Community Status Updates
Kalamaris → John Crabs
Ρε γιαννη ελεος,οταν θες να απαντησεις σε κατι που γραφουμε στο προφιλ σου,η πατας view conversation και απαντας εκει η ερχεσαι και γραφεις την απαντηση σου στο προφιλ μας.Οταν το γραφεις στο δικο σου δεν δεχομαστε ειδοποιηση πως απαντησες XD
Also your answer made no sense.It's "won't" not "don't".Also judgin by the extent at which you use it it's not "surrender" it's "accept".And just to clerify it was joke mode on so said answer was meaningless and had no reason.
Finally your last sentence made no sense AT ALL.You are hopeless at trading insults dear john:bahhh:
Feb 29 2012 17:28
Kaidou → Vagelio
Τιποτα,απλως μου φαινονται εξαιρετικα τα χρωματα και η ποιοτητα της γραμμης,που με εκανε να αναρωτηθω αν τα εχεις κανει με αυτο τον τροπο :P
Feb 29 2012 17:08
Botsun → Vagelio
E,nai. :)
Αρκεί,μόνο να αποφασιστεί και να οριστικοποιηθεί η ημερομηνία.
Feb 29 2012 16:55
Trivia Spitting Monster → Kenny
Δεν είναι ότι δεν μ' αρέσει. Σίγουρα δεν είμαι η μεγαλύτερη φαν στον κόσμο, το εκτιμώ για την προσπάθειά του να αλλάξει ένα είδος που έχει μείνει στάσιμο εδώ και καμιά δεκαπενταετία (αν πάμε με CCS, παραπάνω αν πάμε με SL), αλλά αυτές οι βλέψεις και τα οράματα της ανθρωπότητας ως κρεατομηχανής του Kyuubei και των ομοίων του με εκμηδένιση του ρόλου της ανθρώπινης κοινωνίας... ΟΚ, fantasy είναι, αλλά μην πάμε στο άλλο άκρο: να καταργούμε την κοινωνιολογία και την ανθρώπινη ευφυΐα!
Βέβαια, καταλαβαίνω που το πάει η σειρά: η πραγματική ανθρώπινη δύναμη είναι η συναισθηματική, το πόσο νοιαζόμαστε για τους άλλους, οι μικροί, σχεδόν τιποτένιοι μπροστά στο σύμπαν δεσμοί που αναπτύσσουμε μεταξύ μας, που όμως μπορούν να κάνουν τα πάντα, yada yada. Στην ουσία, η καρδιά του magical girl μένει η ίδια. Μόνο με πολύ περισσότερη ψυχεδέλεια κι ένα σενάριο που το έχει βάλει στόχο να σου χαλάσει τη μέρα! (Δεν το ήξερα τον κύριο. Συγχαρητήρια, αγαπητέ, μόλις κάνατε το εσωτερικό μου δεκατριάχρονο να κλάψει! Τώρα πάει να σκουπίσει τις μύξες της και μετά θα πάρει μερικές βαθιές, Precure-ικές ανάσες, if you'll excuse her!:))
Feb 29 2012 16:44
Kai → Fallen_Mpougatsa
E, λίγο δύσκολο να ξέρω πώς λειτουργεί η σχολή σου. Αν δεν ξέρουν γενικότερα τι τους γίνεται λίγο δύσκολο να βρεις απάντηση στην ερώτησή σου.
Feb 29 2012 16:41
Fallen_Mpougatsa → Kai
. . .what is this "standard" you speak of? Εδώ σε ένα μάθημα που νόμιζα ότι τα πήγα χάλια ήταν η πρώτη φορά που διδάχθηκε ποτέ! Εκείνος που σου έλεγα ότι άλλα μας είπε κι άλλα μας έβαλε, που όλο αργούσε στο μάθημα...
Feb 29 2012 16:36
Kenny → Trivia Spitting Monster
Δεν θα διαφωνήσω με το ρεζουμέ (άλλωστε οποιαδήποτε απλοποίηση οποιουδήποτε σεναρίου είναι μοιραίο να ακουστεί γελοία), με τη μόνη διαφορά ότι εμένα το Madoka μου άρεσε. :hihi2:
Επίσης, το σενάριο το έγραψε ο Urobuchi, όχι η SHAFT.
Feb 29 2012 16:34
Trivia Spitting Monster → Kenny
Τι μου δίδαξαν τα anime, επεισόδιο υπ' αριθμόν 23,682:
Η Κλεοπάτρα και η Ζαν Ντ' Αρκ (μεταξύ άλλων) ήταν Μαγικά Κορίτσια που έκαναν συμβόλαιο με ένα απροσδιόριστο, τηλεπαθητικό, ανώτερης ευφυίας λευκό ων που μοιάζει με χνουδωτό ζωάκι για αντάλλαγμα να αλλάξουν την κοινωνία. Ολόκληρη η ανθρώπινη πρόοδος οφείλεται σ' ένα σκιαχτικό πλάσμα που δεν ανοίγει το στόμα του, όταν σκοτώνεται μετατρέπεται ή σε ζάχαρη ή σε κοκαΐνη και σε κοιτάει με ύφος "μπορείς να με ευχαριστήσεις αργότερα για τους εφιάλτες σου". Και βασικά θέλει [URL="http://www.youtube.com/watch?v=tiS7sCcSLUQ"]αυτό[/URL].
Αυτό είναι το ρεζουμέ της Madoka. Νιώθω λίγο σοκαρισμένη.
Άσε μας ρε SHAFT!
Feb 29 2012 16:24
Kai → Fallen_Mpougatsa
....Δεν ξέρω. ^^'' Αν ήταν στάνταρ οι απαντήσεις των θεμάτων και ήξερες ότι έπρεπε να είναι πολύ μεγαλύτερος ο βαθμός τότε προφανώς είναι θέμα του καθηγητή.
Feb 29 2012 16:22
Anelis → Botsun
Εννοείς live action? Αν ναι, δες το καινούργιο Sherlock του BBC. 2 σεζόν, από 3 επεισόδια η κάθε μια. EPIC stuff.
Feb 29 2012 16:19
Vagelio → Botsun
Είναι το μόνο ύσηχο μέρος στο οποίο μπορώ να κάνω τρελή φασαρία με την παρέα χωρίς να φάμε πόδι XD.
Από Αθήνα γενικά δεν ξέρω καφετέριες και έχω βολευτεί με αυτήν.
Feb 29 2012 16:17

This status update has reached the maximum number of replies allowed