Jump to content

Community Status Updates

Photo

Erisadesu → LucyBR

domo arigat gozaimasu :)
Nov 13 2008 21:15
Photo

Camus → anime-dono

Καλά… κούραση και βαρεμάρα!!!! Εσύ???
Nov 13 2008 21:13
Photo

slateras → SUPER SAIYAN

file me eixes rotisei an tha valw kana kainourgio amv.. sorry p dn apantisa.. dn vazw allo amvs epeidi kaneis dn ta vlepei.. an thes na deis gt dn erxese sto youtube? :)
Photo

endless_inspiration → Neuro

βασικα δεν προλαβαινω με τιποτα αυτη την περιοδο!!!!! αν και εχω ενα σκιτσο που νομιζω οτι ειναι οτι πρεπει για αυτο που θελετε!!!!! αλλα δεν εχω σκανερ........
Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Ναι, κάτιέχω ακούσει για το xxxHolic, αλλά όχι πολλά. Αν θες,πες μου μια μικρή περίληψη. Πάντως πρέπει να πω για το Vampire Knight, οτι απο κάτι εικόνες που έχω δει, δεν μου πολυαρέσει το σχέδιο.
Nov 13 2008 21:10
Photo

anime-dono → Camus

Hi [I]sashiburi πως πάει? [/I]
Nov 13 2008 21:06
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

Ναι και εγω αυτα ειχα ακουσει για τη Kirakishou!!!Ολιγον τι εκτος τοπου και χρονου!!!αλλα φαντασια ειναι αυτη και ο,τι θελει φτιαχνει!!! και εγω μολις τελειωσω το Rozen Maiden και το xxxHolic(δεν ξερω αν το εχεις ακουσει ή δει παντως μετα θα σου δωσω μερικες πληροφοριες) θα δω το υπολοιπο Vampire Knight γιατι τη 2ρη σεζον δεν την εχω δει καθολου!!!
Nov 13 2008 21:06
Photo

Serestrum → RiDeLub

νταξει το πραμα εγινε γελοιο... επειδη η %^@$% 4Kids το κατεστρεψε δεν ειναι τοσο ''καλοδεχουμενο''... αμα δεν σε θελει... βεβαια δεν μαρεσει η δουλεια της Viz....καθε καρε ειναι καλυμενο απο εφε...δεν κανουν κοπο για μεγαλα redraw και καταστρεφουν την εικονα... αν το φερει η anubis και κανει καλη δουλεια αλλα τα βγαζει και γρηγορα θα το αφησω απο τη viz και θα το παρω στα ελληνικα...
Nov 13 2008 21:05
Photo

Serestrum

-..
Nov 13 2008 21:04
Photo

AristidisK → Shikamaru

[B][I][U][COLOR=black]:hi:Ωραίο το καινούριο σου AVATAR.:ureshii:Είδα ότι εγινες 18 αν είναι αλήθια χρόνια πολλά!:hbd:[/COLOR][/U][/I][/B]
Nov 13 2008 20:59
Photo

noname → mono

forum is back n The Game 2 XDDDDD
Nov 13 2008 20:55
Photo

sickdrummer → ZeLiGa

Να τα ανεβασω?Δηλαδη πορω να φτιαξω ενα topic οπως και στην anime-greek?
Nov 13 2008 20:49
Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Είναι λίγο μπερδεμένο: Η Kirakishou δεν έχει σώμα, και ζει στα N-Field. Παγιδεύει την Hina, την φιλάει (στο στόμα παρακαλώ !!) και λουλούδια αρχίζουν να φυτρώνουν απ' το σωμα της Hina. Η Kirakishou παίρνει έτσι το σώμα της για να επισκεφτεί τις αδελφές της. Μ'αρέσει που τα ονόματά τους είναι στα Γερμανικά, αν και η Suigin Tou μου έχει την χειρότερη μετάφραση (ακούς εκεί Λάμπα Υδραργύρου !!). Κάνω επανάληψη στην Tutu, όταν τελειώσω θα συνεχίσω με Death Note και μετά μάλλον θα πιάσω Vampire Knight !!
Nov 13 2008 20:45
Photo

RiDeLub → Serestrum

Τι 30τοσο... Δεν ξέρω αν το διάβασες [URL="http://www.animenewsnetwork.com/news/2008-11-06/viz-reportedly-plans-11-more-naruto-books-in-3-months"]αυτό[/URL] αλλά όπως το πάνε στο Naruto θα φτάσουν ongoing με τα volumes της Ιαπωνίας.... Και το OP ακόμα δεν θα έχει τελειώσει Arabasta... (και είναι και 2 χρόνια παλιότερο). Καλύτερα να μην ξύνουμε πληγές :zetsubou:
Nov 13 2008 20:45
Photo

sickdrummer → Geutella

Ναι το προσεξα οτι ειναι και εδω και ο rori.Θα του κανω add.Κατι που δεν ηξερα οτι γινετε αμα δεν μου το εκανες εσυ.
Nov 13 2008 20:40