Jump to content

Community Status Updates

Photo

anime-dono → ichigo13

γιατί δεν την μικραίνεις λίγο? look μόνο 115kb [IMG]http://img74.imageshack.us/img74/3650/sigkp9.gif[/IMG]
Nov 19 2008 17:43
Photo

Zoro → Hajate_Raborosu

Κατάλαβα....πάντως πολύ μ'άρεσε πως "ιαπώνισες" το ονομά σου,ακούγεται πολύ ωραία και μοιάζει όντως ιαπωνικό! Καλή συνέχεια με το posting λοιπόν;)
Nov 19 2008 17:42
Photo

Zoro → Robin

Όλα καλά ρόμπιν-σουάν,όντως πέρασαν αιώνες από την τελευταία φορά που τα παμε! Αλλά κι εσύ....δεν μπαίνεις και κάθολου εδώ να σε "δουμε",ούτε postarεις τπτ....και η sig που χαμε πει?:smokingg: Zolo-kun is angry[IMG]http://img201.imageshack.us/img201/3869/tskea1.gif[/IMG] (kiddin kiddin ofc:nanana:) Υποχρεώσεις υποθέτω ε? Πως πανε οι σειρές?Οι γονείς πάλι περιοριστικοί?:orly:
Nov 19 2008 17:29
Photo

ichigo13 → Zoro

Πολλυ φοβάμαι όμως ότιίσως είναι παράνομη,γιατί είναι 270+ ΚΒ! Αλλά δεν ξέρω ρε συ την έβαλα με imageshack! Αnyway αν ξέρεις πως μπορώ να μικρίνω το μεγεθός της (σε ΚΒ)με το λιγότερο δυνατό κόστος tell me aniki ok? Α..btw το manga συνχίζει και είναι super!
Nov 19 2008 17:25
Photo

Zoro → Scorpion

Γειά σου φίλε μου Scorpion,sry που δεν απάντησα νωρίτερα αλλά είχα πολύ δουλειά αυτές τις μέρες(postu postu στο forum:P) και βαριόμουν να γράψω και vms...τώρα μου ρθε ξανά όρεξη(yeap,I'm that lazy ^_^) Εδώ όλα καλά πέρα από λίγη ανία με διάβασμα και εξεταστική που πληριάζει(ας είναι καλά το forum και τα anime),εσύ πως πας?? Πάντως εγώ τελείωσα στο τσακ το monster και είδα όλα τα επεισόδια του One Piece που είχα παρατήσει το καλοκαίρι και μιλάμε δεν μπορούσα να βρω καλύτερη στιγμή να το συνεχίσω...όλα τα βαρετά επεισόδια αυτού του arc τελείωσαν και,εκεί που ήδη η σειρά ήταν σε πολύ καλό επίπεδο,μας πέταξαν τα 376 και το ακόμη πιο epic 377,που θεωρήθηκε έως και το καλύτερο επεισόδιο της σειράς από μερικούς(!!!) Να θυμάσαι τα λόγια μου όταν φτάσεις εκεί,αυτά τα 2 επεισόδια,καθώς και κάμποσα προηγούμενα,ήταν απλά μπόμπες!! Αυτά λοιπόν φίλε μου,καλή συνέχεια και cu on the netz;)
Nov 19 2008 17:21
Photo

Yunancy → Yu_Kanda

κανεισ μαθημα σε φροντηστιριο η΄΄ ιδιαιτερο? μετα τισ 9 θα παω σπιτι μου αλλα οπωσ σου ειπα δεν εχω τη νεα βερσιον οποτε θα ειμαι ονλινε απο εδω εχεισ myspace.hi5 n' facebook?
Nov 19 2008 17:10
Photo

Zoro → ichigo13

Μate,I just fell in love with your sig:blingeye2: Πλάκα πλάκα αυτό το επεισόδιο ήταν τόσο πολύ epic που σχεδιάζω να βάλω κι εγώ κάνα αβα με τον φύκη:P (την sig μου δεν την αγκίζω,μόλις την έβαλα και θέλω να κρατήσει πιο πολύ;))
Photo

anime-dono → Radagast

:nod: thanks for the info mate, ούτως η άλλος από Ani-Kraze θα κατεβαζόταν μιας και είδα ότι έχει rating 8.14 στο anidb :drink:
Photo

Yunancy → Yu_Kanda

κανεισ μαθημα σε φροντηστιριο η΄΄ ιδιαιτερο? μετα τισ 9 θα παω σπιτι μου αλλα οπωσ σου ειπα δεν εχω τη νεα βερσιον οποτε θα ειμαι ονλινε απο εδω εχεισ myspace.hi5 n' facebook?
Nov 19 2008 17:09
Photo

iristellaTea-chan

ROFL:hahaha::hahaha:....Για ποιο πράγμα συζητούσαμε?
Nov 19 2008 17:08
Photo

Yu_Kanda → Yunancy

Αααα δεν θα ειμαι μεσα στις 6 θα την κανω γιατι εχω μαθημα γαμοτο:( Τεσπα αν ειναι θα τα πουμε το βραδυ παλι αν εισαι μεσα..
Nov 19 2008 17:05
Photo

Yunancy → Yu_Kanda

Τωρα δεν ειμαι στο msn γιατι δεν εχω κατεβασει τη νεα version oποτε δεν μπορω να μπω στισ 6 ωρα σημερα εχω μαθημα για Edcl,στη σχολη υπαρχει msn οποτε θα μπω απο εκει...μιλησε μου στο msn τοτε...αλλα θα σου απανταω πολλυ αργα γιατι θα κανω μαθημα... Πηγα...εκανα την εξεταση αιματοσ....και αυριο θα ξαναπαω για να παρω τα αποτελεσματα...Τελικα δεν πονεσα καθολου,αυτη που μου το εκανε ηταν πολλυ ελαφροχερα...Μονο στην αρχη που ειδα τη βελονα τρομαξα λιγακι..λολ ειπα"Παναγια μου το vampire θα μου πιει το αιμα!!!"πλακα κανω Ασε εντοταξυ ειχα φορεσει μια πολλυ κοντη φουστα με καλτσον και ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ ΜΟΥ ΣΚΗΣΤΗΚΕ στο δρομο[και ειμουν στο κεντρο με πολλυ κοσμο]και κυκλοφορουσα με μια τρυπα "Νααααα"με το συμπαθειο,λολ ρεζιλι εγινα,θα με περασανε για καμια φτωχη αλοδαπη αχαχαχ ασε....ολοι με κοιταζαν....μονο κερματα που δεν μου πεταξαν λολ[IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thbak1.gif[/IMG]
Nov 19 2008 16:56
Photo

AristidisK → Etemon

[I][COLOR=black]Δεν φαντάζεσε πόσο.[/COLOR][/I]
Nov 19 2008 16:47
Photo

Yu_Kanda → Yunancy

Ελα ρε συ σορρυ π βγηκα ετσι χτες αλλα δεν ειδα τι ωρα ειχε παει και ειχα μαθημα σημερα.Εσυ τι γινεται??Πηγες στο γιατρο τελικα σημερα?Τι ειχες βασικα και επρεπε να πας??Ησουν αρρωστη?
Nov 19 2008 16:42
Photo

Radagast → anime-dono

το 100 stories προτίμησέ το από Ani-kraze έχουν άψογη μετάφραση και notes, που το κάνουν πιο κατανοητό αλλιώς χάνεις εύκολα τη μπάλα. Το ξέρω πως είναι tvrip αλλά είναι μια απαραίτητη θυσία για να βγάλεις άκρη σε αυτή τη σειρά. ^^
Nov 19 2008 16:32