Community Status Updates
Goggeta SSJ6 → Yunancy
Εμενα μου αρεσουν τα :naruto, op, death note, dragonball, fairy tail, soul eater, vampire knight......
Οχι συστηχως δεν εχω ακομη αλλα το σκευτομαι για ενα λυκοσκυλο η κανα λαμπραντορ....
Μολις μηνω μονος μου (σε λιγο καιρο δλδ) θα βαλω μπρος για το σκυλι!
Dec 06 2008 16:01
Glaurung → Jap Doll
Metal (epic αρκετά, αλλά όχι μόνο)
Rock (classic κυρίως)
αυτά τα 2 κυρίως , αλλά ανάλογα με την περίσταση μπορώ να ακούσω και από κλασική μουσική μέχρι Τσιτσάνη :nosey:
Καλή ξεκούραση σου εύχομαι , πάω για διάβασμα τώρα :sleepy::sigh2:
Dec 06 2008 15:44
Lilia20 → LexKuro
Ohayo~~~!! ^o^ Thanx για το request ^^, χαιρομαι που κι αλλοι εδω θελουν να εκδοσουν τα manga τους x3333 here is my mail, [COLOR="DarkOrchid"]kawaii_kitty@windowslive.com [/COLOR] contact me, and show me ur scetches..!! yoshaa~~~!! ;3
Dec 06 2008 15:39
Jap Doll → Glaurung
Metal [thrash,power,melodic death k ligo black]
Emocore
Screamo
Visual key
j rock
k underground hip hop
eC?
Dec 06 2008 15:36
Glaurung → Jap Doll
οk ξέρω , εγώ έμενα Κηφισιά για 8 χρόνια και ξέρω λίγο την περιοχή ( λίγο )
δεν τους ξέρω ,δεν είναι και ακριβώς το είδος της μουσικής που ακούω :P εσύ τι μουσική ακούς ?
Dec 06 2008 15:32
Jap Doll → Glaurung
Oxi re Β.π μενω διπλα απ τ μαλλ αν πασ.. "Λογοπαιγνιο" λεγεται ειναι χιπ χοπαδεσ..χΔ
Dec 06 2008 15:23
Glaurung → Jap Doll
και , όπως διάβασα , πάς Ιαπωνία κάθε καλοκαίρι . Πρέπει να είναι υπέροχη χώρα , θέλω πάρα πολύ να την επισπευτώ κάποια στιγμή . που μένεις στην Αθήνα , κέντρο ?
Τι συγκρότημα είναι αυτό ?ξέρεις μήπως πως λέγονται τα παιδιά ?:P
Dec 06 2008 15:16
Glaurung
και , όπως διάβασα , πάς Ιαπωνία κάθε καλοκαίρι . Πρέπει να είναι υπέροχη χώρα , θέλω πάρα πολύ να την επισπευτώ κάποια στιγμή . που μένεις στην Αθήνα , κέντρο ?
Τι συγκρότημα είναι αυτό ?ξέρεις μήπως πως λέγονται τα παιδιά ?:P
Dec 06 2008 15:16
Jap Doll → Glaurung
ΟοΟοΟ εχω παει γερμανια τελεια ηταν..ναι 3ερω εχει η 8εια μ ε3οχικο στν ρφινα κ 3ερω ενα σγκροτημα απ κει..εγω ειμαι εληνοιαπωνεζα κ μενω α8ηνα..:)
Dec 06 2008 14:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed