Community Status Updates
Melkor → karkas
Karka μαστορα, στειλε κανα λινκ που υπαρχει ο χαρακτηρας της Αμαρυλλιδος, ανελαβα εγω αλλα δεν εχω το char sheet.
thanks
Nov 14 2008 18:24
Adventurer → Camus
Βασικα τι ωρα λες να κανουμε τη συναντηση το αλλο Σαββατο; Κατα τις 7 το απογευμα ας πουμε;
Nov 14 2008 17:10
An!M@niaCCC → Shanks
Τι γινεται ρε επεσε το site και δεν μπορουσαμε να τα πούμε .
Απο anime που με ρωτησες βλέπω με τιποτα φίλους Ergo proxy και λιγο bleach.
Ρε συ παίζεις τιποτα online κανα Wow ,l2 , call of duty κ.α????
Nov 14 2008 16:56
sleepless
→
Neuro
αργησα να απντησω 9 μερες, αλλα δεν με αφηνε να μπω στο σαιτ δεν ξερω γιατι. ελεγε κατι για ερρορ 403. Λοιπον, εχω ζωγραφισει κατι και θα το κανω ποστ στο φορουμ να μου πειτε αν ειναι καλο και αν χρειαζεστε τη βοηθεια μου.
Nov 14 2008 16:36
zade → Chasapos
Είσαι ένα βήμα ποιο μπροστά από μένα ! Την αλυσίδα με τα cartoon ήθελα να φτι'αξω κι εγώ , αλλά με πρόλαβες . Τα περισσότερα τα έχω γι αυτό και δεν συμμετέχω, αλλά θέλω να κάνω μια ερώτηση . Ποιοά torrent κατέβασες για το pinky nad the brain ; Εγώ ΄πενα που κατέβασα ήταν σκέτη απογοήτευση από πλυράς quality . εσύ τι κατέβασες και λες για excellent quality ;
Nov 14 2008 15:13
Serestrum → RiDeLub
καλα το 20thCB το περιμενω και γω αλλα αντε να δουμε καθε ποτε θα εχουμε τομο...
ακομα δεν εχουν βγαλει το monster καν...αστα βραστα...
Nov 14 2008 15:06
roriconfan
→
Kakoka
Γιατί δε παίρνεις μέρος στο Highlander της anime greek; Ευκαιρία να τα πούμε εκεί είναι.
Nov 14 2008 14:44
AristidisK → Shikamaru
[B][I][U][COLOR=black]:hi:Τίποτα ρε φίλε!:riiight:[/COLOR][/U][/I][/B]
Nov 14 2008 13:41
lightshadow
→
Melkor
σου ζητω συγνωμη για τον τροπο που σου απαντησα,απλως οταν καποιος αγνωστος μου λεει κατι τετοιο μου φενεται παραξενο και για αυτο..
αν το θες κανενα προβλημα.και παλι ζηταω συγνωμη:nod2::nod2:
Nov 14 2008 13:22
Melkor
→
lightshadow
ελεγα μιας και θα ερθεις να μαζευτουμε ανιμετζιαρπαρεα, να πιουμε κανα καφε. but ok, no problem
Nov 14 2008 12:59
lightshadow
→
Melkor
what for?why would someone like you,would like to meet someone like me?if i dont mind asking?:tongue2:
Nov 14 2008 12:54

This status update has reached the maximum number of replies allowed