Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kai
Looooooooool; νόμιζα ότι ο Akabane προκάλεσε αυτόν που παντρεύτηκε η Nora.
Also, αυτός που προκάλεσες είναι του νησιού ή μόνη σου τον σκέφτηκες?
Feb 29 2012 23:23
Kaidou → zoro77
Προς το παρων δεν εχουν συναντησει κατι το αξιολογο,αλλα αυτο το boss φαινεται τουμπανο(ακομι και με αυτην την απλη μορφη)αν κρινουμε απο το ποσο χαλαρα παιρνει την αφιξη ενος πειρατικου πληρωματος(μην ξεχνας οτι για να φτασει καποιος στο NW θα πρεπει να εχει τρομερη δυναμη)και ενος G5 τοτε εχει πολυ καλες πιθανοτητες για να εξελιχθει σε τρομερος αντιπαλος...Εγω εκανα μια προβλεψη.Οτι αυτος ειναι ο Magellan.Δεν ξερω αλλα,λιγο το στυλ του υγρου,λιγο κατι poisonous gas που ελεγε ο Smoker,λιγο το οτι αυτο το μερος ειναι κατι σαν φυλακη δεν θελει πολυ να το πιστεψω :P
Αν και παω στοιχημα πως δεν ειναι,γιατι ο Oda δεν ανακυκλωνει ευκολα χαρακτηρες...
Feb 29 2012 23:20
Kai → Fallen_Mpougatsa
...Δεν είδα να μου τις έχουν κοστολογήσει πουθενά αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι και ιδιαίτερα imba οι δικές μου, οπότε ίσως να μην είναι ακριβές σε σχέση με άλλες.
Ο.ο Τι εννοείς; Πότε την απέφυγα; Υποτίθεται ότι τώρα γίνεται στο thread του Akabane και μόνο αφού τελειώσει θα μπορέσω να συνεχίσω την ιστορία, να τελειώσω αυτό το κομμάτι επιτέλους.
Feb 29 2012 23:16
zoro77 → Mike The Great
δεν πειραζει!! Ας φαινεται!! O τυπος ακομα και μονοματος τα σπαει!:hero:
Feb 29 2012 23:14
Mike The Great → zoro77
Καλησπερα Zoro!Χιλια συγγνωμη για αυτο που θα σου πω αλλα με την υπογραφη σου εβαλα λιγο τα γελια.Ειναι ο Zoro σαν τυφλος.Το ενα ματι του το εκλεισαν οι μπαμπουινοι(μαλλον)και το αλλο φαινεται σαν να μην εχει ματι
Feb 29 2012 23:11
zoro77 → Kaidou
Οντως! Δεν γινοταν στα πρωτα γεγονοτα ενος αρκ μεχρι να φτασει η υποθεση στο ζουμι να βγαινανε 2 chap ανα βδομαδα?
Μακαρι να χουμε νικη επι ενος μεγαλου αντιπαλου σε αυτο το arc! Xαιρομαι που (μεχρι στιγμης) οι strawhats κανουν ακομα την πλακα τους σε ενα κακοφημο μερος του κοσμου που λεγεται New World!:smokingg:
Εχω πορωθει με franky τωρα στα τελευταια 2 chapters! Στο FI νομιζω ο Oda τον αδικησε λιγο!
Feb 29 2012 23:10
Kaidou → zoro77
Ναι [B]πολυ [/B]πορωση!!
Ειδικα το manga εχει παρει φωτια!Αλλα ρε γαμωτο,τα πρωτα chapters καθε arc ειναι βασανιστηριο,σου γενναει 156 ερωτηματα και σε αφηνει στα κρυα του λουτρου...:zetsubou:
Feb 29 2012 23:04
Fallen_Mpougatsa → Kai
Ευτυχώς αυτό το χα προσέξει...αλλά δε με σταμάτησε από να βάλω πολλά πράγματα πάνω τους κι εγώ δεν ξέρω πόσο θα κάνουν! Τ^Τ
Εσένα πόσο στις κοστολόγισαν?
Έκανες σήμερα boss fight εσύ? Αφού δεν ήταν ο Shin που προκάλεσε σε μάχη και μάλιστα την απέφυγες δεσποινίδα!
Feb 29 2012 23:03
Kai → Fallen_Mpougatsa
Πφφφ... και σκέψου ότι αυτές τις αμυντικές που σε παιδεύουν τόσο θα πρέπει να τις αγοράσεις πρώτα για να τις χρησιμοποιήσεις μετά. Δεν το είχα προσέξει, σήμερα το έμαθα στο boss fight.
