Jump to content

Community Status Updates

Photo

zoro77 → Mike The Great

ωραια η σκεψη σου!! Το αβαταρ μ αρεσει πολυ! Την sig πιστευω μπορεις να την βελτιωσεις. Ηδη εχω κατι στον νου μου! Θα στο φτιαξω και στο στειλω αν θες. Αυριο ομως γιατι τωρα νυσταζω:P
Feb 29 2012 23:55
Photo

zoro77 → Mike The Great

αχαχαχα τα ξερω βρε τα χελωνονιτζακια! Απλα τα αρχικα που εβαλες δεν μπορουσα να συνδιασω xD
Feb 29 2012 23:49
Photo

Mike The Great → iristella

Δεν πειραζει θα βαλω αλλη
Feb 29 2012 23:48
Photo

Kai → Fallen_Mpougatsa

Οι μόνοι που ήταν του νησιού ήταν η Mambi και ο Akabane (αυτός εμφανίστηκε τώρα στο μαγαζί) που είναι το boss του νησιού.
Feb 29 2012 23:47
Photo

Γ@μωτο!!!
Feb 29 2012 23:46
Photo

Mike The Great → zoro77

Αυτο κανω,αλλα ειναι λιγο παλιο. Εισαι μαλλον λιγο μικρος για να ξερεις τη ειναι:P Τeenage Mutant Ninja Turtles.TMNT ή αλλιως χελωνονιτζακια.Aν μετραει σαν anime ειναι το αγαπημενο μου απο τα παλια
Feb 29 2012 23:45
Photo

iristella → Mike The Great

Από όσο ξέρω το σύστημα είναι αυτόματο και ούτε εμείς μπορούμε να το πειράξουμε. Προσπάθησε να κάνεις κανά resize. :D
Feb 29 2012 23:43
Photo

zoro77 → Mike The Great

ωραιος! βαλε κατι απο ΟΡ!:riiight: Τι ειναι τα ΤΜΝΤ?:P
Feb 29 2012 23:39
Photo

Mike The Great → zoro77

Βαρεθηκα με τα TMNT!
Feb 29 2012 23:38
Photo

Mike The Great → zoro77

Αλλαζω και εγω τωρα το σετακι μου
Feb 29 2012 23:37
Photo

zoro77 → Mike The Great

το ξερω φιλαρακι! παντως οντως ισχυει οτι φαινεται τυφλος:P
Feb 29 2012 23:36
Photo

Καλησπερα Iri!θελω να αλλαξω το αβαταρ μου και το μεγεθος της εικονας ειναι 157 Kb!Το ξερω οτι το οριο ειναι 150 Kb.Σε παρακαλω ειναι μονο 7 byte,μπορω?
Feb 29 2012 23:34
Photo

zoro77 → Kaidou

Αν ειναι ο Μagellan τοτε θα μιλαμε για πραγματικα δυσκολο αντιπαλο. Πιστευω δεν θα ναι ο magellan γιατι ο Magellan δεν θα εβλαπτε marines.(με οσα γνωριζουμε). Αλλα δεν ξερεις. Συμφωνω στα αλλα που λες. Και θελω να προσθεσω οτι για μενα πλεον το shichibukai level απο δω και περa για τους Sh δεν θα ναι ο φοβερος αντιπαλος οπως ηταν pro time skip. Εννοειται θα ναι αξιος αντιπαλος αλλα οχι πιστευω οπως παλια που το ακουγαμε και παθαιναμε τρομο οι OP fans:P Επισης απ οτι φαινεται τελικα ο boss δεν ειναι μαλλον ο shichibukai γιατι καμια σχεση η υγρη μορφη με τους κομμενους ανθρωπους. Μου φαινονται δυο διαφορετικα φρουτα. Δηλαδη και smoker και shichibukai και logia user(πιθανον) boss! Παντως για να κανει πλακα σε samurai θα ναι καλος αντιπαλος οποιος και αν ειναι. Και αυτος ο samurai ταιριαζει για το πληρωμα ειδικα με nami θα χει πολυ γελιο xD Ξεφυγα και ειπα πολλα:P
Feb 29 2012 23:34
Photo

Mike The Great → zoro77

Χωρις και τα 2 ματια μετραει.Πλακα κανω φυσικα.
Feb 29 2012 23:29
Photo

iristella → Trivia Spitting Monster

Xαχ με όλα όσα λες για το Madoka επιμένω ότι πρέπει να αρχίσεις το Utena. Πιστεύω ότι αργότερα στην σύγκριση θα έχεις κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες παρατηρήσεις να κάνεις. Όσο για το μέγεθος μην σε τρομάζει. Από την μία στο Princess Tutu από το δεκατρία και μετά τα επεισόδια είναι μισά οπότε ουσιαστικά είναι μια κανονική 26 άρα σειρά και από την άλλη στο Utena δεν θα καταλάβεις πότε θα περάσεις τα επεισόδια. Το λέει αυτό άτομο στα όρια του ADD που δεν μπορεί να ολοκληρώσει σειρά to save her life. Ούτε που το κατάλαβα για πότε τις τελείωσα και τις δύο. Όσο για αυτό το οποίο λες για τα demographics νομίζω ο οποιοσδήποτε καινούριος σε ένα είδος ή αυτός που δεν ενδιαφέρεται να εμβαθύνει λογικό είναι και να έχει μια άγνοια (και δύο και τρείς μη σου πω). Δεν θεωρώ όμως ότι μόνο αυτοί κρίνουν θετικά το Madoka. (Tώρα το τι έχω διαβάσει και εγώ για το Cowboy Bebop είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία ΧP. Κόντεψα να μείνω χωρίς μαλλιά.) Αυτό που λες για τους προβληματισμούς. Θα σε ρωτήσω και εγώ γιατι να μην τα περνάνε; Β[SPOILER]λέπουμε αρκετά συχνά σε ιστορίες το avantage να είναι μονόπλευρο και να μην έχει κάποιο ουσιαστικό αντίβαρο. Εδώ προχωράει λίγο πιο πέρα. In a sense απογυμνώνει τα mahou shoujos από οποιαδήποτε θετική χροιά. Ακόμη και με το θετικό του ότι πραγματοποιείται μία ευχή, δεν νομίζω ότι κανείς θα ήθελε να είναι στην θέση τους.[/SPOILER] Τον QB τον θεωρώ εξαιρετικά επιτυχημένο στο μέτρο που αν και ένα άσπρο χνουδωτό πλάσμα προξενεί μίσος και ανατριχίλα. Aπό τα πρωτα επεισόδια που τον έβλεπα σκεφτόμουν "H φύση πρέπει να το είδε και να έκλαψε αυτό το πλάσμα γιατί αν και δεν μπορώ να το προσδιορίσω κάτι πάει εξαιρετικά στραβά με την πάρτη του". Συμφωνώ στο ότι οι διάλογοι ήθελαν πολύ δουλειά παντως. PS: Νομίζω οι ταινίες δεν θα έχουν την Madoka μέσα.
Feb 29 2012 23:27