου η Suigin Tou αλλάζει σε κάθε σεζον (αν και το OVA δεν είναι σεζόν, αλλά whatever) !!!! Όχι, η Kirakishou παίζει μόνο στο manga, οπου είναι μια παλαβή κούκλα που τρώει την Hina Ichigo και θέλει να σκοτώσει τα medium των αδελφών της !!
Nov 13 2008 20:18
Photo

donald13 → Barbara

Καλό μηνα και σε σενα κοπελιά έστω και κάπως καθυστερημενα! Τι εγινε όλα καλα???
Nov 13 2008 20:09
Photo

roriconfan → Kakoka

Κάτσε ρε παλικάρι να σε γνωρίσω καλύτερα. Δε δέχομαι friends με δύο αράδες μόνο.
Nov 13 2008 20:06
Photo

Απο e-mail πως παμε γιατι μετα σιγουρα θα το ξεχασω?????? Για τη Barasuishou δεν εχω να πω πολλα .Απο την αρχη μου φαινοταν υποπτη και υπερβολικα αταραχη!!!Κριμα βεβαια που χαθηκε εστι στο τελος αλλα τι να κανουμε????ηθελε να γινει κατι που δεν ηταν γι αυτην δυνατο να πραγματοποιηθει!!!! Οσο για τη Megu χαρηκα πολυ που βρηκε εστω και μια συμπαρασταση απο τη Suigin Tou (αυτο δεν το περιμενα καθολου!!!!! Εδω νομιζω φανηκε οτι η Suigin Tou εχει και θετικα συναισθηματα!!!) Τι καλη που ειναι!!!!Αλλα απαισιοδιξη!!!Ηθελε να πεθανει για να μην ειναι βαρος στους γονεις της!!!!! Μια ερωτηση η Kirakishou εμφανιζεται καθολου στο ανιμε εκτος απο τα δυο δευτερολεπτα του τελευταιου επεισοδιου????
Nov 13 2008 20:05
Photo

Για το OVA, σου είχα δώσει ένα link αν ήθελες να το δεις online, αλλά αν θες να το κατεβάσεις, OK ^__^ Η Sousei Seki του anime δεν έχει καμια σχέση με την Sousei Seki του manga, που είναι ψυχρή και κακιά, μέχρι και την Suisei Seki πάει να πολεμήσει και συμμαχεί με την Suigin Tou. Μ'αρέσει που η Suisei Seki είναι τόσο πειραχτήρι με την Hina Ichigo και τόσο σοβαρή και τρυφερή με την Sousei Seki. Όταν πέθανε η Hina, έκλαιγα σαν παλαβή. Ακόμα κλαίω όταν το θυμάμαι !!! Η Kanaria μαζι με την Suigin Tou και την Suisei Seki είναι οι αγαπημένες μου !!To Pizzicato βγαίνει από τον τρόπο με τον οποίο παίζεις βιολί τσιμπόντας τις χορδες (μιας και η Kanaria έχει ένα πολύ ωραίο βιολί για όπλο !!) Η Barasuishou ήταν πολύ ρομπότ για τα γούστα μου, και δεν είχε προσωπικότητα. Αν και λυπήθηκα όταν πέθανε. Για την Megu τι έχεις να πεις ??? Το quiz το'χω πάρει 3 φορές, 2 μου'βγαλε την Suigin Tou και 1 την Shinku, αν και επιμένω οτι μοιάζω με την Suisei Seki !!
Nov 13 2008 19:48
Photo

Αχχχχ, επιτέλους, κι εγώ νόμιζα οτι κάτι έπαθε το pc μου και δεν έδειχνε το forum !!! Και σήμερα μου επιφύλασε μια ευχάριστη έκπληξη, καθώ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπόρεσα να μπω !!! Εγώ είμαι πολύ καλά, και χαρούμενη γιατί δουλεύει το forum !!! Πώς πας από anime ??Εγώ έκοψα λίγο το Death Note, και κάνω επανάληψη στην Tutu γιατί μου είχε λείψει !!
Nov 13 2008 19:37
Photo

Αχχχχ, επιτέλους, κι εγώ νόμιζα οτι κάτι έπαθε το pc μου και δεν έδειχνε το forum !!! Και σήμερα μου επιφύλασε μια ευχάριστη έκπληξη, καθώ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μπόρεσα να μπω !!! Εγώ είμαι πολύ καλά, και χαρούμενη γιατί δουλεύει το forum !!! Πώς πας από anime ??Εγώ έκοψα λίγο το Death Note, και κάνω επανάληψη στην Tutu γιατί μου είχε λείψει !!
Nov 13 2008 19:36
Photo

To ΟVA δεν το εχω δει ακομα γιατι τωρα βρηκα τροπο να το κατεβασω οποτε θα κανω λιγο υπομονη!!!Τελεια η Sousei Seki παρολο που και εγω καποιες φορες αναρωτιεμαι αν οντως ειναι κοριτσι!!!!Τι να κανουμε αυτσ εχει το Crossdressing!!!!!Ειναι ωριμη, ψυχραιμη και λογικη!!! Στο τελος της 2ρης σεζον εριξα το κλαμα της ζωης μου!!!!:( Ειδικα εκει μου χανονταν μια μια και η καημενη η Kanaria ηθελε να προστατευσει τη Suisei Seki!!!!Τη γλυκουλα και αυτη!!!!Το πευμα της ομολογουμενως ειχε πολυ αστειο ονομα !!!! Pizzicato !!!!μου θυμιζε πιτσα και Ιταλια!!! Κατεληξα λοιπον στο συμπερασμα πως αγαπημενη μου Rozen Maiden και με την οποια μοιαζω πολυ ειναι η Shinku (το εδειξε και το ακολουθο τεστ !!!Μπορεις να το κανεις και εσυ!!!ανυπομονω για τα αποτελεσματα!!!!!)[url=http://www.quizilla.com/quizzes/1009069/which-rozen-maiden-character-are-you]Quiz: Which Rozen Maiden Character are you? | Get More Quizzes at Quizilla[/url]
Nov 13 2008 19:34