Feb 29 2012 22:58
Trivia Spitting Monster → iristella
Έλα βρε, stalker! Σιγά! Όλοι μια παρέα είμαστε!:)
Πριν δεν ξέρω κι εγώ πόσο καιροί μια Ρουμάνα φίλη από forum μου έλεγε να δω το Princess Tutu. Μόνο επειδή είναι μεγάλο δεν το άρχισα. Όσο για την Utena, κάποια στιγμή θα φτάσω και σ' αυτήν (εδώ έκανα την καλή αρχή με τα Πιγκουινάκια!) Μάλλον περισσότερο μιλούσα για ποιο εμπορικά πράγματα, τα οποία να τα βλέπουν και πολύ πιο νέοι fans. Είμαι σίγουρη πως ελάχιστοι fans που τσακώνονται για το εάν το Death Note ή το Code Geass είναι το "BEST anime EVAH!!11!" έχουν καν ακουστά έναν απ' τους δύο τίτλους! (Διάολε, έχω δει μέχρι και κόσμο να αρνείται συστηματικά να δει το Cowboy Bebop επειδή είναι, λέει, overrated και μόνο filler!) Το ίδιο demographic, ωστόσο, θα έκοβε το χέρι με το οποίο γράφει για να σε πείσει πως η Madoka είναι το καλύτερο κοριτσίστικο anime EVAH!!11!
Χμ... [SPOILER]Who Watches the Watchmen, eh? Δεν το είχα σκεφτεί έτσι, αλλά ναι, ισχύει! Εγώ πάλι περισσότερο καταλήγω στο Madoka=Jesus πρώτα (παίρνει όλη τη δυστυχία όλων των Μαγικών Κοριτσιών πάνω της και θυσιάζεται για πάρτι τους) κι έπειτα Madoka=God (ον που έχει τη δύναμη να γεννήσει νέα σύμπαντα, είναι πανταχού παρόν και τα πάντα πληρόν, έξω από τον αντιλυπτό κόσμο αλλά μέσα στις καρδιές αυτών που τον κατοικούν, αλλάζει τους άδικους[;] κανόνες ενός πλάσματος ανώτερου σε ευφυΐα απ' τους ανθρώπους που τους εκμεταλλεύεται -ναι, Κουκλάκι του Σατανά Kyuubei, για σένα μιλάω! Δε θα σε πετύχω σε καμιά γωνία, ρε; Θα την φας τη φόλα σου, βρομόζωο! Θα αφανίσω κάθε αντίγραφό σου και ούτε που θα τολμήσεις να ξανασκεφτείς να επισκεφτείς τον πλανήτη! Που θα μας πεις και μοσχάρια!). Αυτή η τριλογία ταινιών που σκοπεύουν να κάνουν, μ' αυτή τη λογική, θα πρέπει να είναι ό,τι πιο θρησκευτικό θα έχει δει ο κόσμος στο σινεμά από τα "Πάθη του Χριστού" του Μελ Γκίμπσον! Επίσης, αφού το όνομα του Θεού είναι πια Madoka, είμαστε ελεύθεροι να ουρλιάζουμε "Ιεχωβά" στους δρόμους χωρίς να μας βρίζουν οι Εβραίοι; (Μπορώ να συνεχίσω με θρησκευτικού τύπου ανέκδοτα όλη μέρα!)[/SPOILER]
Αλλά απ' την άλλη, οι προβληματισμοί βγαίνουν κάπως... κακιασμένοι, λες και σώνει και καλά πρέπει τα μαγικά κοριτσάκια να περάσουν του λιναριού τα πάθη [SPOILER](και στο τέλος κερδίζουν κι ένα γλυκόπικρο happy end, για να μην έχουν κανένα πρόβλημα τα δεκατριάχρονα που γεμάτα χαρά θα παρακαλάνε τους γονείς τους να τους αγοράσουν το κουκλάκι Kyuubei. Η Madoka κανόνισε για όλα, κορίτσια, fear not, my children! Μια κι έρχεται Πάσχα, δώρο λαμπάδα!)[/SPOILER] Επιπλέον, ο συγγραφέας (ο ίδιος που έγραψε και το Fate/Zero, σ' ευχαριστώ ANN) δεν ξέρει να γράφει διαλόγους που να μην ακούγονται μελοδραματικοί (κι εγώ που νόμιζα πως οι στιχομυθίες του Gilgamesh και του Kirei ήταν βαρετές στο Zero). Η υποπλοκή με τον μπαμπά της Sakura τον κήρυκα; Χριστέ μου...
Feb 29 2012 22:45
GhostPrince → Kunoichi.meriinawa
epic introduction is just epic xDD
καλος την :D Yoroshiku~
Feb 29 2012 22:36
zoro77 → Kaidou
ευχαριστω ρε αρχοντα:D
Το face της sig βασικα ηθελα για αβαταρ. Το προσπαθησα αλλα δεν μου βγαινε ωραιο. Τεσπα επιστροφη σε zoro.
Πω ρε φιλε πορωση αυτο το one piece!
Feb 29 2012 22:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed