Jump to content

Community Status Updates

Photo

Barbara → Yunancy

Μμμ ναι μ'αρέσουν πολύ τα άνιμε και τα μανγκα..! Και τρελένομαι για το Vampire Knight ..Καναμεεεεεεεεε !!!
Dec 06 2008 18:29
Photo

Jap Doll → Hanzo

[B]Aaa nice..ego eimai 19 .. alla deixno g 15..lol akouw metal kiriws thrash,power,melodic death k black,emocore,screamo,visual key,j rock .. huhu^^ apo pou eic?[/B]
Dec 06 2008 18:22
Photo

Hanzo → Jap Doll

Καλα ουτε και εγω ειμαι fan αλλα βρηκα το lost in the sound of separation πολυ συμπαθητικο και επειδη λες οτι σαρεσουν emocore/screamo υπεθεσα..... Im more of a hardcore/deathcore/metalcore/grindcore φαν αλλα δεν χαλιεμαι και με death/thrash metal καταστασεις και δεν λεω οχι σε stoner/sludge και southern rock.. Α και 3η λυκιου παω.17 προς 18.
Dec 06 2008 18:17
Photo

Jap Doll → sickdrummer

Χαχ οκ ευχαριστω πολυ... :D
Dec 06 2008 18:01
Photo

sickdrummer → Jap Doll

ΛΟΛ.Ελα μωρε σιγα τωρα αμα θες να το κανεις για την πλακα σου,ετσι για να ξεφευγεις λιγο δεν πειραζει.Εκτος και αν δεν προλαβαινεις.
Dec 06 2008 17:56
Photo

Jap Doll → sickdrummer

Λολ μονο που εγω ειμαι ιδη φοιτιτρια..
Dec 06 2008 17:54
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Yunancy

[I][B]κοι[COLOR=RoyalBlue]τα περισοτερα κοριτσια προτιμουν τα αισθηματικα..εμενα ποτε δεν μου αρεσαν..μου αρεσει 1 ανιμε να εχει και λιγουλακι συναισθημα-ερωτα,αλλα οχι και αν ειναι ολοκληρο το ανιμε ετσι χεχε [/COLOR][/B][/I]κοιτα εδω θα συμφωνησω μαζι σου.. Δοκιμασε να δεις την ταινεια 5cm/sec. Αν δε σ'αρεσει τοτε εισαι αλλουνου παπα ευαγγελιο μιας και ειναι πασιγνωστη και βαθμολογημενη με 5 αστερια. Τα αγαπημενα μου ανιμε τα λεω και στο προφιλ μου, ειναι το ναρουτο και το full moon wo sagashite.. Αλλα σπευδω να προσθεσω το vampire knight και το code geass το οποιο τελειωνω τωρα και με εχει ενθουσιασει.. Και το οne piece ειναι μαματο.. Τα δικα σου τα εχω δει σε διαφορα προφ κι εχω παρατηρησει οτι σου αρεσει και σενα το vamp knight.. Ζερο η Καναμε? Zero for me!
Dec 06 2008 17:53
Photo

sickdrummer → Jap Doll

Εγω μενω Αιγινα.Λοιπον ακου υπαρχει μια σχολη στην οποια πηγαινω και εγω στα εξαρχεια και για την ακρηβεια ειναι πολυ κοντα στην πλατεια εξαρχειων.Να παρε και το site τους αμα ενδιαφερεσε [URL="http://www.modernmusicschool.com/"][COLOR=#495590]Modern Music School[/COLOR][/URL] Εσυ πατας μολις μπεις στην κεντρικη σελιδα του site την ελληνικη σημαια.Μπες και πες μου.
Dec 06 2008 17:50
Photo

sickdrummer

Εγω μενω Αιγινα.Λοιπον ακου υπαρχει μια σχολη στην οποια πηγαινω και εγω στα εξαρχεια και για την ακρηβεια ειναι πολυ κοντα στην πλατεια εξαρχειων.Να παρε και το site τους αμα ενδιαφερεσε [url=http://www.modernmusicschool.com/]Modern Music School[/url] Εσυ πατας μολις μπεις στην κεντρικη σελιδα του site την ελληνικη σημαια.Μπες και πες μου.
Dec 06 2008 17:49
Photo

Jap Doll → Hanzo

Οχι..δν ακουω αυτο το μπαντ..age?
Dec 06 2008 17:47
Photo

Hanzo → Jap Doll

Whatever. To καινουργιο underoath το ακουσες?
Dec 06 2008 17:44
Photo

Jap Doll → Hanzo

Δλδ οπιοισ μπενει πρπ να 8ελει κ κατι?πφφ οτι να ναι ομωσ..δν 8ελω κατι απλα μπενω σε διαφορα προφιλ..
Dec 06 2008 17:42
Photo

Jap Doll → sickdrummer

Ελληνοιαπωνεζα ειμαι α8ενσ μενο..χαχα χδ εσυ?
Dec 06 2008 17:41
Photo

sickdrummer → Jap Doll

15 χρονων.Παιζω κοντα εξι μηνες και εχω βγαλει το back in black,hell's bells και απο foo fighters το the pretender.Απο που εισαι?Αμα εισαι απο Αθηνα μπορω να σου πωπου μπορεις να κανεις μαθηματα χωρις να αγορασεις set drums.
Dec 06 2008 17:40
Photo

Hanzo → Jap Doll

Οχι ρε συ δεν απαγορευεται..... αλλα αν με θελεις κατι γινε λιγο πιο συγκεκριμενη για να ξερω και τι να απαντησω anyway nice to meet u!!!
Dec 06 2008 17:39