Community Status Updates
Nomis Tnomleb → Albatross
ειναι καλο ο ανθρωπος να ασχοληται με το σωμα και το πνευμα του σωστα...πολυ καλη επιλογη το kung-fu,σου ευχομαι να συνεχισεις και να κατακτησεις την τεχνη του...οσο αφορα της τεχνες που γινονται μοδα μην χαλιεσαι επειδη καποιοι αλλοι πανε για την πλακα τους...κανε αυτο που θες...ολα πλεον εχουν γινει κορεσμενα και ειναι δυσκολο να βρεις ενα καλο dojo με αξιους δασκαλους και μαθητες με ατσαλενια θεληση...στην ελλαδα η περισσοτεροι το κανουν για να μαθουν να "χτυπανε"αδυναμους η για ποζα...:chigau:
αυτη η χωρα καποτε ηταν η καλυτερη τωρα ειναι ενα χαος.:emptyonexg1:
ναι μου αρεσουν αρκετα τα manga αν και δν βρεθηκε ακομα η δυνατοτητα να κατεχω "αριθμους"αλλα ασχολουμε και με αυτα...to one piece ειναι απο τα αγαπημενα μου anime γι'αυτο και εχω το 1ο τευχος του manga της σειρας...:ureshii:
θα ηθελα παρα πολυ να βρεθει καποτε στα χερια μου kapoio apo vol. του kamamaru manga
ειναι πολυ σπανιο...το επιθυμω τοσο που ακομα και στο net ψαχνω για images του αλλα ελαχιστα πραγματα...:if:
Dec 07 2008 01:44
Nomis Tnomleb → amaya3
θα ηθελα να ασχοληθω με τa sailormoon manga αν μπορουσα να βρω...
ενδιαφερομαι πολυ σε romance τετοιου στυλ,γιατι πιστευω πως ειναι το ειδος του ρεαλιστικου anime που συμβαινει καθημερινα στον κοσμο,και πολλα παρομοια πραγματα τα εχουμε ζησει
...ενα προσφατο anime romance που κατεβασα το windaria μπορω ανετα να πω πως ειναι απο τα αγαπημενα μου anime romance,action movies...
εσυ βλεπω ενδιαφερεσαι σε vampire knight...einai kai ayto apo ta αγαπημενα μου!
Dec 07 2008 01:24
Darthnicolas → Shadowstrike
8a doume 8a doume...dn exw se polu ektimisi ti sxoli m,opote dn kovomai...
Dec 07 2008 00:10
Raven Princess → dmvagos
Βοηθεια!!!!Μηπως ξερεις που μπορω να δω την ταινια xxxHolic????Eχω ψαξει πολυ αλλα δεν βρισκω τιποτα..... :(
Dec 06 2008 23:10
karkas → valadorn
Yooooo!! Που είσαι ρε Ηλία! Χρόνια και ζαμάνια!!! Να ξανακανονίσουμε DND ρε :0 Αυτό τον καιρό φίλε 'λια τιποτα, ειμαι οσο πιεσμενος γινεται!!!! Ασε μαμησε τα :P Γι'αυτο πηρα και λαπτοπακι για να τα βγαζω πιο ευκολα περα :P εσύ????
Dec 06 2008 22:17
tsintori → Yunancy
Αυτές οι φατσούλες που βάζεις στα posts σου που τις βρίσκεις;;; Έχουν πολύ πλάκα!!!!!!!!
Δεν τολμώ να σκεφτώ πόσο σου πήρε για να φτιάξεις τα σχεδιάκια με την ζωγραφική.....
Dec 06 2008 22:11
tsintori → iristella
Άσε άσε iri-swan, έχω πήξει στο διάβασμα.
Είχα ήδη πολλά μαθήματα για το φροντ τώρα έχω και τα διαγωνίσματα στο σχολείο.......
Τέσπα, το mononoke το έχω στα υπόψην αλλά πρώτα θέλω να δω τα Χριστούγεννα one piece και το ergo proxy(απ' το δύο επεισόδια που έχω δει είναι πολύ καλό).
Αυτά για την ώρα.
Bye,bye......
Dec 06 2008 22:06
Shadowstrike → Yunancy
[email]JNT_Shadowstrike@hotmail.com[/email]
σε εκανα add. θα τα πουμε απο μεσα αν ειναι ;)
Dec 06 2008 21:54
Zoro → Shikamaru
Κοίτα,το καλύτερο μέρος για τέτοια θεωρώ είναι το [URL="http://photobucket.com/images/shikamaru/shikamaru/"]photobucket[/URL],αν δεν το ξέρεις ήδη :)
Μετά βέβαια θέλει να ψάξεις google για διάφορα forums όπου ανεβάζουν τα fan arts τους κάποιοι..εκεί θεωρώ μπορείς να βρεις ακόμη καλύτερα έργα από το photobucket,αλλά το κακό είναι ότι συνήθως δεν είναι κατηγοριοποιημένα...δλδ βρίσκεις έργα για όλους τους χαρακτήρες και δεν ξέρεις αν θα βρεις shikamaru.
Εγώ λέω τσέκαρε αρκετές σελίδες από photobucket μπας και βρεις τπτ που σε ενδιαφέρει και αν όχι,googlare σε διάφορα fan art forums στο net...πχ γράψε naruto fan art forum ή τπτ τέτοια στο google.
Ελπίζω να σε βοήθησα,κι εγώ έτσι βρήκα τόσες καλές εικόνες από One Piece...αν δεν σε βοήθησα αρκετά,ρώτα καμιά iristella,είναι πιο ειδική από μένα σε narutardισμό και εικόνες:P
Dec 06 2008 21:30

This status update has reached the maximum number of replies allowed