Community Status Updates
Scorpion → Yunancy
Εχω παρακολουθησει YuGiOH,Vampire Knight ,death note,one piece ,bleach
Dec 07 2008 12:12
Six Winged Angel → Yunancy
Χεχ το greek final fantasy forum ήταν η πρώτη μου επαφή με forum, απίστευτες στιγμές, το αγαπημένο μου..βέβαια τώρα έχει νεκρώσει εδώ και αρκετό καιρό..
[url=http://z8.invisionfree.com/GR_FF_Forum/index.php?]Greek Final Fantasy Forum[/url]
Χμμμ τα γραφικά του VII δεν με χαλάνε να σου πω την αλήθεια, μου δημιουργούν μια περίεργη, αλλά ωραία (gameplay) αίσθηση
To X είναι για μένα όπως πρέπει να είναι τα new generation final fantasies (και όχι το XII >.< αν και κάτι ανάμεσα θα ήταν πολύ πολύ ενδιαφέρων)
Advent Children....μόνο 4 φορές?? xDDDDDDDDD (κατάλαβες lol)
Όντως το X-2 χάνει πολύ σε σχέση με το X αλλά ήταν τουλάχιστον ευχάριστο imo
Dec 07 2008 12:11
digitaltracker → akane
No problem για το meeting αν και περασαμε πολυ καλα.... Oσο για cosplay, ναι θα εχει... λογικα η ανακοινωση θα γινει συντομα απλα καθυστερησε λογω του anime meeting. Αν θες να δεις το flyer ειναι εδω.... [url=http://digitaltracker.blogspot.com/]tokyo suki[/url]
Dec 07 2008 11:29
Shikamaru → Zoro
αν και το ξερα ηδη το photobucket δεν ειχα σκεφτει να ψαξω και τελικα βρηκα κατι λιγες εικονες πιο ωραιες βρηκα απ'το google γραφοντας fan art μπορει να ηταν σκορπια αλλα μου αρεσαν περισσοτερο,παντως σ'ευχαριστω με βοηθησες αρκετα
Dec 07 2008 11:21
MaSaKa → Yunancy
11 το πρωι δεν ξυπναω ποτε..... Μονο καμια φωρα αν εχω μαθημα πρωι, και αυτο με το ζορι... Συνηθως ξυπναω 12.30-1.00. Κοιμαμαι λιγο ολη τη βδομαδα λογο του σχολειου και παρασκευη-σαββατο κοιμαμαι 12-13 ωρες:P Μμμμ..... χομπι ε? μαρεσει να ζωγραφιζω, αν και ζωγραφιζω μονο στην ταξη επειδη βαριεμαι, να ακουω μουσικη και να παιζω κιθαρα. Α, και msn ολη μερα:P Εσυ? τα χομπι σου? τι μουσικη ακους?
Dec 07 2008 11:16
LexKuro → Yunancy
den benw para poly gt exw diabasmata .alla benw nyxta k egw synythos
Dec 07 2008 11:12
dbgoku → Yunancy
Και εγω ασχολουμαι πολυ με βιντεοπαιχνιδια...
Σκεφτομαι να παρω xbox360 ή ps3 ta xristoygenna...Προς το παρον εχω ενα ps2 και το pc...
Και εγω απο Πελοππονησο ειμαι και μενω κοντα στην Καλαματα(δεν ειμαι απο εκει ομως)
Dec 07 2008 10:08
sefiroth → anime-dono
Δεν γνωριζω απο που ειναι.Την ειδα σε ενα ξενο φορουμ και την εβαλα!
Dec 07 2008 07:17

This status update has reached the maximum number of replies allowed