Community Status Updates
ayame → Dante80
το ef melodies συνεχίζεις να το βλέπεις?- είναι θεϊκό κι όμως έπεσε μουγκαμαρα στο φόρουμ,-τι έγινε?
Nov 19 2008 21:15
Scorpion → Zoro
Και γω εχω προχωρισει πολυ στη σειρα ειμαι στο 290.Ο sogeking τα σπαει!
Nov 19 2008 19:50
Yunancy → Six Winged Angel
hellloooo,wazzzz up?
Και εσυ πορωμενοσ με ανιμε και βιντεοπαιχνιδια?[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/banzai.gif[/IMG]
Nov 19 2008 19:31
jimmare → GkLoc
Ω,ρε φιλε.
ΤΕσπα,επρεπε να δεις,τι έγινε στο forum...Ειχαμε επιθεσει απο πολλα troll!!!
Nov 19 2008 19:28
Lilia20 → Yunancy
To "To love Ru" προκειται για εναν τυπο, τον Rito, που το μονο που θελει ειναι να τον προσεξει η Haruna, το ιδιο βραδυ παει σπιτι του να κανει μπανιο και ξαφνικα γινεται μια εκρηξη στη μπανιερα κι τρομαγμενος ανακαλυπτει οτι ειναι μια κοπελα, η Lala (μια εξωγηινη πριγκιπισσα) και σαν μην εφτανε αυτο, του λεει πως ειναι η αρραβωνιαστικια του κι οτι αν δεν την παντρευετει ο πλανητης Γη θα καταστραφει!! xDD Aσε πολυ γελιο, το τι τραβαει ο καημενος ο Ριτο δεν λεγεται...Σαν ανιμε εχει ολοκληρωθει αλλα στο μανγκα ακομα συνεχιζεται..! ^^
Ειναι αστειο, ρομαντικο κι λιιιιγο pervy xp
Για πε μου!! Τι πηρες!?!? :3 Ηθελα κι εγω να παραγγειλω πραγματα αλλα δεν ξερω πως!!! >.<
Υ.Σ Εισαι κουκλιτσα!!! 8DD Very nice pics ^^ & very cute profile x33
Nov 19 2008 19:27
Lilia20 → Yunancy
To "To love Ru" προκειται για εναν τυπο, τον Rito, που το μονο που θελει ειναι να τον προσεξει η Haruna, το ιδιο βραδυ παει σπιτι του να κανει μπανιο και ξαφνικα γινεται μια εκρηξη στη μπανιερα κι τρομαγμενος ανακαλυπτει οτι ειναι μια κοπελα, η Lala (μια εξωγηινη πριγκιπισσα) και σαν μην εφτανε αυτο, του λεει πως ειναι η αρραβωνιαστικια του κι οτι αν δεν την παντρευετει ο πλανητης Γη θα καταστραφει!! xDD Aσε πολυ γελιο, το τι τραβαει ο καημενος ο Ριτο δεν λεγεται...Σαν ανιμε εχει ολοκληρωθει αλλα στο μανγκα ακομα συνεχιζεται..! ^^
Ειναι αστειο, ρομαντικο κι λιιιιγο pervy xp
Για πε μου!! Τι πηρες!?!? :3 Ηθελα κι εγω να παραγγειλω πραγματα αλλα δεν ξερω πως!!! >.<
Υ.Σ Εισαι κουκλιτσα!!! 8DD Very nice pics ^^ & very cute profile x33
Nov 19 2008 19:26
Kenny → Phantom Duck
Θα χαρείς να μάθεις ότι σιγά σιγά γίνομαι mechatard. :hahaha: Πρόσφατα είδα το 08th MS Team και τώρα κατεβάζω το War In The Pocket. Παράλληλα είδα το Macross Zero και τώρα βλέπω το SDF. Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο; :P
Nov 19 2008 19:18
GkLoc → jimmare
α τωρα καταλαβα.βασικα βαριεμαι να το αλλαξω,οποτε θα πρεπει να το υποφερεις..xD
Οσο για το βιντεο,ναι παρα πολλυ γαματο,Thats Our Leader For Ya,Ellines Nakama Productions FTW!!xD
Nov 19 2008 19:10
Raven Princess → Hikari-sama
Ελα τα τελειωσα τα OVA!!!!!!!!!!!!!!!!Πολυ λυπηθηκα για τη Suigin Tou στο πρωτο αλλα και στο δευτερο!!!Καμια σχεση με το οπως την ειχαμε συνηθισει!!!!
Ενταξει οφειλω να ομολογησω οτι η συμπεριφορα της Shinku ηταν πολυ bitchy και πραγματικα απογοητευτηκα απο ορισμενες κινησεις της.......
μου εμεινε ενα μαλλον πικρο συναισθημα τοσο για την καημενη την Suigin Tou που τραβηξε τοσα μονο και μονο για να την αγαπησει ο Πατερας οσο και για τη Shinku που συμπεριφερθηκε με αυτο τον τροπο και εχασε την καρφιτσα....
Περιμενω σχολια.........
Nov 19 2008 19:00
Seirios → Anelis
όχι δεν σπουδάζω. δούλευα μέχρι πρότινος αλλά έχω φύγει τώρα και αράζω.
μακάρι να μπείς σου εύχομαι. έχω δει και το σχεδιάκι με το αγοράκι και την κοπελίτσα στο μάνγκα που φιάχνετε και ήταν φοβερό. κυρίως ο φόντος είναι τρομερός!
Nov 19 2008 18:39
anime-dono → ichigo13
Άμα σου κάνει here
[IMG]http://img117.imageshack.us/img117/7645/sigichigo13oe9.gif[/IMG]
έπρεπε να την μικρύνω λίγο ακόμα.
Nov 19 2008 18:29
ichigo13 → anime-dono
Thanks αλλά οι mods είπαν ότι πρέπει αν είνι ακριβώς κάτω από 100ΚΒ!
Mήπως μπορείς να μου την κάνεις?
Θα σου ήμουν υπόχρεος:)
Nov 19 2008 18:25
Zoro → ichigo13
Το ψαξα λίγο με 1-2 προγράμματα που χω αλλά τπτ....sry:emptyonexg1:
To μόνο που μπορώ να σε συμβουλέψω είναι να βάλεις σκέτη εικόνα της σκηνής και όχι κινούμενη gif...αλλιώς ρώτα πιο ειδικό:tensai:
Πάντως το manga μπορεί να ναι σούπερ,αλλά αυτή την εποχή το ανιμε είναι που κλέβει την παράσταση:drink:
(άντε να ξαναδώ γαλάζιο ουρανό και θάλασσα στο ανιμε...τα πεθύμησα...ευτυχώς τέλειωσε το Thriller Bark...άντε να ξαναρχίσουν οι παλιές καλές μέρες του OP:8):)
EDIT:A,και αριγάτες για το τραγουδάκι..τα σπάει!!!
Nov 19 2008 17:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed