Community Status Updates
Yunancy → Dxs
ΓΕΙΑΑΑΑ ΣΟΥΥΥΥΥ!wazzzz up?
ασχολησε και εσυ με ανιμε?[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/007.gif[/IMG]
Nov 20 2008 02:42
Seirios → Yunancy
χαχαχαχαχαχα,να σου πω την αλήθεια και εγώ φοβάμε τισ ενέσεις...
δούλευα αλλά σταμάτησα και τώρα με την πρώτη ευκαιρία θα ξαναβρώ καμιά δουλίτσα...
μμμ το trinity blood kai to vampire knight είναι μέσα στα αγαπημένα μου και εμένα...και κυρίως το trinity blood.τα έχω δει και τα άλλα πολυ καλα...το d.n.angel αν και δεν είναι τόσο του γούστου μου,είχα κολήσει...α και φυσικά to death note...2o απημένο μετά το code geass.
από βιντεο παιχνίδια το μόνο που θα ασχολιόμουν τώρα είναι κανα final fantasy.
μπα λέω να αράξω λίγο ακόμα...ακούω μουσικούλα.
μμμ σχεδιάζεις είπες ε? ενδιαφέρον....
Nov 20 2008 02:41
Yunancy → Tidus87
Χεχε γεια σουυυυυυ φιλλεεεεεε!!!wazzzzzz up?
Ναι σε προστεσα γιατι ειδα το username Tidus και νομιζα οτι θα ασχολιοσουν και εσυ με τα φιναλ φαντασυ^^
Λατρευω τα φιναλ φαντασυ,εσυ ποια σου αρεσουν?[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/007.gif[/IMG]
Nov 20 2008 02:39
Tidus87 → Yunancy
Thanks για το friend request!!! Να υποθέσω και φίλη της FF series (ή του FFX)?
Nov 20 2008 02:09
Seirios → Yunancy
γιατι ρε συ στο γιατρό?
οκ θα το ψάξω το βίντεο.
κοίτα...με βινεοπαιχνίδια όχι πια..παλιά ασχολιόμουν. αλλά με ανιμε φανατικά :D.με ποια ανιμε ασχολήσε?
εγώ πάλι αν δεν δω να ξημερώνει δεν κοιμάμε..χαχαχα
Nov 20 2008 01:59
samurai_pizza_dora → moonheart
Fuck you bastard! Που θα μου πεις οτι θα έχω ρυτίδες απο τώρα!
(..-που πηγε αυτή η αντιρυτιδικη, παλι την έχασα...)
Ερχεται και η ώρα σου αγαπητή μου σε μερικούς μήνες. Εκει που ήσουν ημουν και εκει που είμαι θα έρθεις! :hahaha:
Anywaysz, thnks βρε χαζο! Πέρασα τα γενεθλια με τη Nodame(kinda sad thought...-_- no Mcdreamy for me...-_-). Πολυ πωρωση αυτο το manga!(ειδα πριν το drama και μου άρεσε παρα πολυ! Η ηθοποιος της Nodame εδωσε ρέστα)
Nov 20 2008 01:23
moonheart → samurai_pizza_dora
NTORATSAAAAAAAAAAAAAAAAAA XRONIA POLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA OUOUOUOUOUOUUOUOUOUOUOUUO
na xairesai tis rutides sou bre looool:P
gria.
Nov 20 2008 01:02
samurai_pizza_dora → Radagast
Eυχαριστώ παρα πολυ! ^^ Το είχα ξεχάσει σχεδον, ακομη και αν συζητουσα για αυτο πριν λιγη ώρα να φανταστεις! :oo: (εχω μια πολυ κακή συνήθεια να ξεχνάω τα γενεθλια των αλλων ακομη και αν με ενημερώσουν 5-6 φορες μεσα σε μια εβδομαδα, τωρα εφτασα στο σημειο να ξεχναω και τα δικα μου :P)
Εχω μείνει στα 666? :hahaha: Nice number! Θα προσπαθησω να το διατηρήσω για λίγο καιρό.
Nov 20 2008 00:57
Seirios → Yunancy
μια χαρούλα.εδώ αράζω....εσυ?
όχι δεν έχω δεί...αλλά στην φότο ήταν ολόιδιες...
Nov 20 2008 00:54
Radagast → samurai_pizza_dora
Omedetou gozaimasu. :)
(666 posts έχεις, hope it's not the devil's birthday. ^^ :hahaha: )
Nov 20 2008 00:32
Yu_Kanda → iristella
Σχετικα καλα μωρε ξερεις εδω στα δυσκολα τωρα με τις πανελληνιες πολυυυυ διαβασμα αλλα τουλαχιστον αυτη τη βδομαδα λειπουν κα8ηγητες και μπορω να ξεσκασω λιγο...Εσυ τι λεει??
Nov 20 2008 00:23
ichigo13 → GkLoc
Nαι,βασικα θα στο έλεγα!
Την βρήκα από ένα ξένο forum για το one piece!
[URL="http://www.apforums.net"][U]www.apforums.net[/U][/URL]
Eχει πολλά καλούδια εκεί μέσα!
Από εκεί ποστάρω γρήγορα και τα links γιατο νέο επισόδειο αλλά και για τα spoilers του manga!
Ειναί καλό site!
Nov 19 2008 23:28
iristella → Glaurung
Eυχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Καλό σου βράδυ και σε σένα! ^^
Nov 19 2008 23:12

This status update has reached the maximum number of replies allowed