Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fallen_Mpougatsa → Kai

ΝΑΙ! Επιτέλους! Είχα αρχίσει να απελπίζομαι...! xD Επίσης, μα τι άτιμες που είναι οι αμυντικές! Τη μία που έγραψα δεν υπάρχει καν οπότε πρέπει να σκεφτώ ξανά τρίτη! Τουλάχιστον η ειδική μου ικανότητα σαν παίχτης δεν έχει πρόβλημα!
Feb 29 2012 22:33
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

:p Σου γράψανε στον χαρακτήρα
Feb 29 2012 22:13
Photo

acid black cherry → kleidokrator

πως σου φανηκε το τραγουδακι αχ riichi μου? :hahaha:
Feb 29 2012 22:09
Photo

iristella → Trivia Spitting Monster

Mε κίνδυνο να φανώ ως stalker ( I swear i am not απλά πιάνετε ωραιες συζητήσεις :D) θα πω ότι μέσα στην τελευταία δεκαπενταετία είχαμε ένα Princess Tutu και ένα Revolutionary Girl Utena τα οποία κάθε άλλο παρά στάσιμο άφησαν το Mahou Shoujo genre. :3 To Madoka επίσης θέτει το εξής ερώτημα [spoiler] Τα mahou shoujos σώζουν τον κόσμο αλλά ποιός θα σώσει τα mahou shoujos?[/spoiler] το οποίο διαφοροποιείται από την συνηθισμένη προσέγγιση του genre. Όχι ότι το θεωρώ εφάμιλλο με τα δύο προαναφερθέντα βέβαια...
Feb 29 2012 21:49
Photo

Kalamaris → iristella

Για καποιο λογο κυριως γυναικες μου το εχουν πει αυτο:erk: Ελπιζω μονο αυτη τη φορα να μην παρω καμια βαθμολογια του στυλ 0.567 και -274...
Feb 29 2012 21:26
Photo

iristella → Kalamaris

Heheheheh ty glad you like it XD. Έλεγα να μην αλλάξω ακόμη αλλά όταν βρήκα τις εικόνες τις ερωτεύτηκα. Your lust is pretty seksy too :D
Feb 29 2012 20:50
Photo

Kalamaris → iristella

Maniac set observer right here.UTENA SAMAAAA:nbleed::kawaii:[COLOR=black]:lovulovu:[/COLOR]
Feb 29 2012 20:42
Photo

Tea-chanKenny

Με το που είδα Sailor V Gundam ψήθηκα. Το ψάχνω. 8D
Feb 29 2012 20:41
Photo

Kalamaris → Hellraider

Για το fire emblem ελεγα.Ενιγουει θα το τσεκαρω συντομα.Ριξε μια ματια στο path of radiance παντως ειναι πραγματικα υπεροχο.
Feb 29 2012 20:40
Photo

KennyTea-chan

Για mecha parody δοκίμασε το G Gundam. Tequila Gundam, Viking Gundam, Sailor V Gundam και δε συμμαζεύεται. :hahaha:
Feb 29 2012 20:34
Photo

Tea-chanKenny

Καλά, οι απόψεις για το ποιο είναι καλό και ποιο κακό είναι πολύυυυ διαφορετικές. Έχω δει τόσο ανακατεμένες κριτικές που έχω χάσει τη μπάλα. Οπότε, είπα να δω μόνη μου πως είναι και να κρίνω. Ειδάλλως, έχουμε και τις παρωδίες/χαζοmecha ρε αδερφέ...
Feb 29 2012 20:31
Photo

Botsun → IlPalazzo

[QUOTE=IlPalazzo;567553]PS: Junpei, o Kenny είπε να μην κατακρίνουμε ο ένας τα γούστα του άλλου. Δεν μπορώ όμως, με πνίγει το άδικο· θα το πω κι ας φάω ban. Αν ξαναπείς ότιδήποτε κακό για τη Fanta Verdia, [B]θα έχεις να κάνεις μαζί μου.[/B][/QUOTE] Συγνώμη αλλά δεν μπορούσα να κρατηθώ! :hahaha: [SPOILER][CENTER][IMG]http://i2.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/198/020/BRTky.jpg[/IMG][/CENTER][/SPOILER]
Feb 29 2012 19:37
Photo

Hellraider → Kalamaris

Ώπα για ποιο λέμε το Fire Emblem του gba ή τα Disgaea;Anyways για όποιο και από τα δύο να αναφέρεσαι αξίζουν με χίλια.Το fire emblem το συγκεκριμένο είναι το πρώτο που παίζω από τη σειρά οπότε δεν μπορώ να το συγκρίνω με τα του gc/wii αλλά είναι τρομερό από μόνο του!
Feb 29 2012 19:19
Photo

Kalamaris → Hellraider

[QUOTE]Εγώ ξεκίνησα Fire Emblem (gba).Πρώτο που παίζω της σειράς.Με βλέπω να γίνομαι strategy rpg fan από το πουθενά (παίζω και disgaea 2 παράλληλα).[/QUOTE] Is it good?Εχω παιξει τα Path of radiance/radiant dawn και εχια πορωθει.Αξιζει??
Feb 29 2012 18:45
Photo

Anakin Skywalker → Radagast

Αργώ λίγο στο φόρουμ αλλά όλο και κάτι θα προτείνω! Lol... Απορώ που δεν πρότεινες και το Flag πάντως. Επίσης θα μπορούσα να της πω να δει και τις δύο πρώτες ταινίες Evangelion που είναι αρκετά καλές (αλλά μένουν άλλες 2 ακόμα...) και Bubblegum Crisis με Plawres Sansiro αλλά αυτά δεν είναι καθαρά mecha, όπως δεν είναι και το Tekkaman Blade αλλά δεν ήθελα να βγω και off topic τελείως... Ξέχασα να αναφέρω και το Panzer World Galient που είναι του δημιουργού του Votoms αλλά τέλοσπάντων...
Feb 29 2012 17:35