Community Status Updates
Seirios → Yunancy
καλησπέρα τι κάνεις?
εντάξυ.... h nelly furtado kai h robin είναι ίδιες στην φοτο που έβαλες...απλά έλιωσα στα γέλια μόλις το είδα.χααχαχαχ
Nov 19 2008 23:04
Glaurung → iristella
λίγο άσχετο , απλώς ήθελα να πω ότι βρίσκω ότι έχεις πολύ ωραίες απόψεις και τις διευκρινίζεις επίσης πολύ καλά .
Καλό βράδυ και καλή εβδομάδα :D
Nov 19 2008 23:02
Yunancy → Carnival Of Rust
Δηλαδη ποσα φιναλ φαντασυ εχεισ παιξει?
Εγω εχω παιξει το ffVII[7],FFX και το FFX-2
Δεν εχω παιξει το VIII[8] αλλα εχω κατεβασει ενα σωρο φωτο του και ολα του τα βιντεο λολ
Τρελενομαι και για kingdom hearts!!![IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thwaku1-1.gif[/IMG]
u?
Nov 19 2008 22:41
GkLoc → ichigo13
Χεχε,και βεβαια θα σου σφυριξω,τοσο διπλα ειμαστε,ομως μας ειναι μακρια....Τ_Τ
Και το προβλημα ειναι δεν παω καθολου συχνα Ηρακλειο,τελευται φορα πηγα πριν 3 χρονια,ομως να εισαι σιγουρος οτι αμα περασω,θα στο πω αμεσως..^^
α btw,μονος σου την εφτιαξες την εικονα στην sig,η την βρηκες καπου?
Nov 19 2008 22:38
Yu_Kanda → Yunancy
Κανω και τα 2:P Κανω τα μισα μαθηματα στο φροντηστηριο και τα υπολοιπα τα κανω ιδιεταιρα.Ουφ ασε πολυ κουραση φετος.Εσυ κανεις καθολου μα8ηματα φετος η δεν θα ξαναδωσεις??Ναι εχω hi5 αλλα εχω να μπω αρκετοοοοοοοοο καιρο.
Nov 19 2008 22:36
ichigo13 → GkLoc
Thanks G-k!:)
A...και κάτι άχετο!Αν περάσεις πότε από το΄Ηράκλειο καμιά βόλτα να μου πεις!Οκ?
Nov 19 2008 22:27
→ Yunancy
Ναι ασχολούμαι από το πρώτο ff το mystic quest που ήτανε για Nintendo πριν πάρα πολλά χρόνια.^^
Nov 19 2008 22:11
GkLoc → ichigo13
Τα Σπαει η υπογραφη Ichi,αυτην την εικονα την εχω και ως Pic στο msn,Zoro at his best...
Nov 19 2008 22:09
Dante80 → ayame
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο περιμένω. Οι σειρές αυτού του στυλ βασίζονται σε cliffhangers και attention peak points για να περάσουν το μήνυμά τους. Καλύτερα να τα δεις όλα μαζί, παρά να περιμένεις συνέχεια το επόμενο eps...τουλ όταν τελειώσει το fansubbing, το βλέπεις ολοκληρωμένο ως έργο και τα μηνύματά του είναι πιο προσιτά...^^
Nov 19 2008 22:04
ayame → Dante80
ah how can you wait? From Friday to Friday I almost give labour till i see the episode with chihiro subs...
Nov 19 2008 21:55
Hikari-sama → Raven Princess
Μπράβο !!! Σ'άρεσε ελπίζω !!
Τα σχόλιά μου είναι στο ανάλογο thread !!
Τώρα που τέλειωσες την σειρά, ποιά απ' τα 3 openings + endings σ'άρεσαν πιο πολύ ??Και top 3 αγαπημένες σου κούκλες??
Α, και μήπως έχεις Youtube ??? (Σ'έπρηξα στις ερωτήσεις XD)
Nov 19 2008 21:41
kelborn3 → ichigo13
Βλεπω οτι με προλαβαιναν αλλοι αλλα η8ελα να πω πολυ γαματη signature που εχεις !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:nod:
Nov 19 2008 21:23
Dante80 → ayame
Γειά σου ayame. Θα το δω όλο μαζί μόλις τελειώσει...^^
Αν πιστεύεις πως η σειρά αδικείται και δεν την βλέπουν αρκετοί, γράψε για αυτή στο thread της! Θα ανεβάσεις το fanbase έτσι...
Nov 19 2008 21:17

This status update has reached the maximum number of replies allowed