Community Status Updates
Dante80 → Jap Doll
Καλησπέρα. Κανένα πρόβλημα, απλά πήρες και φόρα ρε παιδί'μ...relax, σιγά σιγά και όλα γίνονται...
Dec 06 2008 21:15
October → Phantom Duck
Geia soy...!epeidh eimai kainoyria sto forum,3ereis an mporw na katevasw ta vampire knight apo to anime.gr??h mono ayta poy exei h lista twn downloads???
Dec 06 2008 21:03
anime-dono → louna22
.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................:terror2: 6 με 7 μήνες ??? how come?
Dec 06 2008 20:43
anime-dono → louna22
Για το profile, μόνος μου το έφτιαξα :wooi2: και όσο για την αλυσίδα δεν χανόμαστε και για sub-d δεν πειράζει βάλε κάναν άλλο, εγώ έχω πάρα πολύ υλικό για να φτιάξω αλυσίδες :nosey: also ακόμα δεν κατάλαβα γιατί είναι η τελευταία σου...
Dec 06 2008 20:35
Namida → Kenny
Γεια σου Κεννυ, κατι πεδια μου ηπαν οτι ασχολισε με ανιμεσ.
Μληπωσ εχεισ κανενα καλο να μου προτινησ μιασ και ησαι κολιμενοσ και συ?
Dec 06 2008 20:27
louna22 → anime-dono
Αχ μη μου κλαις θα νιώσω τύψεις!!!!
Είναι η τελευταία μου αλυσιδούλα και χαίρομαι που σου αρέσει!!!!
Αν δεν έχεις μαζέψει συμετοχές μέχρι να αρχίσω ή θα σε βάλω sub-d αν μαζέψω τα απαιτούμενα άτομα ή θα κανονίσουμε να σου τα στείλω εγώ,Αυτό όμως θα γίνει αφού κλείσει η αλυσίδα αφού πάντα μοιράζω το μοναδικό μου αντίγραφο.
Αλήθεια αυτόν τον υπέροχο χριστουγεννιάτικο φόντο που τον βρήκες? Θέλω και εγώ!!!!!:nanana:
Dec 06 2008 20:27
iristella → tsintori
Thanks Tsintori kuunnnnnn....... Καιρό έχω να σε δω εσενα.. Πως τα πας? Το σετάκι είναι από [URL="http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5113"]Mononoke[/URL]...
Δες το, πιστεύω θα σου αρέσει πολύ!!!
Dec 06 2008 19:07
akane → digitaltracker
ευχαριστω παρα πολυ για την πληροφορηση οσον αφορα το παρτυ στο cofix !!μια ερωτηση ομως:
θα εχει και αυτη την φορα cosplay???ρωταω.επειδη δεν εχω δει ακομη καποιο flyer που να λεει αναλυτικα τι θα εχει...
και δυστυχως θα ερχομουν σημερα στο meeting αλλα δεν μπορεσα =/:bahhh:
Dec 06 2008 18:48
tsintori → iristella
Πολύ ωραίο το νέο avatar σου όπως και το sig.
Από πιο animaki είναι;;;;;
Dec 06 2008 18:38

This status update has reached the maximum number of replies allowed